Μ' αρέσει… Δεν μ' αρέσει…

Βιβλιαρα. Υποθετω εχεις και τον 2ο τομο, Η Πτωση του Υπεριωνα.
Ναι με βοήθησε μέλος της ΛτΒ και τα βρήκα και τα δύο. Εσύ μου τα είχες προτείνει εδώ και ένα μήνα, δεν το ξεχνώ (δες υστερόγραφο). Χανκ για να μιλήσω με λογοτεχνικούς όρους : ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑ. Δεν έχω ταΐσει το παιδί μου τρεις μέρες τώρα για να διαβάσω ''μία σειρά ακόμα''.
ΥΓ: Η γυναίκα μου σε μισεί.

@Τσίου τί ειναι το Κλουβι; εχει κατι ιδιατερο;

Εμενα μου αρεσει το Little Kook, παροτι δεν εχω παει ποτε
Μπαρακι είναι. ? Η χαλαρή του ατμόσφαιρα το φέρνει στα μέτρα μου. Θα σου αρέσει. Εκτός από υπέροχα κοκτέιλΖ, κανουν κι ωραίο καφέ.

Ούτε εγώ έχω πάει στο Little Kook, από αυτά που έχω δει, μου αρέσει, και παράλληλα με τρομάζει, που είναι "φορτωμένο".

Αντέρωτας

Ξωτικό του Φωτός
Προσωπικό λέσχης
Ούτε εγώ έχω πάει στο Little Kook, από αυτά που έχω δει, μου αρέσει, και παράλληλα με τρομάζει, που είναι "φορτωμένο".
Μα γιατι σε τρομαζει; Εγω θα ηθελα πολυ να κλειστω εκει μεσα μια ολοκληρη νυχτα και να κοιμηθω στο σκοταδι ενω με κοιταζουν ολα τα κουκλακια και οι μαριονετες των ξωτικων και των καλικατζαρων... χμμμ, για κατσε...

Last edited:
Σινεφιλικό μαρεσειδεμαρεσει:ρ
Θα πω κάτι που δε μ'αρέσει ΚΑΘΟΛΟΥ και μάλιστα το καταγγέλλω:
Δε μ'αρέσει όταν ανάβουν τα φώτα στο σινεμά με τους πρώτους τίτλους τέλους, χρόνος ιδανικός για να κλωθογυρίσεις την πρώτη γεύση της ταινίας στο στόμα, να κατεβάσεις χαμηλότερα τον κόμπο στο λαιμό, να κρύψεις ένα ενδεχόμενο δάκρυ που πάει να σκάσει, να συμμαζευτείς τελοσπάντων... Ναι, καθόλου δε μ'αρέσει..
Μ'άρέσει να δω μια ταινία με φίλους και να γίνει ψιλή κουβέντα μετά και δε μ'αρέσει που το ξεχνάω σαν επιλογή και δεν το προτείνω.

Δεν είναι ένα ποστ επί της ουσίας σινεφιλικό αλλά και είναι κιόλας :φιρουλί:

Αντέρωτας

Ξωτικό του Φωτός
Προσωπικό λέσχης
Μ'αρεσει η συντομη ευχαριστηση οταν ξεκινας να μαθαινεις κατι καινουργιο, μια νεα τεχνη ή γλώσσα ή επιστήμη, η ηδονή που προσφέρει η απατηλή αυτοπεποίθση του Dunning-Kruger effect, παροτι ξερω οτι η καμπυλη μαθησης θα σταμτησει, και το ενδιαφερον θα περασει συντομα ^_^

Αντέρωτας

Ξωτικό του Φωτός
Προσωπικό λέσχης
Δεν μου αρεσει οταν ακουω ζουζουνισμα κουνουπιου στο αυτι μου και αυτοχαστουκωνομαι, ενω το κουνουπι παντα τη γλυτωνει. Απο τις πολλες φαπες στον εαυτο μου ειμαι ετσι ?

Αντέρωτας

Ξωτικό του Φωτός
Προσωπικό λέσχης
Ευσωμος λεμε :οργή:

(ουτε καν "υπερβαρος" επειδη το υπερβαρος προϋποθετει οτι υπαρχει ενα αντικειμενικο στανταρ βαρους, κατι που καλιεργει το ρατσισμο)

Last edited:

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Μα υπάρχει αντικειμενικό στάνταρ για το βάρος. Το λέμε Δείκτης Μάζας Σώματος και τον έχει ορίσει η Ιατρική Επιστήμη.

Δηλ. πάει, το έχουμε χάσει τελείως. :))))

Εντωμεταξύ, αν στο σώμα το πάχος σε κάνει "ευ"σωμο, στο πνεύμα η βλακεία τί θα έπρεπε να σε κάνει; "ευ"νοο; :))))

Last edited:
Άσχημο το body shaming (το έχω βιώσει από το άλλο άκρο—ίδια χλευη και πίεση εισπράττουν στειλιάρια και χανούμ μπουρέκ(Σ) : Φαε κατι / μη τρως τοσο / πως έχεις γίνει έτσι;), αλλα όχι από μόνο του, το συνοδεύει κι ένας κοινωνικός αποκλεισμός που το κάνει από ενοχλητικό άσχημο. Σε περιπτώσεις όπως στην ανάρτηση του Κιντ, το "παχυδερμο" είναι χαρακτηρισμός που ξεπερνά (και διαπερνά) το αυξημένο λίπος. Κάποιοι άνθρωποι όσα κιλά πάρουν ή χάσουν, βόδια θα είναι (Συγγνώμη, καλά μου βόδια:αγαπώ:). Όπως μια ψυχή (εγώ), και 80 κιλά να φτάσω, η ίδια μίζερη κοκάλλω θα είμαι :))))

Μου αρέσουν οι παλιές χαμηλές περιφράξεις του γκαζόν. Είναι σαν ημικύκλια πλεγμενα μαζί. Ειδα ένα πάρκακι ξεχασμένο από όλους, τα θυμήθηκα και πήρα μια γερή τζούρα εϊτίλας.

Μου αρέσει (=έχει πλάκα) που έχουμε δικηγόρο στην παρέα, μιλάει ελληνικά αλλού επιπέδου, και κάθε φορά που ξεπερνάει το όριο κυριλέ λεξεων (τις προάλλες η τελευταία ήταν το "καλλιέπεια" στις 02:00) πυροδοτεί την αποπομπή μας από το σπίτι φίλης "Τι είπε μόλις τώρα; καλλιέπεια; Εντάξει, αρκετά για σήμερα. Ήρθε η ώρα να πάτε σπίτια σας."

"καλλιέπεια" στις 02:00
Για όσους τους βρίσκει η στιγμή στο ξημέρωμα της μέρας, η καλλιέπεια οφείλει να αποσύρεται στην κάμαρά της, παραχωρώντας κατά αυτόν τον τρόπο τη θέση της σε πιο αρχέγονα (συν)αισθήματα ή/και τρόπους έκφρασης :p.
Τα κάλλη και τα έπη απαιτούν φως για να (αυτο)αναδειχθούν. ;)

Oρθή και δίκαια η αποπομπή!

Last edited:
Σορυ, αλλα η λεξη 'παχυδερμο' ειναι υποτιμητικη, ειναι αγενες.. υπαρχει κατι που λεγεται "body shaming".. δεν ειναι ευγενικο αλλα ουτε και πολιτικα ορθο να λεμε τετοια πραγματα. Ουτε πρεπει να ντρεπομαστε για το σωμα μας. Σημασια εχει το μυαλο, ο χαρακτηρας και ψυχη και λιγοτερο το σωμα, ας μην εστιαζουμε μονο εκει, αγαπητοι...

Νικόλα αγόρι μου μη στενοχωριέσαι.
Έως αύριο θα έχει ανέβει άλλη μια παρουσίαση μου για βιβλίο, οπότε όλα θα ξεχαστούν.
Αν και:
Α) το βιβλίο προσφέρεται για έριδες.
Β) το slang.gr είναι ένα καταπληκτικό σάιτ, ειδικά όσον αφορά στα παραδείγματα χρήσης της λέξης.

Εσενα θα σου αρεσε να ειχες συγγενεις η φιλους χοντρους και να τους ελεγαν οι αλλοι "παχυδερμα", τοσο αναισθητος εισαι? αν θες να πεις κατι για το χαρακτηρα, το ηθος η τη ψυχη του αλλου πες.. τι σχεση εχει το παχος? λες και μιλαω σε 10χρονο πια...