Νήμα για εφήμερα μηνύματα (που όμως θα μείνουν για πάντα στην καρδιά μας)

Μα ηταν ήδη φιρμα, το είδωλο. Άλλοι έχουν ιστορίες από τον στρατό, εγώ έχω ιστορίες με εκείνη :))))

Εγώ πάντως αυτό με το χαρτάκι και το μαγνητακι το έχω εξελίξει. Έχω πάρει ένα πινακάκι που κολλάει στο ψυγείο και έχει μαρκαδορακι για να γράφεις και να σβήνεις. Τα γράφω εκεί και τα βγάζω φωτογραφία πριν πάω στο σούπερ. Τις σημειώσεις στο κινητό τις χρησιμοποιώ πολύ αλλά για άλλους λόγους. :ρ

Κάτι για ψώνια και λίστες λέτε εδώ. Εμείς, που λέτε, κάθε φορά που έχουμε εκλογές χώνουμε στην τσάντα όταν πάμε να ψηφίσουμε όσα περισσότερα πεταμένα ψηφοδέλτια μπορούμε, μετά τα κόβουμε σε μικρά χαρτάκια και κάθε φορά που τελειώνει κάτι το σημειώνουμε εκεί. Και μετά πάει ο μπαμπάς μου στο μάρκετ, παίρνει τηλέφωνο και λέει: Λένα τι λέει το χαρτάκι στην κουζίνα; Το ξέχασα.
Αυτό με τα ψηφοδέλτια το κάνουμε κι εμείς! Γιατί να πάει τόσο χαρτί χαμένο?

Χρυσένια

Αρχαιολόγος του Φόρουμ
Δε σημειωνω τιποτα την στιγμη, που εντοπιζω την ελλειψη του. Απλως το εχω στον νου μου και πριν παω σουπερ μαρκετ τσεκαρω ντουλαπια, ραφια, ψυγειο, τα συστατικα στις συνταγες, που εχω σκοπο να εκτελεσω τις επομενες μερες, και τα γραφω σε ενα χαρτάκι. Παω με αυτο. Τα βαζω ολα στο καροτσι. Και στο τελος τα διπλοτριπλοτσεκάρω στο συμφωνα με το χαρτακι για σιγουρκα και πάπαλα!
Δεν ξεχναω ποτέ τιποτα και 9 στις 10 φορες το σπιτι ειναι γεματο!

@Αντέρωτας μου θύμισες το ανέκδοτο με τον τρελό που πήγε στον ψυχίατρο και του λέει τιναζοντας την μπλούζα του "Γιατρέ δεν μπορώ άλλο, όλο ανεβαίνουν πάνω μου ανθρωπάκια". Και του απαντάει ο γιατρός τιναζοντας τη δική του "πάρτα από πάνω μου, πάρτα από πάνω μου"

Επιτέλους ήρθε η ώρα να δω το Dune, έκλεισα εισιτήριο για τη Κυριακή. :τρέλα::τρέλα::τρέλα:Είναι η μοναδική ταινία των τελευταίων χρόνων, μαζί με το Τζόκερ, που περίμενα να δω με τόση λαχτάρα. Ελπίζω να μη με απογοητεύσει.

Και ποιον σου θυμιζω ακριβως; τον τρελο, τον γιατρο, τα ανθρωπακια, η αυτον που λεει το ανεκδοτο;; 🤨
Τα ανθρωπακια φυσικά. Τα οποία όχι μόνο μου τα θυμίζεις, αλλάζεις και τη μορφή τους στο ανέκδοτο. Τα φανταζόμουν έτσι

Και τώρα σαν το Φοίβο και την Αθηνά. Δεν ξέρω αν μπορούν να σκαρφαλώσουν πολλά τέτοια ανθρωπακια για να έχει νόημα το ανεκδοτο

Αντέρωτας

Ξωτικό του Φωτός
Προσωπικό λέσχης
@Ιαβερης το dune έχει βγεί και σε βιβλίο;
Ζντοινγκ (αν μου επιτρεπεις 😁)

Ειναι κλασσικο βιβλιο επιστημονικης φαντασιας και εχει ηδη ξαναγινει ταινια το 1984 (και βιντεοπαιχνοιδι και τηλεοπτικη σειρα)

@Βασίλισσα Όντως, όπως είπε και ο Αντέρωτας, το Dune είναι σταθμός στην επιστημονική φαντασία. Δεν έχω διαβάσει το βιβλίο, βασικά ξέρω ελάχιστα για την υπόθεση, όμως Βιλνέβ είναι αυτός, όπου πάει τον ακολουθώ. Από το τρέιλερ και μόνο πάντως οι προσδοκίες μου έχουν πάει στο Αράκις. :τρέλα:

Τελικά δεν κρατήθηκα και είδα σήμερα το Dune. Παιδιά, τρέξτε να το δείτε οπωσδήποτε, μιλάμε κινηματογραφικό ποίημα! Οπτικά είναι ό,τι πιο όμορφο και προσεγμένο έχω δει εδώ και αρκετά χρόνια, για δυόμισι ώρες ήμουν καθηλωμένος. Και ο θεός Hans Zimmer το έκανε το θαύμα του πάλι, πολύ διαφορετικός από τα συνηθισμένα που κάνει τελευταία, εδώ έγραψε την πιο ταιριαστή μουσική για τη συγκεκριμένη ταινία. Να το δείτε σινεμά όμως, και η μεγαλύτερη τηλεόραση θα την αδικουσε πάρα πολύ.

(Συγγνώμη που δεν έχω ιδέα τι λέτε αλλά δεν ήθελα να γράψω άσχετη ανάρτηση στο νήμα της @Ροκμαντικ. Εμένα μου "αρέσουν" (μεταφραση: παρακολουθώ με ενδιαφέρον) και τα μαναφουκια μεταξύ ξένων συγγραφέων και αναγνωστών. Η μία συγγραφέας (πραγματικά τη λυπήθηκα) ζουρλαθηκε από κακή κριτική και έκανε stalking σε αυτήν που της πέρασε το βιβλίο πριονοκορδελα. Ο άλλος έκανε catfishing, αν θυμάμαι καλά ζητούσε και χρήματα για θέμα υγείας που δεν είχε, και νομίζω παίζει να μην ήταν καν ο ίδιος συγγραφέας αλλά η γυναίκα του. Αν είχα χρόνο θα έγραφα πιο αναλυτικά. Έχασα και τους σελιδοδείκτες με όλο το ζουμί, τεσπα δεν το χω σε τίποτα να ξαναψαξω. Research=dopamine. Συνεχίστε για το Dune).

Αντέρωτας

Ξωτικό του Φωτός
Προσωπικό λέσχης
Για δες, βρηκα μια ακρη για τα φοιβος-και-αθηνα τυπου ανθρωπακια. Μια ιρλανδη γραφιστρια, η Φουξια ΜακΈιρι κανει ολο τετοια

http://instagr.am/p/CGeqb1AHG8d/
Δεν ξερω αν αυτη ξεκινησε το τρεντ, η αν απλα το ακολουθει. Και παλι ομως αυτο δεν εξηγει γιατι αυτο το στυλ εγινε βαιραλ και το βλεπω πχ. σε ελληνικες διαφημισεις

Last edited: