Νήμα για εφήμερα μηνύματα (που όμως θα μείνουν για πάντα στην καρδιά μας)

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Όχι, @Αντέρωτά μου, αυτό δεν είναι αφηρημαδα. Πρόκειται για τυπική περίπτωση έλλειψης οργάνωσης. :ναι:
Αν έχεις χαρτάκι με μαγνητακι στο ψυγείο, όπου γράφεις κάτι μόλις τελειώσει, δεν το παθαίνεις.
χαρτάκι με μαγνητάκι;!!!! :ααργκ:

Ας προτείνω "Σημειώσεις Keep" στο Android. Κατάσταση που τσεκάρεις έπειτα live στο σούπερ. Κάπως έτσι:

Για οικογενειακά ψώνια listonic. Μπορείς να κάνεις λίστες τις οποίες συγχρονίζει σε όλες τις συσκευές που έχεις επιλέξει.

Bonus tip. Το πρόγραμμα Stocard, αποθηκευτεί τα barcode από supermarket και γενικότερα καταστήματα (public κτλ) για να μην αγχώνεσαι αν ξεχάσεις τις εκπτωτικές κάρτες

Κάτι για ψώνια και λίστες λέτε εδώ. Εμείς, που λέτε, κάθε φορά που έχουμε εκλογές χώνουμε στην τσάντα όταν πάμε να ψηφίσουμε όσα περισσότερα πεταμένα ψηφοδέλτια μπορούμε, μετά τα κόβουμε σε μικρά χαρτάκια και κάθε φορά που τελειώνει κάτι το σημειώνουμε εκεί. Και μετά πάει ο μπαμπάς μου στο μάρκετ, παίρνει τηλέφωνο και λέει: Λένα τι λέει το χαρτάκι στην κουζίνα; Το ξέχασα.

Ας προτείνω "Σημειώσεις Keep" στο Android. Κατάσταση που τσεκάρεις έπειτα live στο σούπερ. Κάπως έτσι:
Για οικογενειακά ψώνια listonic. Μπορείς να κάνεις λίστες τις οποίες συγχρονίζει σε όλες τις συσκευές που έχεις επιλέξει.

Bonus tip. Το πρόγραμμα Stocard, αποθηκευτεί τα barcode από supermarket και γενικότερα καταστήματα (public κτλ) για να μην αγχώνεσαι αν ξεχάσεις τις εκπτωτικές κάρτες
Κάτι τέτοιες ιδέες έχετε και πέφτει η μπαταρία, το ίντερνετ, τα social και παίρνετε διπλά τυριά (ή μπορεί και να πεινάσετε). Χαρτάκι. Αιώνες αξιοπιστίας (εκτός αν το κρατάς στο χέρι πηγαίνοντας για ψώνια και σε χτυπήσει ο "μπάλλος").

Κατά το ό,τι αγαπάω εγώ πεθαίνει, τώρα που λεμε για λίστες και ψωνια: ο,τι μου αρέσει βγαίνει εκτός κυκλοφορίας. Μη μου αρέσει ένα πράγμα. Θα το χαρώ μόνο για λίγο. Μια το σουπλιν για εύκολο σιδέρωμα με το μπορντό καπακι (λες και σιδερωνω 😂), μετα τα κουακερ (apple and blueberry), σήμερα στα λιντλ, που πάω μόνο για 3 προϊόντα, δεν έβρισκα τα σοκολατακια με το λικέρ. Για να μην πω για το σφουγγαράκι για τις κεραμικές εστιες ή για ένα άρωμα της κασαρελ.
Πολυ καλά τα apps, αρκεί να τα τσεκάρεις. Έχω κατεβάσει ένα για tasks, ήμουν συνεπής τις πρώτες εβδομάδες, τώρα αγνοώ και τις ειδοποιήσεις. Αφού δεν δούλεψε κι αυτό, με αποδέχτηκα

Πεταλούδα

Θαλασσογέννητη Ελπίδα των Ηλιόμορφων Ονείρων
Κάτι για ψώνια και λίστες λέτε εδώ. Εμείς, που λέτε, κάθε φορά που έχουμε εκλογές χώνουμε στην τσάντα όταν πάμε να ψηφίσουμε όσα περισσότερα πεταμένα ψηφοδέλτια μπορούμε, μετά τα κόβουμε σε μικρά χαρτάκια και κάθε φορά που τελειώνει κάτι το σημειώνουμε εκεί.
Καλή ιδέα τα ψηφοδέλτια! Εμείς χρησιμοποιούμε ημερολόγια της προηγούμενης χρονιάς. Και στην τσάντα ατζέντα, για να είμαι συνεπείς στις υποχρεώσεις μου. Βρίσκω τον παραδοσιακό τρόπο γραφής πιο άμεσα προσβάσιμο, δεν χρειάζεται ρεύμα, μπαταρία, δεδομένα, το πολύ πολύ να τελειώσει το μελάνι.

Δεν ακούω Τερζή, προτιμώ να ακούω τον Τομ να παίζει πιάνο, μιας και το θυμήθηκα με την κουβέντα σας πιο πάνω:

@Τσίου , ένας κόμπος η χαρά σου σαν να λέμε,ε;
Δεν μπορώ τα κοιμήσικα. Αυτό που λέμε είναι το: ποια με καταραστηκε. (αν είναι να μην χορέψουμε, τουλάχιστον να αναποδογυρισουμε τραπέζια :))))).
@Πεταλούδα αυτο με τα ημερολόγια το έκαναν και οι δικοί μου 😍
(Από apps για tasks, το asana είναι καλό. Ασχέτως αν το χρησιμοποίησα για λίγο. Μου έστελνε η άλλη –αυτή με το βερίκοκο 😜– διορθώσεις πάνω σε δουλειές που είχαμε αναλάβει, τιιιιποτα εγώ. Μόνο με e-mail συνεννοουμαστε).

Δεν μπορώ τα κοιμήσικα. Αυτό που λέμε είναι το: ποια με καταραστηκε. (αν είναι να μην χορέψουμε, τουλάχιστον να αναποδογυρισουμε τραπέζια :))))).
@Πεταλούδα αυτο με τα ημερολόγια το έκαναν και οι δικοί μου 😍
(Από apps για tasks, το asana είναι καλό. Ασχέτως αν το χρησιμοποίησα για λίγο. Μου έστελνε η άλλη –αυτή με το βερίκοκο 😜– διορθώσεις πάνω σε δουλειές που είχαμε αναλάβει, τιιιιποτα εγώ. Μόνο με e-mail συνεννοουμαστε).
Μεγάλη φίρμα την έχεις κάνει αυτή με το βερίκοκο :ωραίος: