Και πάμε πάλι.
μπα σε καλο σου, το εκανα εικόνα. Πρόσθεσα και τον μέλια, τον γλύκα, να κόβει βόλτες στην γειτονιά με το ντάτσουν.Διαφορετικό αποτέλεσμα θα έχει κάποιος διαβάζοντας με τον ήλιο ντάλα και το "βρε μελαχρινάκι" στο κασετόφωνο (...)
Ο Φιλιππίδης είναι ένας ασπρομάλλης 54 χρονών κι ο Μίσκιν είναι ένας νέος 26!
-Κυριε Περβόλα;Μπορεί να προσαρμόσανε το κείμενο και ο Μίσκιν να είναι λίγο μεγαλύτερος.
Πάει, Σουηδία γίναμε. Σε λίγο θα βγαίνουμε με τους πρώην των αγαπημένων μας για κοψίδι στην λαδόκολλαΜετα εκπληξεως ειδα οτι η μανα του δεν ενδιαφερθηκε καθολου για το τι βλεπαμε, εμεις οι νταγλαραδες, και απλα μας προσπερασε, και ο συσπουδαστης εξισου ασυνγκινητος.
ΑΜΑΝ. *ΝΕΡΑΙΔΕΣ!* Νομίζω είναι νωρίς για να πω ότι διακρίνω κάποια συγγένεια.καθε μερα βλεπω Μπομπ Σφουγγαρακη και Fairly Oddparents φανατικα [φανατικα ομως], ενω καθε Χριστουγεννα και Πασχα δε χανω ταινια της Ντισνευ και της Πιξαρ στην τηλεοραση (καμια φορα τις ξαναβλεπω την επομενη μερα στην επαναληψη)
Καθόλου νωρίς. Αδερφέ μου! :λυγμ: &δεν εχω ιδεα γιατι τα σκεφτηκα και τα γραφω τα παραπανω.
Μήπως να τα συνδύαζες;ΥΓ. αντι να ασκησω τα δικαιωματα του ενηλικα στην πορνογραφια, καθε μερα βλεπω Μπομπ Σφουγγαρακη
Εγώ μάλλον κάτι σε γεφύρι της Άρτας πρέπει να είμαι Αμάντα, πολύ ωραία τα quotes που μετέφερες, δεν μου λες όνομα συγγραφέα γιατί με έχω ικανή να πάρω άλλο;Ίσως είσαι δρόμος και όχι προορισμός. Κανένα πρόβλημα. Ας είσαι δρόμος.