Μ' αρέσει… Δεν μ' αρέσει…

Χρυσένια

Αρχαιολόγος του Φόρουμ
Καλέ δεν τρομάζει ο άλλος που του μιλάς με τραγούδια;
Εχουν παρει αποφαση, πως εχω το ακαταλόγιστο, και δεν αντιδρουν.:))))
Φοιτητρια ειχα παει παραμονη Χριστουγεννων σε σπιτι φιλων ντυμενη ξωτικο. Βγαινω απο το αυτοκινητο του φιλου μου, για να ανεβουμε στο σπιτι τους, και με κοιταζαν καλα καλα οι περαστικοι. Το αμορε μου λεει αταραχο "Καλα και εσυ, πρωι πρωι κοκκινο κραγιον εβαλες? Για αυτο σε κοιτανε ολοι:τρέλα:" :μουάχαχα:
Πρεπει να περασουν τα απαραιτητα τεστ για να γινουν φιλοι!:φρύδια:

Εχουν παρει αποφαση, πως εχω το ακαταλόγιστο, και δεν αντιδρουν.:))))
Φοιτητρια ειχα παει παραμονη Χριστουγεννων σε σπιτι φιλων ντυμενη ξωτικο. Βγαινω απο το αυτοκινητο του φιλου μου, για να ανεβουμε στο σπιτι τους, και με κοιταζαν καλα καλα οι περαστικοι. Το αμορε μου λεει αταραχο "Καλα και εσυ, πρωι πρωι κοκκινο κραγιον εβαλες? Για αυτο σε κοιτανε ολοι:τρέλα:" :μουάχαχα:
Πρεπει να περασουν τα απαραιτητα τεστ για να γινουν φιλοι!:φρύδια:
Μια χαρά είσαι! Κι εμένα μ' αρέσουν οι μεταμφιέσεις!

δεν θέλω να σκέφτομαι το μαύρισμα
Στοπ. Δεν θελω να σκεφτομαι το μαυρισμα. Καταρχας, κάποιοι ασπρουλιαρηδες, myself included, δεν κανουν ωραιο μαυρισμα. Αυτο το βαθυ πορτοκαλι μου φερνει πονο στα ματια.
Μου αρεσει το σκουρο δερμα, για πολλους λογους, ενας απ' αυτους: δεν σπαει. (Ναι, το σοι του πατερα μου κοιταω. Αντρες, γυναικες, ολοι τους Μπεντζαμιν Μπατον :γρμβ:)

Χρυσένια

Αρχαιολόγος του Φόρουμ
@Τσίου
Τον χειμωνα είμαι λευκή σαν τη Χιονάτη και το καλοκαίρι γινομαι η πρώτη σου αγάπη και παντοτινή (ΙΟΝ αμυγδάλου)!:αγαπώ: Πάντα μου άρεσαν οι αλλαγές και δεν βαριέμαι και το είδωλο μου στον καθρέφτη!:))))

Μ'αρέσουν τα βιτρό, το παγωτό κεράσι, το οινόμελο και ο Μπέρνχαρντ.
Μ'αρέσει να πίνω οινόμελο καθώς διαβάζω Μπέρνχαρντ.
Δε μου αρέσουν τα έπιπλα από μαύρο ξύλο.
Δε μου αρέσουν οι τεράστιοι, μοντέρνοι χώροι που δεν έχουν χαρακτήρα.
Δε μου αρέσει η βιβλιοθήκη στο ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Μ'αρέσουν τα βιτρό, το παγωτό κεράσι, το οινόμελο και ο Μπέρνχαρντ.
Μ'αρέσει να πίνω οινόμελο καθώς διαβάζω Μπέρνχαρντ.
Δε μου αρέσουν τα έπιπλα από μαύρο ξύλο.
Δε μου αρέσουν οι τεράστιοι, μοντέρνοι χώροι που δεν έχουν χαρακτήρα.
Δε μου αρέσει η βιβλιοθήκη στο ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.
Με εξαιρεση το παγωτό κερασι και το σχολιο για τη βιβλιοθηκη, :καρδουλακια:
Μπερνχαρντ και οινομελο;:προσκυνώ:

