Μ' αρέσει… Δεν μ' αρέσει…

Δε μου αρέσει κι εμένα καθόλου το κατσίκι, ουτε το αρνί. Στο μόνο που αλλαξα γνώμη μεγαλώνοντας είναι στο κρεμμυδι. Πλέον μου αρέσει πολυ ενώ παλιοτερα δεν το έτρωγα κι αυτό ξεκίνησε από περυσι. Έφαγα μια -πραγματικα- υπέροχη κρεμμυδοσουπα στο Παρίσι κι από εκεί και περα σκάλωσα. Πλέον το τρωω με πολλή όρεξη.

Το αστειο ειναι πως αν για καποιον λογο στρωνωσουν να φας π.χ κατσικι για "να δεις τι χανεις" κι εσυ αηδιαζες, επειτα θα σου λεγαν "δεν ξερεις να τρως".
Έχει γίνει!:μουάχαχα:
Το κατσίκι μου βρωμάει τόσο πολύ, που Χριστούγεννα και Πάσχα, μπαίνω στην πολυκατοικία με κλειστή μύτη. Με βραστή γίδα δεν έχω έρθει σε επαφή, αλλά μπορώ άνετα να φανταστώ ?
Όλα αυτά μου βρωμάνε, τον παστουρμά όμως τον τσακίζω, είναι λόγος για να μη βγω έξω 3 ημέρες και λιποθυμήσουν όλοι.

Έλλη Μ

Συντονιστής
Νόμιζω πως έχω το αντίθετο απο αυτην την παθολογικη περιέργεια που εχουν πολλοι: εχω μια παθολογικη αδιαφορία. Κι αδιαφορω πια και να την κρυψω, καθώς μεγαλώνω.
Εισαι φίλος μου εσύ. :αγκαλιά:

Αντέρωτας

Ξωτικό του Φωτός
Προσωπικό λέσχης
Μου αρεσει το κινημα tavernwave. Μου ειχαν παρουσιαστει μερικα βιντεακια πριν καμποσο καιρο, οταν αρχιζε να γινεται fad, αλλα χωρις να ξερω οτι προκειται να εξελιχτει σε ιντερνετικο φαινομενο. Απο τα ελαχιστα ιντερνετικα φαινομενα που επιασα στην αρχη τους, και που μου αρεσουν (και δεν ειναι ανεγκεφαλος τικ-τοκισμος οπως το υπολοιπο 99%)

Να αναφερω οτι στην ηρωικη εποχη της εφηβειας ειχα ενα κολλημα με τη ψευδομεσαιωνικη μουσικη, ο,τι μπορουσα να πιασω απο ταινιες (πατα λινκ) και βιντεογκειμσμσμς

Last edited:

Αντέρωτας

Ξωτικό του Φωτός
Προσωπικό λέσχης
Δε θυμαμαι την τυμολογια, αλλα φαντ θα πει ταση, μοδα της εποχης. Πχ η χρηση του τικ-τοκ απο τη νεολαια αποτελει φαντ της εποχης.

tavernwave
Γνωστότερο ως bardcore, από την κέλτικη λέξη bard (βάρδος) και το core (πυρήνας/ουσία), είναι ένα μουσικό (ιντερνετικό κυρίως, αν και πλέον βλέπω να γίνονται και λαϊβάκια) ρεύμα ή υποκειμενικό μουσικό φαινόμενο, γνώρισμα του οποίου είναι οι διασκευές, εν αρχή, ποπ τραγουδιών, και μετέπειτα κάθε είδους, σε μεσαιωνικούς σκοπούς. Αν και οι περισσότερες από τις διασκευές αυτές δημιουργούνται εξ ολοκλήρου ψηφιακά, σε ηλεκτρονικό υπολογιστή, υπάρχουν και συγκροτήματα που χρησιμοποιούν «αυθεντικά» μουσικά όργανα της νοσταλγικής εκείνης εποχής.

Παραδείγματος χάριν

Last edited:
βλεπε παραπανω αναρτησεις
(στην τελικη βλεπε wikipedia)
Ειδα τις αναρτησεις βρε συ Αντερωτα αλλα δεν εξηγουν και τι είναι. Οκ καταλαβα οτι ειναι κατι βιντεακια αλλα τι ακριβως; Και που το γκουγκλαρα πάλι δεν βρήκα κατι.
Τωρα βεβαια ο @Αζαθοθ με διαφώτισε. Ευχαριστω!

Δεν μου αρέσει που πλέον ακούμε μόνο τα πρώτα δευτερόλεπτα από ένα τραγούδι και μετά πάμε στο επόμενο και στο επόμενο. Δεν μ'αρέσει που επικρατεί αυτό το κλίμα της γρήγορης εναλλαγής.
Το ίδιο συμβαίνει και με τις εικόνες. Γρήγορα πατάμε την επόμενη εικόνα και την επόμενη... :γρμβ:
Μ'αρέσει όταν ετοιμάζομαι για κάπου να βάζω γρήγορη μουσική να παίζει γιατί ετοιμάζομαι πιο γρήγορα.:μουάχαχα:

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Ενδιαφέρον. Η συγκεκριμένη διασκευή που παράθεσες ήταν και πετυχημένη. Τα επόμενα που δοκίμασα δεν τα βρήκα εξίσου πετυχημένα.

Δεν μου αρέσουν οι αδιάκριτοι και φορτικοί άνθρωποι. Ειδικά, όταν δεν σε ζυγίζουν να δουν πού βρίσκεσαι και πόσο τους παίρνει.

Πριν λίγο τσέκαρα σε ένα διαμέρισμα airbnb. Από τα πρώτα πράγματα που με ρώτησε η οικοδέσποινα που με υποδέχτηκε, μέσα στην χαρά, ήταν οι πολιτικές μου πεποιθήσεις (!) Έπειτα έπρεπε να περιμένει λίγο στο διαμέρισμα για κάποιον τεχνικό και αναγκάστηκα να φύγω όπως-όπως, διότι ήταν πολύ ομιλητική ενώ εγώ, στην τυπική μου επικοινωνία, είμαι ένας τυπικά ευγενικός και απόμακρος άνθρωπος.

Πρέπει να σταματήσει το catcalling στον δρόμο. Πάντοτε βρίσκομαι μεταξύ άγχους και αγωνίας και κάποιας ειρωνικής απάντησης που ιδανικά θα μου άρεσε να συνοδευτεί και απο μία ξανάστροφη. Δεν είναι ουτε κομψό, ουτε ελκυστικό, ουτε ερεθιστικό. Ελέγχουμε τις ορμόνες μας και τις εκτονώνουμε χωρίς να παρενοχλούμε ή να τρομάζουμε τον κόσμο.

Αντέρωντα, δεν είναι αστείο! Όσο και αστείος ή περίεργος να σας φαίνεται ο ορισμός, άλλο τόσο ανόητο και άσχημο είναι να ακολουθείς και να μουρμουρίζεις σε κάποια πού δεν ξέρεις από ψιτ μέχρι ό,τι πιο πρόστυχο και ηλίθιο.
Δεν σας εύχομαι να το βιώσετε, αλλά αν μπορούσατε να μπείτε στη θέση μας, θα καταλαβαίνατε πόσο σου γ***ει την ψυχολογία ένας ανόητος άγνωστος.
Είναι παρενόχληση και προσβολή, να θες να γυρίσεις με την ηρεμία σου στο σπίτι σε (μισο)σκοτεινά συνήθως δρομάκια (κυρίως τα βράδια) ή όπου πας τέλος πάντων, και να πρέπει να νιώθεις την ανησυχία και την απουσία ασφάλειας στην γειτονιά σου, στην πόλη σου. Επειδή κάποιος θέλησε να παίξει ή να βγάλει όλη τη χυδαιότητά του.
Είναι άλλο το φλερτ και η προσέγγιση, και δεν γίνονται στους σκοτεινούς δρόμους!

Last edited: