Μ' αρέσει… Δεν μ' αρέσει…

Αντέρωτας

Ξωτικό του Φωτός
Προσωπικό λέσχης
Δεν μου αρεσει που πλεον τα πολυαναμενωμενα νεα εργα που ετοιμαζονται γινονται κατω απο ακρα μυστικοτητα.

Τι εννοω; Θυμαμαι οταν γυριζονταν ο Πολεμος των Αστρων, ο Αρχοντας των Δαχτυλιδιων, τα Ματριξ, η το Χομπιτ, που καθε τοσο μας τροφοδοτουσαν με καποιο σποιλερ, με καποια φημη, με καποια φωτογραφια απο τα γυρισματα, καποιο promotional shot, καποιο τιζερ. Αλλες εποχες. Εγω συγκεκριμενα ψιλοενθουσιαστηκα για τη νεα σειρα που ετοιμαζεται πανω στον Αρχοντα των Δαχτυλιδιων, καθως και για το Ματριξ 4. Δεν γνωριζουμε σχεδον τιποτα για το καθενα. Ενταξει δε λεω οτι ειμαι καραπορωμενος και ξεροσταλιαζω, αλλα παει ενας χρονος που τα αρθρα της Wikipedia πανω σε αυτα τα εργα δε λενε ΤΙΠΟΤΑ. Και δε φταιει η Wikipedia, αφου εκει γραφουν οποια πληροφορια ειναι διαθεσιμη, και αφου δε γραφουν, θα πει οτι απλα δεν υπαρχει πληροφορια

Τι φοβουνται τωρα; Μη τους γρουσουζεψουμε;

Εσχάτως, ανακάλυψα ότι μου αρέσουν τα γαλλικά. Σε ποιοοον; Σε μένα, που άκουγα γαλλικά και μ’ έπιανε τάση για έμμετρο. Τι αγάπη, τι ζήλος, τι σθένος, δε μπορώ να σας περιγράψω.
Άντε με το καλό να ξεκινήσεις και πιάνο!! :))))

Πεταλούδα

Θαλασσογέννητη Ελπίδα των Ηλιόμορφων Ονείρων
Προσωπικό λέσχης
Ανακάλυψα, με τις καραντίνες και τον περιορισμό, ότι μ’ αρέσει να χώνω τα χέρια μου σε ζύμες, χωρις πάντα το αποτέλεσμα να είναι το ιδεατό (είναι, πάντα είναι). Είναι χαλαρωτικό, πολύ, αλλά γίνομαι σαν τηγανίτα. Από πανω μεχρι κάτω, αλευρι, νερό κδσ. Και μετά, απλώς, σταματά να είναι χαλαρωτικό.
Ναι, τώρα η καραντίνα είναι ιδανική εποχή για τέτοιου είδους ασχολίες, εγώ αυτή την περίοδο κάνω πιο εντατικά κηπουρική στις γλάστρες του σπιτιού μου. Όταν σταματά να είναι χαλαρωτικό φαντάζομαι ότι μπαίνεις μετά σε δημιουργικό μουντ. Μια που πειραματίζεσαι έχεις να προτείνεις κάτι καλό, μην βλέπουμε μόνο τον Άκη στην τιβι. :))))

Δεν μου αρεσει που πλεον τα πολυαναμενωμενα νεα εργα που ετοιμαζονται γινονται κατω απο ακρα μυστικοτητα.
Νομίζω ότι αυτό είναι σημάδι των καιρών. Δηλαδή έχω την αίσθηση ότι δεν κοινωνούνται τέτοιου είδους ειδήσεις, γιατί και τα πάντα (δυστυχώς) φιλτράρονται σε σχέση με τον κόβιντ, αλλά και για να μην τυχόν προκαλέσουν αυτή την δύσκολη περίοδο που διανύουμε.
Σχετικά πρόσφατα είχε βγει μια είδηση με τα γυρίσματα μιας ταινίας με τον Τομ Κρουζ. Δεν θυμάμαι τον τίτλο, αλλά θυμάμαι φωτογραφία του ηθοποιού με μάσκα και την είδηση μέσες άκρες να λέει ότι ο Κρουζ είναι αυστηρός με τους συνεργάτες του σχετικά με τα μέτρα που πρέπει να τηρούνται. Όχι και πολύ ενθουσιώδη από κινηματογραφικής άποψης τα νέα..

Αντέρωτας

Ξωτικό του Φωτός
Προσωπικό λέσχης
Δηλαδή έχω την αίσθηση ότι δεν κοινωνούνται τέτοιου είδους ειδήσεις, γιατί και τα πάντα (δυστυχώς) φιλτράρονται σε σχέση με τον κόβιντ
Ελπιζω να ειναι λογω κοβιντ, δηλαδη προσωρινο. Σκεφτομουν οτι εχει να κανει λογω κινητων, ταμπλετ και σοσιαλ μιντια, οτι δηλ. φοβουνται οτι το παραμικρο να αποκαλυψουν, θα γινει χαμος με απο διαρροες και θα χαθει ολη η αναμονη.

Άντε με το καλό να ξεκινήσεις και πιάνο!! :))))
Les jeux sont faits,petit Nicolas. (άσχετο)
Ναι, τώρα η καραντίνα είναι ιδανική εποχή για τέτοιου είδους ασχολίες, εγώ αυτή την περίοδο κάνω πιο εντατικά κηπουρική στις γλάστρες του σπιτιού μου. Όταν σταματά να είναι χαλαρωτικό φαντάζομαι ότι μπαίνεις μετά σε δημιουργικό μουντ. Μια που πειραματίζεσαι έχεις να προτείνεις κάτι καλό, μην βλέπουμε μόνο τον Άκη στην τιβι. :))))
ψαξε να βρεις τον John Kirkwood στο youtube. Εχει τόσο σουθινγκ φωνή που απλά θέλεις να μπεις στην οθονη, να τον αγκαλιάσεις και να τον φιλησεις.:αγκαλιά:

Πεταλούδα

Προσωπικό λέσχης
@Έλλη Μ, όντως βγάζει κάτι γλυκό, έχει ωραία φωνή και προφορά!

@Αντέρωτας, ίσως να είναι λίγο από όλα, θα δείξει ο χρόνος. Έχω πεθυμήσει πάντως να πάω σινεμά.

Χρυσένια

Αρχαιολόγος του Φόρουμ
Έψαξα βίντεακια του Kirkwood και η φωνή του μου θυμίζει παππού , που αφηγείται παραμύθια! Ανετα θα μπορούσε να κάνει αφηγήσεις παραμυθιών ή ακομη και μεταγλωττίσεις. Είναι κιουτης! ❤ Εντόπισα και μερικές συνταγές του, που θα επιχειρήσω λίαν συντόμως!:φρύδια:

Μια, που λέμε για μάγειρες, αυτη εδώ η γιαγιούλα είναι σκέτη γλύκα! Μακάρι να ειχαμε όλοι την ενέργειά της.💜

Εσχάτως, ανακάλυψα ότι μου αρέσουν τα γαλλικά.
Από Μπεσερέλ σε Μπεσερέλ :μπράβο:
Νταξ, μετα τον Στόουνερ, θα δημιουργησω νεα τάση στη Λέσχη. :σαςευχαριστώ:
Είσαι η Άννα Γκαβαλντά της Ελλάδας :αγαπώ:
Να προσθέσω: Μετά τον Ουελμπέκ, τον Μπέρνχαρντ (Ο Γουίλιαμς πάει στο τέλος).

Επειδή πιο πάνω είπε η Πεταλούδα για κηπουρική, μου αρέσουν οι κρασούλες, και γενικά τα παχύφυτα. Κάθε φορά που τα βλέπω, έχω την επιθυμία να τα αγγίξω :ουχ:

Να προσθέσω: Μετά τον Ουελμπέκ, τον Μπέρνχαρντ (Ο Γουίλιαμς πάει στο τέλος).
Α ωστε σε σενα άρεσε ο Ουελμπεκ; :))))
What's not to like, άλλωστε; Custard, good. Jam, good. Beef, good! :μουάχαχα:

Μπορείς να μου εξηγησεις πώς γινεται και δεν μπορώ να διατηρήσω ούτε παχύφυτα ουτε κάκτο; Μου αρεσουν και μενα εξισου,κάποτε ειχα συλλογή. Ντόινγκ,
Μπα, δε θα φταιω εγώ, το κλίμα. (--->απετάξου τον σατανα)

Last edited:
Μπορείς να μου εξηγησεις πώς γινεται και δεν μπορώ να διατηρήσω ούτε παχύφυτα ουτε κάκτο;
Παρομοίως @Έλλη Μ . Οτι γλαστρα και να πέσει στα χέρια μου θα την ξεράνω. Κατα καιρούς που μας φέρνουν φυτά στο σπίτι και τιποτα δεν έχει καταφερει να διατηρηθει. Η μανα μου ακόμα μου κουβαλάει καμια φορά γλαστρες, μου λέει αυτά είναι πολυ ανθεκτικά δεν θέλουν σχεδόν τιποτα αλλά και πάλι δεν μένει τίποτα όρθιο. Η που θα το ποτίζω πολύ και στο τελος θα σαπίσει, η που δεν θα το ποτίζω όσο χρειαζεται και θα ξεραθεί, η που δεν θα το βλέπει ο ήλιος, η δεν ξέρω και έγω τι άλλο. Εχω καταλήξει οτι ακομα και πλαστικό φυτό να μου δωσουν θα το ξεράνω κι αυτο.

Πεταλούδα

Προσωπικό λέσχης
@Τσίου, έχω και κρασούλες!! Αν είσαι καλό παιδάκι και δεν κάνεις αταξίες, σου υπόσχομαι να σε αφήσω να τις χαϊδέψεις κάποια στιγμή. :ναι::χαχα:

Έχουν χαλάσει φυτά που περιποιούμουν και με σταναχωρεί όποτε το παθαίνω. Με την τριβή έχω μάθει κάποια βασικά, όπως να "ξεχνάω" να ποτίζω τα παχύφυτα και τα κακτάκια. Όμως τα φυτά είναι ευαίσθητα και επηρεάζονται ακόμα και από την θέση που τα έχουμε βάλει.

@Χρυσόστομος, τον χειμώνα που μας πέρασε 3 φυτά μου χάλασαν, πάγωσαν από τον χιονιά. Κλάδεψα λίγο τα ξερά κοτσάνια, τα άφησα να περάσει ο χειμώνας για ν αποφασίσω την άνοιξη τι θα κάνω τις γλάστρες. Όμως αυτά πήραν μπρος και πρασίνισαν ξανά! Δεν μου συμβαίνει συχνά, αλλά χάρηκα πολύ για αυτά. Ειδικά η μία που είναι πιπεριά, μπορεί να μην μου έχει βγάλει καρπό, αλλά δυο χειμώνες που την έχω, ξεραίνεται και παίρνει μπρος ξανά. Δεν είναι στο χέρι μας δηλαδή πολλές φορές σε εμάς που δεν ξέρουμε πολλά, είναι στο χέρι της φύσης.

Εχω καταλήξει οτι ακομα και πλαστικό φυτό να μου δωσουν θα το ξεράνω κι αυτο.
Δεν υπάρχει σωτηρία, το ξέρω. Να περιμένουμε μονο έναν 'αγνωστο να μας χαρισει στο δρόμο λουλουδια
(για να του τα φερουμε καπέλο)

:μουάχαχα:
Ό,τι παθαίνετε με τις γλάστρες, παθαίνω εγώ αν περισσέψει φαγητό και μπει σε ταπεράκι. Πλήρης αποτυχία. Είναι σα να μην έχω πιάσει το κόνσεπτ με τα ταπεράκια στο ψυγείο. Κάααποια στιγμή από περιέργεια θα ανοίξω το καπάκι, και θα αντικρίσω τον Τουταγχαμών.
@Τσίου, έχω και κρασούλες!! Αν είσαι καλό παιδάκι και δεν κάνεις αταξίες, σου υπόσχομαι να σε αφήσω να τις χαϊδέψεις κάποια στιγμή. :ναι::χαχα:
:μουάχαχα:Κυρία Πεταλούδα, αν μου δώσεις κουλουράκια και αναψυκτικό, δεν θα καταλάβεις ότι υπάρχω :αγκαλιά:
@Χρυσόστομος, τον χειμώνα που μας πέρασε 3 φυτά μου χάλασαν, πάγωσαν από τον χιονιά. Κλάδεψα λίγο τα ξερά κοτσάνια, τα άφησα να περάσει ο χειμώνας για ν αποφασίσω την άνοιξη τι θα κάνω τις γλάστρες. Όμως αυτά πήραν μπρος και πρασίνισαν ξανά! Δεν μου συμβαίνει συχνά, αλλά χάρηκα πολύ για αυτά.
Ρε συ, το έχω πάθει με το νυχτολούλουδό μου (που πάλι το βλέπω πάει να αρρωστήσει). Μια χρονιά το κλάδεψα τελείως για να το συνεφέρω, και όταν άρχισε να πετάει κλωνάρια, ένιωσα σαν τον Γιακούμπ :))))

Μου αρέσει η συνεργασία Smeg και Dolce & Gabbana. Μου έδειξε φίλη μου καφετιέρα, και μετά καθόμασταν και χαζεύαμε ό,τι έβγαλαν. Ειδικά τα ψυγεία, τα βλέπω και παίζει Τζο Ντασέν στο κεφάλι μου.

Μου αρέσει που αρκετά νήματα της ΛτΒ έχουν τελείως σουρεάλ συνέχειες - είναι τρανή απόδειξη πως ο ειρμός μιας ανθρώπινης σκέψης ή μιας κουβέντας φίλων μπορεί να εκτροχιάζεται όμορφα προς εντελώς αναπάντεχες κατευθύνσεις και παρόλα αυτά να μένει αμείωτο το ενδιαφέρον της (σκέψης / κουβέντας).
Δεν μου αρέσει όταν δεν καταλαβαίνω (ονόματα / διευθύνσεις / εκπομπές / στοιχεία / όρους) και αισθάνομαι αμήχανα - ξύνω το κεφάλι μου (αφού ντρέπομαι να ρωτήσω, γιατί χαλάω το κλίμα, στο οποίο οι άλλοι συμπορεύονται).

Μου αρέσει που αρκετά νήματα της ΛτΒ έχουν τελείως σουρεάλ συνέχειες - είναι τρανή απόδειξη πως
... ειμαι μελος της λεσχης. Μπορεις να ρωτησεις οποιον θες: Τον Μπάμπη τον Σουγια, τον Πεταλούδα τον Χρηστο, τον Γιωργο τον Γκοντζιλα (ο Καλικαντζαρος, πού ειναι;) κλπ