Νήμα για εφήμερα μηνύματα (που όμως θα μείνουν για πάντα στην καρδιά μας)

Διαφορετικό αποτέλεσμα θα έχει κάποιος διαβάζοντας με τον ήλιο ντάλα και το "βρε μελαχρινάκι" στο κασετόφωνο (...)
:μουάχαχα::μουάχαχα: μπα σε καλο σου, το εκανα εικόνα. Πρόσθεσα και τον μέλια, τον γλύκα, να κόβει βόλτες στην γειτονιά με το ντάτσουν.

Σοφοί διάλογοι #1,61803398

-Μαμά; Τι είναι "Χριστός και Παναγία!";
-Κάτι σαν τον Αγιοβασίλη.

Μολις εμαθα για τον θανατο του Φιλιπ Κερ εναν εκ των αγαπημενων μου συγγραφεων. Κριμα, πραγματικα στεναχωρεθηκα. Με τον ηρωα του Μπερνι Γκουντερ μου εχει χαρισει πολυ ομορφες αναγνωστικες εμπειρίες.

Ο Φιλιππίδης είναι ένας ασπρομάλλης 54 χρονών κι ο Μίσκιν είναι ένας νέος 26! :νατώρα:
Μπορεί να προσαρμόσανε το κείμενο και ο Μίσκιν να είναι λίγο μεγαλύτερος.
-Κυριε Περβόλα;
-Τι είναι παιδί μου;
-Δεν μπορούμε να πούμε ότι το έργο γίνεται ένα αιώνα μετά;
-Γιατί;
-Η Μαργαρίτα (Γκοτιέ) είναι πολύ σιτεμένη.

Ξημερώματα πρωταπριλιάς του 2004… Με τι χαρά ανακοίνωνα σε όλους τους θαμώνες του μπούντα κλαμπ (Γ1, Γ2, Γ3, Γ4) στην Κρήτη πως οι Ρεντ Χοτ Τσίλι Πέπερς έρχονται στην Ελλάδα. Είχα και το νόκια 5210 στο χέρι με την πορτοκαλί οθονίτσα του για να δείξω το μήνυμα που είχα λάβει από τον κολλητό μου, που πρώτος με ενημέρωσε γι'αυτό το ευχάριστο γεγονότο.
Το τι έκανα από την χαρά μου, μετά την ανακοίνωση, δεν θα το πω, είναι αρκετά ντροπιαστικό.
Ηθικό δίδαγμα: Γελάει καλύτερα όποιος διαβάζει για πανελλήνιες.

Αντέρωτας

Ξωτικό του Φωτός
Προσωπικό λέσχης
@Τσιου

Στην ηρωικη ηλικια της εφηβειας, οτιδηποτε τσοντικό ηταν απαγορευμενη πολυτελεια. Αντε να ξεκλεψω λιγη μεταμεσονυχτια ωρα να δω καμια τσοντα στην τηλεοραση, αντε να δανειστω κανα παρανομο Πλειμποι απο κανα κολλητο και να το εχω κρυμμενο, περνουσαμε εξω απο σινεμα που παιζαν ταινιες 18+ ή στριπτιτζαδικα, διαβαζα για κουλτουριαρικες θεατρικες παραστασεις οπου τα βγαζουν ολα οι ηθοποιοι και λεγαμε "αντε να γινουμε 18 να τα κανουμε ολα αυτα ελευθερα"!

Και που εγινα 18 δεν καταλαβα καμια διαφορα. Εξακολουθουσα να βλεπω τσοντες στα μουλωχτα (αφου δεν ενιωθα ανετα να ειμαι στο ιδιο δωματιο με τους γονεις μου), δεν αγορασα ποτε πορνοπεριοδικο (και να αγοραζα παλι δε θα ηθελα να το βρουν οι γονεις μου), δεν πηγα ποτε σε στριπτιτζαδικο (δεν εχει παντρευτει και κανενας κολλητος μου εδω που τα λεμε), ουτε σε θεατρο οπου καποια καλλιτεχνις θα τα εβγαζε ολα

Πιο προσφατα, ημουν στο σπιτι ενος συσπουδαστη για μια εργασια, και αφου τελειωνουμε, μας βαζει να δουμε μια τσοντα. Εκει που βλεπαμε και σχολιαζαμε, μπαινει στο σπιτι η μανα του. Εκεινος, ακινητος. Εκει τοτε με επιασε πανικος, οτι εκεινη ακριβως τη στιγμη επρεπε να κλεισει την ταινια και να το παιξουμε καλα παιδια, και εκεινος δεν καταλαβε τιποτα. Μετα εκπληξεως ειδα οτι η μανα του δεν ενδιαφερθηκε καθολου για το τι βλεπαμε, εμεις οι νταγλαραδες, και απλα μας προσπερασε, και ο συσπουδαστης εξισου ασυγκινητος. Τοτε σκεφτηκα "τσκ τσκ, μα τι γονεις", καθως και οτι δεν εχω ξεπερασει εκεινο το εφηβικο συνδρομο.

ΥΓ. αντι να ασκησω τα δικαιωματα του ενηλικα στην πορνογραφια, καθε μερα βλεπω Μπομπ Σφουγγαρακη και Fairly Oddparents φανατικα [φανατικα ομως], ενω καθε Χριστουγεννα και Πασχα δε χανω ταινια της Ντισνευ και της Πιξαρ στην τηλεοραση (καμια φορα τις ξαναβλεπω την επομενη μερα στην επαναληψη)

ΥΓ2. δεν εχω ιδεα γιατι τα σκεφτηκα και τα γραφω τα παραπανω.

ΥΓ3. οταν λεω "φανατικα", εννοω οτι χορευω ακομα και τα τραγουδακια αρχης ("Τετραγωνοοοοοο-παντελονηηηης")

Last edited:
Μετα εκπληξεως ειδα οτι η μανα του δεν ενδιαφερθηκε καθολου για το τι βλεπαμε, εμεις οι νταγλαραδες, και απλα μας προσπερασε, και ο συσπουδαστης εξισου ασυνγκινητος.
Πάει, Σουηδία γίναμε. Σε λίγο θα βγαίνουμε με τους πρώην των αγαπημένων μας για κοψίδι στην λαδόκολλα :γρμβ:

καθε μερα βλεπω Μπομπ Σφουγγαρακη και Fairly Oddparents φανατικα [φανατικα ομως], ενω καθε Χριστουγεννα και Πασχα δε χανω ταινια της Ντισνευ και της Πιξαρ στην τηλεοραση (καμια φορα τις ξαναβλεπω την επομενη μερα στην επαναληψη)
ΑΜΑΝ. *ΝΕΡΑΙΔΕΣ!* Νομίζω είναι νωρίς για να πω ότι διακρίνω κάποια συγγένεια.

δεν εχω ιδεα γιατι τα σκεφτηκα και τα γραφω τα παραπανω.
Καθόλου νωρίς. Αδερφέ μου! :λυγμ: & :αγκαλιά:

Όσο για την ενοχή, αν την κουβαλάς για πολύ καιρό σου μένει. Επίσης είναι κολλητική, για παράδειγμα αυτός ο φίλος μου όποτε ερχόταν σπίτι έκλεινα την πόρτα για να καπνίσω. Μια, δυο τζούρες και άφηνα το τσιγάρο στο σταχτοδοχείο, με την γόπα να δείχνει αυτόν έτσι ώστε όταν κάνει ντου η μάνα μου να μη φανεί τίποτα περίεργο. Ε, μια μέρα, καπνίζω, αφήνω το τσιγάρο, το πιάνει αυτός και εκεί που καπνίζει μπαίνει η μάνα μου. Πετάγεται αυτός, αφήνει το τσιγάρο γρήγορα στο σταχτοδοχείο, και αφού ξανά μένουμε μόνοι, μου λέει "Εγώ γιατί τρόμαξα που δεν το κρατάω κρυφό;" Είχα πεθάνει στο γέλιο.

^ :χαχαχα:

Κάτι για να χαρεί (?) ο Αντέρωτας. Πέφτω πάνω στη λέξη demijohn, δεν θυμάμαι αν την είχα διαβάσει στο παρελθόν και την προσπέρασα. Αυτή τη φορά την έβαλα στο γούγλη και μου έβγαλε... νταμιτζάνα! :))))

Αντέρωτας

Ξωτικό του Φωτός
Προσωπικό λέσχης
Οταν μεγαλωσω θελω να παντρευτω την ηθοποιο που κανει τη φωνη της Βικυ και του Πουφ στο Fairly Oddparents. :αγαπώ:

Ή την ηθοποιο που κανει τη φωνη του μικρου Τιμυ Τέρνερ (ω ποσο ανωμαλο μπορει να ακουγεται αυτο)

Ίσως είσαι δρόμος και όχι προορισμός. Κανένα πρόβλημα. Ας είσαι δρόμος.
Εγώ μάλλον κάτι σε γεφύρι της Άρτας πρέπει να είμαι :χαχα: Αμάντα, πολύ ωραία τα quotes που μετέφερες, δεν μου λες όνομα συγγραφέα γιατί με έχω ικανή να πάρω άλλο;

Παιδιά, καλή ανάσταση, το πιοτί με μέτρο και προσοχή στον δρόμο!
[video=youtube;BRYcrUFq-sI]https://www.youtube.com/watch?v=BRYcrUFq-sI[/video]

Πεταλούδα

Θαλασσογέννητη Ελπίδα των Ηλιόμορφων Ονείρων
Προσωπικό λέσχης
Καλημέρα, εδώ και δυο μέρες περίπου έχω ένα πρόβλημα στο φουμπου. Επάνω δεξιά στην μπάρα τα τρία πεδία: ειδοποιήσεις, μηνύματα και αιτήματα φιλίας δεν μου τα ανοίγει, παρά βγαίνει αυτό το στρογγυλό κυκλάκι που γυρίζει γυρίζει και ποτέ δεν ολοκληρώνεται η διαδικασία. Μπήκα από άλλον υπολογιστή και όλα ήταν κανονικά.
Άρα θα φταίει ή ο υπολογιστής μου ή από εκεί που μπαίνω, από το Chrome. Mozilla δεν μπορώ να μπω γιατί μου έχει κρασάρει εδώ και καιρό από κάποια ενημέρωση.
Όταν ξεκίνησε το πρόβλημα στο φ/β, ξαφνικά μου "χάλασε" η σελίδα, δεν είχε τη κανονική διάταξη, σαν να είχαν ανακατευτεί τα "κουτάκια", είχαν χαθεί τα πλαίσια.. Την επόμενη μέρα αυτό φτιάχτηκε, αλλά έμειναν τα παραπάνω.
Έχει καμιά ιδέα κανείς τι μπορεί να συμβαίνει;

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Πιθανό κάποια μόλυνση στον πλοηγό ή στον υπολογιστή γενικότερα.

Το λιγότερο που θα έκανα είναι απεγκατάσταση της εφαρμογής και εγκατάσταση εκ νέου.

Ιδέα: στήσε το σύστημά σου από την αρχή όπως το θέλεις. Κάνε ένα είδωλο σε ένα δεύτερο διαμέρισμα (ή δεύτερο δίσκο).

Μόλις νιώθεις πως το σύστημά σου δεν πάει καλά (και πολύ πιθανό να είναι μολυσμένο) κάνε μια επαναφορά από το είδωλο.