Μ' αρέσει… Δεν μ' αρέσει…

Δε μου αρέσει που έχω γίνει ευαίσθητη πλέον και σβήνω χάνομαι μπροστά στη θέα αίματος. Πήγα να ανεβάσω μια τσάντα με ρούχα στη ντουλάπα και δίνοντας την τελική ώθηση σαν τους αρσιβαρίστες το έφαγα στην γωνία του ραφιού( οχι εκεί που κάνει λακουβίτσα αλλα στον κόμπο, πως λέγεται). Σε φάση να τρέχει το άιμα γάργαρο και να μη σταματά. :κατάρα!:

:)))) Με το δεξί γράφω, αλλά όταν είχα σπάσει το δεξί τα κατάφερνα ικανοποιητικά και με το αριστερό. Σε καμία περίπτωση όμως δεν με λες αμφίχειρα.

Και το «κατάφερνα ικανοποιητικά» είναι ικανοποιητικό. :))) Φίλος μου που εξαναγκάστηκε να γράψει με το δεξί, δεν μπόρεσε να ξαναγράψει με το αριστερό.

Εγω παλι στο περιβαλλον μου ισως να εχω και πιο πολλους αριστεροχειρες.....Και η μικρη μου νομιζω ειναι αμφιχειρας οπως ο συζυγος,τις εδινα να κραταει μαρκαδορους απο μικρη και με τα δυο χερια αν και τελικα φαινεται πως προτιμαει το δεξι.....Κουταλι πιανει και με τα δυο...
Οσο για το θεμα της αναπηριας.Καμια φορα το political correct νομιζω ειναι το σωστο οχι για το τυπικο του θεματος αλλα οπως το ειπε παραπανω καποιος αλλος πως εκει φαινονται οι πραγματικες διαστασεις καθε καταστασης και οι πραγματικες αναγκες....Δουλευοντας για λιγο καιρο στην ειδικη αγωγη αλλα και με την ενασχοληση μου με δυλλογους σχετικους ειδα πολλα πραγματα που ειναι απιστευτα τραγικα σε αυτη τη χωρα.Ετη φωτος πισω απο το να χαρακτιριστει σεβασμος αυτο που βιωνει οι ΑΜΕΑ.Εχω τσακωθει πολλακις για αυτες τις παλιοραμπες.Ακομα και με σταθμευμενο περιπολικο....Οπως επισης ειχαν αντιδρασει ασχημα απεναντι μου στενοι μου ανθρωποι οταν τους ειπα πως πολυ καλα εκανε η τροχαια που τους εκοψε κληση για σταθμευση σε ραμπα και θα επρεπε να ειναι μεγαλυτερο το προστιμο,Οταν ομως προεκυψε θεμα υγειας και φτασαν κοντα σ αυτο ειδαν την αλλη οψη του νομισματος....

Καλικάντζαρος

Δαγεροτύπης
Εγω γραφω με το αριστερο..στη μπαλα σουταρω με τα δυο..στο μπασκετ με το δεξι..για να καρφωσω κατι,να κοψω με το μαχαιρι ή αλλες χειρονακτικες δουλειες δουλευω και τα δυο χερια αναλογα με ποιο θα ξεκινησω.
Στην αντιστοιχη συζητηση οταν ενας αντρας με κοιταξει χωρις να μιλαει του απανταω με το δεξι και αν κουραστω με το αριστερο

τελικα ειμαι αριστεροχειρας ή απλα μαλακας?

Μ' αρεσει πολύ το Μανταμ, όπως το λέει ο Αμπαζής, χωρις τον Μουζουράκη. Μ' αρεσει η φωνή του Μουζουράκη (οταν μιλάει, όχι όταν τραγουδάει) και μ' αρεσει πολύ ως φυσίκ και παρουσία ο Μαραβέγιας κι όταν τον ακούω να μιλάει, κλείνω τα μάτια.
Επίσης, μ' αρέσει το Κωστής αντί του Κώστας, το μελομακάρονο αντί του κουραμπιέ, το γιαούρτι αντί του τζατζικιου, τα camper αντί των louboutin, οι μπούκλες αντί της ισιας τρίχας, τα Asics και τα stan smith αντί των all star, καθώς και τα ψαρικά αντί του κρέατος.

Δε μ' αρεσει η Μποφιλιου κι η Ζουγανέλη. Νομιζω οτι η μία είναι η άλλη, οταν ακουω κάποιο τραγούδι τους. :ουχ:

Last edited:
Τα camper αντί των louboutin, οι μπούκλες αντί της ισιας τρίχας, τα Asics και τα stan smith αντί των all star
:κόλλα5:
Μ'αρέσει να μαζεύομαι: Κοιμάμαι σαν μπαλίτσα σε εμβρυακή κάπως στάση, στους καναπέδες κουρνιάζω στις γωνίες με τα γόνατα μαζεμένα. Ακόμη και στις καρέκλες κάθομαι οκλαδόν :ωιμέ:

:μουάχαχα: τότε έχεις δίκιο. Έχουμε πολλά να πούμε με τον γάτο των ονείρων μου. (Τα αγαπώ αυτά τα "χαζόγατα")

Καλικάντζαρος

Δαγεροτύπης
ο ψιψικος δεν ειναι χαζογατος.. ειναι σοφος,σοβαρος και μουστακαλης
Ειναι γατος κιμπαρης και μερακλης!

Αυτοδημιουργητος.. 2μηνων ορφανος σε καδους σκουπιδιωνε και τωρα σε πουπουλενιο παπλωμα 15 χρονια να ακονιζουμε παρεα τα νυχια των ποδιων μας!
Μεγιστανας της βεραντας και βαρωνος της ξηρας τροφης!
Τριχα λαμπερη σα της πριγκιπισσας Νταιανας και ροζ πατουσα καθαρη σα το προσωπο κινεζας παρθενας που μαζευει τσαι στα βουνα του θιβετ.

Καλικάντζαρος

Δαγεροτύπης
μια συλλογη απο λουρακια (με κουδουνακι)
2 σετ μπολακια για νερο και φαι
και ενα εξοχικο σπιτακι στη ταρατσα :ωραίος:

Η καρδιά μου ανήκει σε πρώην ορφανό ψιψίκο.
Δεν μ'αρέσει που αλλάζει ο χρόνος και ας ήταν χάλια το 2016 (Μικρή έκλαιγα με το "πάει ο παλιός ο χρόνος").

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Μου αρέσουν τα μακαρόνια. Ή μάλλον λάθος. Θεωρώ πως υπάρχει ένα φαγητό: τα μακαρόνια με σάλτσα ντομάτας, και όλα τα άλλα είναι απλά αποκλίσεις από αυτό.

Δεν μου αρέσει η αστακομακαρονάδα η οποία στο μυαλό μου συνοψίζεται ως εξής: πώς να χρησιμοποιήσεις αστακό ώστε να καταστρέψεις μια μακαρονάδα.

Ομοίως δεν μου αρέσει π.χ. το παστίτσιο το οποίο στο μυαλό μου συνοψίζεται ως εξής: πώς να χρησιμοποιήσεις μπεσαμέλ ώστε να καταστρέψεις μια μακαρονάδα.