Μ' αρέσει… Δεν μ' αρέσει…

Χρυσένια

Αρχαιολόγος του Φόρουμ
Ομοίως και τα "amen ή prayers ή αύριο π.χ. δίνω για δίπλωμα οδήγησης και σας παρακαλώ προσευχηθείτε για μένα ή όταν μου λένε ότι προσεύχονται για μένα και άλλα τέτοια "άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε".
Λένκοβιτς, θελω να ξερεις οτι καθε βραδυ προσεύχομαι για σένα.:))))

Αντέρωτας

Ξωτικό του Φωτός
Προσωπικό λέσχης
Δεν μου αρεσει, για την ακριβεια με εκνευριζει αφανταστα που κατα κανονα γινεται παντα αυτο

Αλλος/η: Καλημερα Αντι. Ρε συ εχω μεγαλο προβλημα/συνταρακτικα νεα
Εγω: Ελα ρε τι εγινε; Να σου πω τωρα ετοιμαζομαι να φαω, αν θες εντωμεταξυ γραψε μου να το δω μετα, και θα σου απαντησω
Αλλος/η: ΟΚ, καλη ορεξη

Μετα απο μιση/μια ωρα, ξαναμπαινω ολο ορεξη και περιεργεια να δω τα συνταρακτικα νεα. Και βλεπω:
Αλλος/η: ΟΚ, καλη ορεξη
....

Εγω: Ποια λεξη απο το "γραψε μου να το δω μετα, και θα σου απαντησω" δεν καταλαβες; :χμ:

Χρυσένια

Αρχαιολόγος του Φόρουμ
Έχει "μεγάλο πρόβλημα" ο άλλος και εσύ του λες, οτι ετοιμάζεσαι να φας?:γρμβ:
Προφανώς στράβωσε και για αυτο σου ειπε "οκ καλη ορεξη".

Last edited:
Εγώ αν πεινάω και είναι να φάω. Έχω μεγαλύτερο πρόβλημα και τα συνταρακτικά νέα είναι ότι θα κάτσω να φάω no matter what. Λόγω ικανοτήτων μου στο multitasking βέβαια, δεν έχω πρόβλημα αν μιλάμε με κάποιον και μονολογεί όσο εγώ τρώω, μπορώ να ακούω.

Παιδια, αν καταλαβα καλα, λεει οτι συμβαινει συχνα. Και ως ανθρωπος που ξεχνιεται ευκολα ή περιμενω τον αλλον —οταν εχει συμβει κατι συνταρακτικο— να ειναι ονλαιν για να του το πω, μαλλον ο αλλος περιμενε (περιμενει), και μετα ξεχαστηκε (ξεχνιεται) να στειλει στον Αντερωτα; :μήπως;:

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Φαντάζομαι τον φίλο να γράφει αυτην την στιγμή, σε "μ'αρεσει/δεν μ'αρεσει" σε άλλο φόρουμ:
"Τρελαίνομαι. Του λέω του άλλου πως έχω μεγάλο πρόβλημα και μου λέει να του τα γραψω στο τσατ και θα τα δει όταν δεήσει"

Αντέρωτας

Ξωτικό του Φωτός
Προσωπικό λέσχης
Ωρε παιδια παραδειγμα ηταν το φαγητο. Μπορει να ειναι οτιδηποτε απο επαναφορτιση μπαταριας μεχρι εξοδος για σουπερμαρκετ.

Επισης: δεν αναφερομαι σε συγκεκριμενο ατομο. Το ιδιο προβλεπομενο μοτιβο συμβαινει με οποιοδηποτε ατομο γινει αυτος ο διαλογος.

Το θεμα ειναι οτι αφοτου γυρισω απο το φαγητο και δω οτι δεν εγραψε τιποτα, του/της λεω "οκ εδω ειμαι σε ακουω" και αρχιζει και γραφει μια ιστορια για κανα μισαωρο την οποια βεβαια θα μπορουσε να γραψει στο μισαωρο οπου εγω απουσιαζα.

Το αλλο θεμα ειναι οτι αν καποιος/α γραψει "εχω να σου πω νεα" και δεν το δω εκεινη τη στιγμη, αλλα μετα πχ. απο 0.5-2 ωρες το δω και απαντησω "οκ πες μου" και το δει μετα απο ωρα, θα μου το γραψει οφ-λαιν.

