κι εμενα, πολύ. Και να περπατάω μονη μουΜου αρέσει να πηγαίνω μόνη μου για καφέ.
Και σινεμά. Και θέατρο. και για ψωνια (Ασχετο)
κι εμενα, πολύ. Και να περπατάω μονη μουΜου αρέσει να πηγαίνω μόνη μου για καφέ.
Εισαι απο αυτους που βουτάν@Βιβλιόφιλος, τεράστιο ναι σε όλα εκτός το κρύο ντους.Εάν δεν βγω από το μπάνιο με εγκαύματα τουλάχιστον πρώτου βαθμού, είναι σαν να μην έχω μπει στο ντους.
![]()
Ίσως τα έφτιαξε με καλές προθέσεις. Ίσως ο δρόμος προς την κόλασση είναι στρωμένος με σεμεδάκια. Ίσως... ίσως...@Έλλη Μ σε νιώθω σε όλα. Και τα σεμεδάκια;; Ό,τι πιο κακόγουστο έχει εφευρεθεί από homo sapiens σε σχέση με τη διακόσμηση.Εύχομαι η ψυχή που μια όμορφη μέρα, πριν αιώνες, σηκώθηκε και σκέφτηκε " ας φτιάξω ένα σεμεδάκι να ομορφύνει λίγο το σπίτι!", να περιπλανιέται στη κόλαση του Δάντη για πάντα.
Όλοι στα λόγια μου θα 'ρθειτε.Μου αρεσουν τα αραβικά τελευταία, τελικά είναι πολύ ιδιαίτερη και όμορφη γλώσσα.
Κλαουδάτος, Μινιόν, Χυτήρογλου... πού θα πάει αυτό το πράγμα;!Αν θες να μιλσηουμε για κουρτινες (Ντοινγκ!!)τωρα που εκλεισε κι ο Χυτηρογλου
Ισως να αφηνες στην άκρη τόση καλοσυνη, με αποσυντονιζει αυτή η θετικοτητα.Ίσως τα έφτιαξε με καλές προθέσεις. Ίσως ο δρόμος προς την κόλασση είναι στρωμένος με σεμεδάκια. Ίσως... ίσως...
Οπου, διαβάζοντας τον Ιαβερη, αυτό ακριβως σκεφτόμουν!Όλοι στα λόγια μου θα 'ρθειτε.![]()
Γιατι προδιδεις τις ηλικίες μας, νεαρέ;Κλαουδάτος, Μινιόν, Χυτήρογλου... πού θα πάει αυτό το πράγμα;!![]()
Ως ανθρωπος της μοδας (Ντόινγκ!) θα συμφωνησω. Βεβαια, ενα σκουρο τζην με ξεπλυμενο, τζην πουκαμισο (χωρις γιακα) απο πανω, μου φαινεται πολυ οκ. Ξερεις τι νομιζω δεν μου αρεσει γενικα; Το κατω μερος να ειναι πιο ανοιχτοχρωμο απο το πανω.Δεν μου αρέσει ο συνδυασμός μπλου τζιν τζακετ και μπλου τζιν από κάτω. Θεωρώ ότι δεν αναδεικνύεται κανένα από τα δύο ρούχα, και η μονοχρωμία τα αδικεί.