Μια που πιάσαμε κουβέντα για καφέ, πηγαίναμε - προ κορωνοϊού- οικογενειακώς σε ένα αιθιοπικό εστιατόριο στην Κυψέλη. Εκεί στο τέλος πρόσφεραν καφέ. Μιλάμε για πραγματική ιεροτελεστία. Και από γεύση άλλο πράγμα.
Τσίου, το φτου ξέχασες....
Πάντως, κυκλοφορει και χωρις τσόφλια. Αμε.@Τσίου θα συμφωνησω απολυτα με τα σπορακια. Το ειχα δοκιμασει κι εγω να το κάνω κάποτε αλλα τελικά διαπιστωσα οτι δεν ηταν τόσο εξυπνη ιδέα.. χανεις ολη την ευχαρίστηση έτσι..
Ε, εντάξει. Είναι ο σεβασμός που δείχνεις πάντα στους μελοθάνατους (ave caesar morituri te salutant)βλεπω παντως παντως οτι στο θεμα της πανδημιας και των φεικ νιουζ, οι γιατροι και δημοσιογραφοι μιλανε με (οσο γινεται) σεβασμο και μη-διχαστικο λογο για τους πλανεμενους αδελφους μας.
Ναι, ναι @Χρυσόστομος. Με πήρε 3 ώρες και 46 λεπτά και ένα χαμένο νύχι, αλλά τερμάτισα τα 42,2 χλμ ζωντανός και όρθιος και με χαμόγελο. Τώρα αναρρώνω. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.Τι γίνεται @ΚρίτωνΓ έτρεξες σήμερα;