Αλλα οοοοοχι. Αν για καποιο λογο πρεπει να κλεισω και πω να γραψει οφ-λαιν για να το δω μετα, τοτε δεν ξερει τι θα πει οφ-λαιν. Για καποιο αγνωστο λογο θα περιμενει να τελειωσω και να ξαναερθω ονλαιν για να τα πει :νατώρα:

@Αντέρωτας μαλλον το ονλάιν ειναι καποιου ειδους διεγερση. Εγω πιανομαι απ αυτο που λες για να εκφρασω τη δυσαρέσκειά μου προς τις ημιτελεις κουβεντες. Αλλα σημερα ειδικα, εχω τετοιο τρελοκεφο που ακομη κι αυτες αφηνω στην ακρη (ή μεση)

Φαντάζομαι τον φίλο να γράφει αυτην την στιγμή, σε "μ'αρεσει/δεν μ'αρεσει" σε άλλο φόρουμ:
Τσιριζω :μουάχαχα::μουάχαχα:πονοκεφαλος με εχει πιασει απ'τα γελια.
Ουφ. Και να του λενε:
#2 Μαλλον σε αποφευγει. Εισαι σιγουρος οτι ειναι φιλος σου;
#3 Ρε σεις, μηπως αυτος ο Αντι είναι οντως πολυασχολος;
#4 Μπορει να φταιει και το κακο ταιμινγκ.
#5 (φιλος του Αντερωτα) Ρε παιδια τι λετε; Επιτηδες το κανει. Αφου το ξερει οτι θελω αποκλειστικα να ειναι ονλαιν για να εχω εμπνευση!

Αντέρωτας

Ξωτικό του Φωτός
Προσωπικό λέσχης
@Αντέρωτας Το χειρότερο είναι να σου λέει μετα, βασικά ξέρεις κάτι, άστο τίποτα σπουδαίο, τα λέμε. :φιρουλί:
Αυτο δε μου εχει τυχει (οχι για να μη λετε) αλλα μου εχει τυχει το αναποδο:

Να πει οτι εχει να εκμυστηρευτει κατι πολυ σημαντικο ή ενδιαφερον, αλλα δεν μπορει τωρα γιατι εχει δουλεια, να περιμενω εγω να τελειωσει για να ακοσω τι ειναι, και κατοπιν να αλλαξει γνωμη η να πει κατι ακυρο οπως "καλυτερα να τα πουμε απο κοντα" (δηλ. μεχρι να κανονισουμε το "απο κοντα" να εχει ξεχαστει) :νατώρα:

Σ'εμένα πάει κάπως έτσι

Φίλος/η: Έχω να σου πω νέα, έχω πρόβλημα
Εγώ: Δεν με ενδιαφέρουν ούτε τα νέα ούτε τα προβλήματά σου
Φίλος/η: ...........

Δεν μ' αρέσει που οι άνθρωποι γύρω μου είναι τόσο εύθικτοι!

@Φαροφύλακας Πήγα σήμερα στο φαρμακείο και μέχρι να μπω περίμενα κανένα 5λεπτο και ήταν μια κυρία εκεί και ξέρεις τι συνειδητοποίησα; Καλέ, είμαι στην κατηγορία ανθρώπων που δε συμπαθείς, σε αυτούς που ξεκινάνε το small talk ή πώς στο καλό λέγεται :πανικός: Με κατέστρεψες. Ήταν η τρομερή συνειδητοποίηση της ημέρας. Θα προτιμούσα να μείνω στην άγνοια.

ΥΓ: Και τώρα που το συνειδητοποιήσα, σκέφτομαι κι άλλες στιγμές της καθημερινότητας μου και αν έχεις το Θεο σου, έχω ξεκινήσει πρώτη κουβέντα μέχρι και σε ταξιτζή. Πόσο πιο κατω να πέσω Θεέ μου;;; :ένοχος: Γι' αυτο έχουμε να βρεθουμε Θεσσαλονίκη τόσο καιρό; Φοβάσαι μη σε πάρω μονότερμα με ερωτήσεις περί καιρού; :παρηγοριά: