Οπότε, κατάλαβες. Δεν παιζουνε μ αυτά τα πραΜατα.-Ο δε Γκοτζίλας είπε ότι πολλά ρωτάω και ξέρω τι έγινε με αυτούς που ρωτάγανε πολλά!
(την εχω δει τονι μοντανα σημερα)
Οπότε, κατάλαβες. Δεν παιζουνε μ αυτά τα πραΜατα.-Ο δε Γκοτζίλας είπε ότι πολλά ρωτάω και ξέρω τι έγινε με αυτούς που ρωτάγανε πολλά!
Ετοιμάσου @Πεταλούδα . Σημερα το πρωι διάβασα οτι κατα πάσα πιθανοτητα θα ανοιξουν τα σινεμα στις 15 Μαιου.Έχω πεθυμήσει πάντως να πάω σινεμά.
Eγώ παρόλαυτά θέλω να πάρω εναν σκυλο. Θα αγχωνομουν βεβαια μη μου φαει το αρνι, ετσι πως θα το σουβλιζα, αλλά αν το ετρωγε χαλάλι του. Θα του εδινα και κοκορέτσι.@Λένκοβιτς αν δεν έχεις πεθερικα ή μουσαφιραίοι, ή παιδια, σκυλια γατια στο αυτοκινητο για εκκλησια και σουβλισμα στην εξοχη κλπ δεν υπαρχει κανενας λογος να αγχωνεσαι
Κι εγώ ανυπομονω, αλλα ταυτόχρονα με αγχωνειΜου αρέσει η ιδέα ότι (ψιλό) ανοσοποιήθηκα και θα ανοσοποιηθώ ακόμα πιο πολύ - καιρός ήταν να νιώσουμε λίγο πιο άνθρωποι και όχι φοβισμένα θηρία.
Δεν μου άρεσε που προσωπικά το εμβόλιο (στη πρώτη του δόση) με ζόρισε. Τι με ζόρισε;
Με το μαλακό καλέ, θα το κάνεις σαν κιοφτεδάκιΘα του εδινα και κοκορέτσι.
Κι εγώ ανυπομονώ.Κι εγώ ανυπομονω, αλλα ταυτόχρονα με αγχωνει
Κι εγω περιμένω την σειρά μου...19 του μηνος ειναι το ραντεβου μου..Κι εγώ ανυπομονω, αλλα ταυτόχρονα με αγχωνει
η βελονα.
Καπου εδω, να σημειωσω οτι εχω γεννησει με φυσιολογικο τοκετο.
Εμένα δεν μου βάλανεΚι εγω περιμένω την σειρά μου...19 του μηνος ειναι το ραντεβου μου..
ελα μην φοβασαι.. θα σου βαλουνε και τσιροτο με παιδικά σχεδια πάνω..![]()
Καλέ δεν τρομάζει ο άλλος που του μιλάς με τραγούδια;Εγώ λατρεύω, οταν σηκώνω το τηλέφωνο ξέροντας, ποιος είναι, να τραγουδάω κάτι πριν απαντήσω
Παράδειγμα:
Ντριιιιν ντριιιιν ντριιιιν
Εγώ:"Βλέπω κάτι όνειρα, που τρομάζουν και ξυπναω, βλέπω κάτι όνειρα και βλέπω πόσο σ' αγαπαωωωω...Λέγετε παρακαλώ!!!
![]()