Πολλά ήταν πολυ όμορφα που έγραψες αλλά αυτό με έκανε λιώμα..Μ'αρέσουν οι ζυγοί αριθμοί και οι αναίμακτοι μικροψυχαναγκασμοί που απορρέουν από αυτή την προτίμηση (ένταση ραδιοφώνου στο αυτοκίνητο κλπ)
Πολλά ήταν πολυ όμορφα που έγραψες αλλά αυτό με έκανε λιώμα..Μ'αρέσουν οι ζυγοί αριθμοί και οι αναίμακτοι μικροψυχαναγκασμοί που απορρέουν από αυτή την προτίμηση (ένταση ραδιοφώνου στο αυτοκίνητο κλπ)
Χαχα, να ξέρεις ότι δεν είμαστε λίγοι πάντως! Χάρηκα σύντεκνε στον ψυχαναγκασμό των ζυγών αριθμών!Πολλά ήταν πολυ όμορφα που έγραψες αλλά αυτό με έκανε λιώμα..
Νιλς φάγαμε δούλεμα κι οι δυό μας μου φαίνεται...Είπα κι εγώ '' μα τι του βρήκε του γερμανικού κινηματογράφου ; '' Α ρε Νικόλα, σου το κρατάω Μανιάτικο αυτό...Οχιιιιι ρε Νικόλα
Με πονεσες!
Μη το βλέπεις έτσι. Θα λες ότι (σύμφωνα με τον Γιούνγκ) έχεις ανεπτυγμένη την anima, τη θηλυκή πλευρά σου!Ήταν ένα διαμαντάκι. Τόσο έξυπνο και τόσο τρυφερό (αν και καταλαβαίνω ότι με τη δήλωση μου αυτή, χαλάω την εικόνα του απόλυτου αρσενικού, που έχω δημιουργήσει στα μέλη της Λέσχης).
Νικόλα, άφες αυτοίς, ου γαρ οίδασι τι γράφουσι.Την πάτησες @Νιλς...
Πραγματικά, αν θα μπορούσα να σου κάνω ένα δώρο, θα διάλεγα αυτόΠαιδιά πάντως εμένα πάάάάάρα πολύ μου αρέσει το ''Υπερίων'' του Dan Simmons που διαβάζω. Αλλά τελειώνω (δυστυχώς) ως την Παρασκευή ( μπουχουχου, άλλο ένα τέλος στην ζωή μου @Λευκή Σελίδα ). Θα επανέλθω σε αυτοτελές νήμα.
Όταν τελειώσει όλη αυτή η παράνοια να έρθεις Αθήνα και να σε πάω και αναλόγως την εποχή μπορεί να πετύχουμε καμιά θεματική με ξωτικάΕμενα μου αρεσει το Little Kook, παροτι δεν εχω παει ποτε
Βιβλιαρα. Υποθετω εχεις και τον 2ο τομο, Η Πτωση του Υπεριωνα.Παιδιά πάντως εμένα πάάάάάρα πολύ μου αρέσει το ''Υπερίων'' του Dan Simmons που διαβάζω. Αλλά τελειώνω (δυστυχώς) ως την Παρασκευή ( μπουχουχου, άλλο ένα τέλος στην ζωή μου @Λευκή Σελίδα ). Θα επανέλθω σε αυτοτελές νήμα.