Νέα μικρής και μεγάλης οθόνης

Πεταλούδα

Θαλασσογέννητη Ελπίδα των Ηλιόμορφων Ονείρων
"Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου στις 23 Απριλίου, η ΕΡΤ2, κάθε Πέμπτη και Παρασκευή όλο τον (Απρίλιο) μήνα, μεταδίδει ξεχωριστές ταινίες που βασίστηκαν σε δημοφιλή βιβλία." 'Ολη την ανακοίνωση με τις ταινίες, θα την βρείτε εδώ.

Το καλό είναι ότι αυτό το κανάλι βάζει λίγες διαφημίσεις. Τσέκαρα μια δυο ταινίες που θα ήθελα να δω, καθώς και "Το όνομα του Ρόδου" που θα ήθελα πολύ να το ξανα - ξαναδώ. :)

Χρυσένια

Αρχαιολόγος του Φόρουμ
@Πεταλούδα τσεκαρε,αν θες, την δωρεάν πλατφόρμα της ΕΡΤ --->ΕΡΤφλιξ!
Νομίζω "το όνομα του Ρόδου" -μεταξυ πολλών άλλων ταινιών- την πήρε το μάτι μου χθες. Θα μπορεσεις να την δεις όποτε θες, χωρίς να σε δεσμεύει η ώρα ή η μέρα!:)

Πεταλούδα

Πεταλούδα

Το 5o Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου στην Αθήνα δίνει την δυνατότητα στους θεατές να παρακολουθήσουν online δωρεάν ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους, παιδικά και ντοκιμαντέρ από τις 24/6 έως 02/07. Για πληροφορίες μπορείτε να δείτε στο λινκ.

Και μια και γράφετε για ερτφλιξ, αν είστε φίλοι της ποιότητας, δείτε Βαρδιανο στα σπορκα και καρτ ποσταλ.
Γήινες, ανθρώπινες, καθημερινές ιστορίες, μακριά από πλαστικά πρόσωπα, δολοφονίες , απάτες , πισώπλατα μαχαιρώματα , μοιχείες και τα υπόλοιπα που προβάλλονται τα τελευταία χρόνια ως φυσιολογικα δυστυχώς και από την ελληνική TV.

δείτε Βαρδιανο στα σπορκα και καρτ ποσταλ.
Γήινες, ανθρώπινες, καθημερινές ιστορίες, [...]
Εξαιρετική σειρά το καρτ ποστάλ, θα συμφωνίσω, ωστόσο δεν τις λες και απλές καθημερινές ιστορίες...

Εξαιρετική σειρά το καρτ ποστάλ, θα συμφωνίσω, ωστόσο δεν τις λες και απλές καθημερινές ιστορίες...
Νομίζω ότι η εγκατάλειψη, ο πόνος , τα ψυχολογικά προβλήματα αλλά και η αγάπη όπως προβάλεται στο δεύτερο επεισόδιο είναι καθημερινά και έντονα αλλά δεν προβάλλονται. Είναι κρυμμένα πίσω από κλειστές πόρτες .Για αυτό και ακούς κάτι αποτρόπαια εγκλήματα και σοκαρεσαι. Είναι συσσωρευμένη πίεση που σκάει.
Βέβαια ζούμε σε μια εποχή που αυτό αλλάζει, σιγά σιγά αρχίζει και ο μέσος άνθρωπος να ασχολείται με την ψυχή του.