Μ' αρέσει… Δεν μ' αρέσει…

Μ'αρέσουν οι ζυγοί αριθμοί και οι αναίμακτοι μικροψυχαναγκασμοί που απορρέουν από αυτή την προτίμηση (ένταση ραδιοφώνου στο αυτοκίνητο κλπ)
:αγκαλιά: Πολλά ήταν πολυ όμορφα που έγραψες αλλά αυτό με έκανε λιώμα.. :)

Ρε Νικόλα, σαράντα χρόνια έζησα εκεί ρε φίλε, οι ταινίες που μου άρεσαν είναι μετρημένες στα δάχτυλα...
Τώρα θα μου πεις βέβαια, γούστα είναι αυτά. Η γυναίκα μου πχ τρελαίνεται γι' αυτά, και ήταν πάντα ένα σημείο διαφωνείας μεταξύ μας.:αντιπαράθεση:

Εμένα μου αρέσουν πολύ περισσότερες...
Επίσης μου αρέσουν οι σκηνοθέτες τους, η προσέγγιση τους στην τέχνη, ο ρηξικέλευθος τρόπος κινηματογράφισης κλπ. Ο γερμανικός κινηματογράφος έχει παραγάγει αριστουργήματα και μάλιστα σε πολλά είδη. :μιαμ:

Εμένα τώρα γιατί μου φαίνονται οι ταινίες τους σαν τα λαικά τους τραγούδια, άκουσες ένα, τα άκουσες όλα...
Τουναντίον, σε ότι αφορά τα βιβλία και την λογοτεχνία τους είναι άπαιχτοι. Είμαι πολύ τυχερός που γνωρίζω τόσο καλά την γλώσσα, γιατί από Αγγλικά άστα να πάνε... :))))

ΟΚ, το Goodbye Lenin μου άρεσε κι εμένα γιατί μου αρέσουν πολύ οι σάτιρες και αυτό σατίριζε την εποχή της κομουνιστικής ανατολικής Γερμανίας...

Ήταν ένα διαμαντάκι. Τόσο έξυπνο και τόσο τρυφερό (αν και καταλαβαίνω ότι με τη δήλωση μου αυτή, χαλάω την εικόνα του απόλυτου αρσενικού, που έχω δημιουργήσει στα μέλη της Λέσχης).

Ήταν ένα διαμαντάκι. Τόσο έξυπνο και τόσο τρυφερό (αν και καταλαβαίνω ότι με τη δήλωση μου αυτή, χαλάω την εικόνα του απόλυτου αρσενικού, που έχω δημιουργήσει στα μέλη της Λέσχης).
Μη το βλέπεις έτσι. Θα λες ότι (σύμφωνα με τον Γιούνγκ) έχεις ανεπτυγμένη την anima, τη θηλυκή πλευρά σου!

Παιδιά πάντως εμένα πάάάάάρα πολύ μου αρέσει το ''Υπερίων'' του Dan Simmons που διαβάζω. Αλλά τελειώνω (δυστυχώς) ως την Παρασκευή (:(:ουχ: μπουχουχου, άλλο ένα τέλος στην ζωή μου @Λευκή Σελίδα ). Θα επανέλθω σε αυτοτελές νήμα.

Παιδιά πάντως εμένα πάάάάάρα πολύ μου αρέσει το ''Υπερίων'' του Dan Simmons που διαβάζω. Αλλά τελειώνω (δυστυχώς) ως την Παρασκευή (:(:ουχ: μπουχουχου, άλλο ένα τέλος στην ζωή μου @Λευκή Σελίδα ). Θα επανέλθω σε αυτοτελές νήμα.
Πραγματικά, αν θα μπορούσα να σου κάνω ένα δώρο, θα διάλεγα αυτό
Γιατί όπως λέει κι ο (ξεχωριστός στην καρδιά μου) Μίχαελ Έντε, " Κάθε αληθινή ιστορία είναι και μια Ιστορία Χωρίς Τέλος ".
Το βιβλίο φαίνεται πολύ καλό!

Last edited:

Πεταλούδα

Θαλασσογέννητη Ελπίδα των Ηλιόμορφων Ονείρων
Προσωπικό λέσχης
Εμενα μου αρεσει το Little Kook, παροτι δεν εχω παει ποτε
Όταν τελειώσει όλη αυτή η παράνοια να έρθεις Αθήνα και να σε πάω και αναλόγως την εποχή μπορεί να πετύχουμε καμιά θεματική με ξωτικά

Βιβλιαρα. Υποθετω εχεις και τον 2ο τομο, Η Πτωση του Υπεριωνα.