Ναι, οντως. Και οχι τιποτ' αλλο, σου κανουν παρεμβαση. Και λες απο μεσα σου, αντι να σου κανω εγω παρατηρηση που εισαι μια βομβα ετοιμη να εκραγει, μου κανεις εσυ;Μάλλον το πιο σωστό θα ήταν να πούμε ότι είναι εκνευριστικοί αυτοί που προσπαθούν να πείσουν τους εαυτούς τους και τους γύρω ότι όλα είναι καλά, ενώ κατά βάθος περνάνε τη καταθλιψάρα της ζωής τους.

Υ. Γ Ποιοι είναι οι υπόλοιποι στο τοπ 3;![]()

Ντοπαμινη!Μου αρέσει όταν παθιάζομαι με καινούρια πράγματα.
@ΚρίτωνΓ ευχαριστουμε για την προταση! (Αν και βρισκομαι στο: "V. Εξτρεμιστες της ρουτινας". Μου αρεσει πολυ η ρουτινα. Θα με ακυρωσει, λες;

Μια απο τις ηρωιδες της Χάλι Μπάτλερ (

Οσο για τα τηλεοπτικα που ανεφερε ο @Αντέρωτας και συμπληρωσε ο Φαροφυλακας (συμφωνω και με τους δυο), δεν μου αρεσει οταν οι παρουσιαστες/δημοσιογραφοι μου κανουν την καρδια μαυρη με ενα στεναχωρο θεμα, και στο καπακι λενε: Ας περασουμε τωρα σε μια ευχαριστη ειδηση.

Οοοχι! Θα με αφησεις να βουρκωσω με το πασο μου, και μετα θα μου πεις για τα γενεθλια της απαυτουλας.
Οταν μπαινω σπιτι, μου αρεσει για ενα μισαωρο, τουλαχιστον, να μην μιλησω και να μην μου μιλησει κανεις. Γενικως μου αρεσει η ησυχια, αλλα το μισαωρακι αφου μπω σπιτι, ειναι παραδεισος. Ακομη και ο σκυλος μου με εχει μαθει. Δεν παθαινει λαλα οπως οταν μπαινει ο Τσιου. Ανοιγω πορτα, μου κουναει ουρα, τον χαιδευω, κι αραζουμε.