Μ' αρέσει… Δεν μ' αρέσει…

Α, για το παστίτσιο τρελαίνομαι και μάλιστα ξέρω και να το φτιάχνω καλά. Για την αστακό μακαρονάδα θα συμφωνήσω, και ακριβή είναι και χάλια στη γεύση. :(

Την πρώτη φορά που δοκίμασα λόμπστα (αστακό), με κοιτούσαν όλοι στο τραπέζι με χαμόγελα, σε φάση: "Πες μας δεν είναι τέλειος;" :όχισουλέω: και μόνο που τον βράζουν ζωντανό με πιάνει ανατριχίλα.

Μου αρέσουν οι βόλτες με τον σκύλο μου.
Δεν μου αρέσουν κάποιες δουλειές στο σπίτι όπως σιδέρωμα...

Μιας και είναι στο κλίμα της περιόδου και τα νεύρα μου δεν είναι σε καλή κατάσταση, να πως πως δε μου αρέσει η εξεταστική!!! :ανέκφραστος:

Βαγγυ, κουράγιο. Να σου πω οτι υπαρχουν και χειρότερα, αλλα υπάρχουν και καλυτερα. :))))

Μ'αρέσουν οι παλιές εκδόσεις Penguin. Τα έχω ονομάσει δυσεύρετα κιτρινάκια :χεχ:

Μ'αρέσουν τα στριφτά τσιγάρα της Έλλης, όπως και τα ταλαιπωρημένα τσιγάρα από μαλακό πακέτο. Έχουν χαρακτήρα.

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Μου αρέσουν πολύ τα κυδώνια.

Και εμενα Φαρε, αλλα δυστυχως δεν μπορεις να φας πολυ γιατι σε πιάνει αυτό το πραγμα (δεν ξερω πως να το πω... κόμπος; ) στο στηθος.

Μου αρέσει η ροή που υπάρχει από την ανάρτηση #469 ως την #473. Ούτε συνεννοημένοι να ήσασταν :ναι:

Φαροφύλακας

Προσωπικό λέσχης
δηλ. πιστεύεις πως δεν ήμασταν; :μαναι:

Φαροφύλακας

Προσωπικό λέσχης
Εσύ πάντα μέσα είσαι. Ακόμα κι όταν δεν στο λέμε. :))))

Αλήθεια, το έχεις δει το Shadows and Fog του Γούδη Άλεν;

:)))) η αλήθεια είναι πως χώνομαι παντού.
Όχι αλλά μ'αρέσει ο Γούδη, θα την νοικιάσω (το λες τυχαία ή κάτι σκέφτηκες; )

Φαροφύλακας

Προσωπικό λέσχης
Έχει πλάκα αυτή η ταινία, γιατί τον ξυπνάνε τον άνθρωπο στα καλά του καθουμένου, μέσα στην νύχτα, όλοι έτοιμοι, ντυμένοι, ταμένοι στην αναζήτηση κάποιου εγκληματία, κι αυτός είναι τελείως στην απέξω, παρότι οι άλλοι τον μετράνε για μέσα, και πασχίζει συνεχώς να καταλάβει για τί μιλάν και ποιος θα είναι ο ρόλος του σε όλο αυτό. Και θα συνεχίσει να είναι έτσι όπου σε άλλη φάση π.χ. θα τον ρωτάνε με ποιους είναι: με τους μεν ή με τους δε, ενώ αυτός δεν έχει καν ιδέα πως υπήρξε σχίσμα στην ομάδα και πώς να διαλέξει παράταξη;
:χαχα:

(από μνήμης.. πάνε χρόνια που την είδα.. μπορεί να έχω ανακρίβειες)

Ψήθηκα άγρια όμως. Ελπίζω τον "ξεκάρφωτο" να τον κάνει ο Γούδη. Γάντι θα του πήγαινε ο συγκεκριμένος ρόλος με την (ψιλο)απορημένη φάτσα που έχει.