Χρυσένια

Αρχαιολόγος του Φόρουμ
Το οινομελο με αηδιάζει, αλλά το ρακόμελο το λατρεύω! :αγαπώ:
Μου αρεσει, που εχουν φορτσάρει οι εμβολιασμοι.:φρύδια:
O ρολος της Joan στο Μad Men. H ίδια η Katherine Hendricks ειναι γυναικαρα.
Η Tζενη Καρεζη.
O Χορν, γιατι ειναι ο Χορν.
Η Scarlet Johansson που ειναι σαν να ξεπηδησε απο τα φίφτις.
Ο Τζος Χαρτνετ στο Μπλακ Νταλια. Αν ημουν ο Θεος και εφτιαχνα αντρα, θα εφτιαχνα αυτον. Ξεχειλιζει τεστοστερονη. Ακομη και η φωνη του ειναι ερωτικη. Ηταν το εφηβικό σελεμπριτι κρας μου. Αλλες την εβρισκαν με Σταν. Εγω ειχα αλλα γουστα. :φρύδια:
Η σος μπαρμπεκιου με μουσταρδα και μελι, γιατι ειναι γλυκια και καιει. Συνδυαζει ηδονη με πονο και αυτο, οπως και να το δεις, ειναι αισθησιακο.
Το μπανόφι, το καταιφι και η τουρτα παγωτο!:))))

Στον δικό μου εγκέφαλο είναι μακριά. Ήταν ένα ανοιξιάτικο πρωινό κι εγώ ξεφόρτωνα σαρδέλες. Ωπα, πάμε από την αρχή. Ένα βράδυ μου έπεσε στη φακοσαλάτa παραπάνω μπουκοβο, από όσο θα άντεχε Μεξικανός με καταγωγή από την Ινδία. Το εξυπνοπούλι, αντί να μαζέψω το πάνω πανω με κουτάλι (ή και να πετάξω το φαγητο, όπως ήταν) το έφαγα.
Το επόμενο πρωί, στην τοποθεσία τουαλέτα, με έφαγε. Εκείνη την ημέρα δεν πήγα στη δουλειά. Εκείνη την ημέρα υποσχέθηκα στον εαυτό μου να ρίχνω μπουκοβο με το κουταλάκι και όχι με το βάζο. The horror! The horror!

Στον δικό μου εγκέφαλο είναι μακριά. Ήταν ένα ανοιξιάτικο πρωινό κι εγώ ξεφόρτωνα σαρδέλες. Ωπα, πάμε από την αρχή. Ένα βράδυ μου έπεσε στη φακοσαλάτa παραπάνω μπουκοβο, από όσο θα άντεχε Μεξικανός με καταγωγή από την Ινδία. Το εξυπνοπούλι, αντί να μαζέψω το πάνω πανω με κουτάλι (ή και να πετάξω το φαγητο, όπως ήταν) το έφαγα.
Το επόμενο πρωί, στην τοποθεσία τουαλέτα, με έφαγε. Εκείνη την ημέρα δεν πήγα στη δουλειά. Εκείνη την ημέρα υποσχέθηκα στον εαυτό μου να ρίχνω μπουκοβο με το κουταλάκι και όχι με το βάζο. The horror! The horror!
Όταν επισκέφτηκα πρώτη φορά την Κωνσταντινούπολη, πήγαμε σε ένα σουβλατζίδικο με τον συνταξιδιώτη μου για να φάμε παραδοσιακά ελληνικά φαγητά 😂😂μας έφεραν λοιπόν ένα βαζάκι με μικρές τοσοδούλες πράσινες πιπεριές. Για κάποιο λόγο που δεν έχω καταλάβει ακόμα, κάναμε κόντρα με τον φίλο μου ποιος θα φάει τις πιο πολλές. Σταματάω εδώ

Προσωπικά, δε βρισκω τίποτε αισθησιακο στα καυτερα φαγητα, μπαχαρικά κλπ, αλλα αυτά ειναι μπούστα.

Ειπα και την κοινοτοπία μου για σήμερα. Αυριο, ξημερώνει μια αλλη μέρα.

Καντε τες δυο τις κντπς. :ρ

Πεταλούδα

Θαλασσογέννητη Ελπίδα των Ηλιόμορφων Ονείρων
Προσωπικό λέσχης
Καυτερά! Μου αρέσουν τα καυτερά!! :τρέχω:

Μου αρέσουν γενικά ο έντονες γεύσεις, οι ξινές, οι πικάντικες, οι πικρούτσικες. Και ο καφές πλέον δίχως ζάχαρι (πριν τον έκανα ζαχαρωτό).

Χθες στην απομαγνητοφ. @Έλλη Μ ο ομιλητης ειχε αδυναμια στο τουλαχιστον. Φανταζεσαι πως πηγα να το γραψω δυο φορες ε; (oops κ τωρα :χαχα: :φιλί:)
(Δυστυχως) δεν μου αρεσει το ποδηλατο.