Θα ανοίξω ένα νήμα, να δούμε αν υπάρξουν συμμετοχές για να παίξουμε.Εντομεταξύ @Πεταλούδα φέτος θα παίξουμε το "διάβασε ένα αγαπημένο μου βιβλίο";![]()
@Πεταλούδα σήμερα θα στρωθώ κάποια στιγμή να κάνω τη δική μας, δεν έχω ιδέα τι ειναι αυτό, υποθέτω πως θέλουν να μάθουν σε ποιον Δήμο έμενε η μάνα σου την περίοδο εκείνη.Ένα κάρο ερωτήσεις, που ήταν λέει η μητέρα μου όταν με γεννούσε
Κρίμα (για τις γυναίκες) τέτοιο χιούμορ να πηγαίνει χαμένο.Αποφασισα οτι θα παραμεινω εργενης απο συνειδητη επιλογη (των γυναικων)
Σωστά, αυτό συνεπάγεται, απλά ήθελα να το "διασκεδάσω" λίγο αυτό που ένιωσα. Με πιάσανε τα συνωμοσιολογικά μου (που δεν με πιάνουν συχνά από όσο με έχω γνωρίσει@Πεταλούδα σήμερα θα στρωθώ κάποια στιγμή να κάνω τη δική μας, δεν έχω ιδέα τι ειναι αυτό, υποθέτω πως θέλουν να μάθουν σε ποιον Δήμο έμενε η μάνα σου την περίοδο εκείνη.
Και δεν έχεις και άδικο. Όταν γίνεται πολλή και περίεργη η πληροφορία που σου ζητούν, κάπου αρχίζεις και αναρωτιέσαι.Με πιάσανε τα συνωμοσιολογικά μου (που δεν με πιάνουν συχνά από όσο με έχω γνωρίσει), με τα τόσο του ματς ινφορμέισον που ζητούνται.
Αναρωτιεσαι ποιος ηλιθιος εστησε αυτό το παρωχημένο πρόγραμμα (θα ειχε στο συρτάρι του καποια απαρχαιωμένη μαλακια που προοριζοταν για κανα υποθηκοφυλακείο;; κτηματολόγιο;; Και σου λέει, ας μην παει χαμένο, ας το σουλουπώσουμε λιγο, ποιος θα το πάρει χαμπαρι..Ωιμέ!!)Και δεν έχεις και άδικο. Όταν γίνεται πολλή και περίεργη η πληροφορία που σου ζητούν, κάπου αρχίζεις και αναρωτιέσαι.
Γελάω δυνατά.Βγαίνει η γλυκύτατη ιδιοκτήτρια, φωνάζει τον σκυλο "λαγάνα" και μας εξηγεί ότι την έβγαλαν έτσι επειδή την βρήκαν Καθαρά Δευτέρα. Και ακούω τον σωματοφυλακα μου να μου λέει: εσένα άμα σε βρίσκαμε Κ. Δευτέρα θα σε βγάζαμε "χαλβά".
Ακομη πιο δυνατά.Κρίμα (για τις γυναίκες) τέτοιο χιούμορ να πηγαίνει χαμένο. Κυριολεκτώ.
Ναι, είναι κοινό το ερωτηματολόγιο, γι' αυτό. Δεν το αλλάζουν ανά περιοχή.Μα πραγματικά, αν το ντους ειναι εντός ή εκτός οικίας;
Κι εγώ, από μέσα μου. Απ' έξω μου ειμαι: Να πας να μην σου πω που. Όπως στην άλλη που μου είπε ότι αυτό το τραγούδι:Γελάω δυνατά.![]()
Τι μου θύμισες... Είχα κάνει τη μετάφραση γι' αυτή τη σειρά, και ακόμα θυμάμαι πόσο με είχε παιδέψει το τραγούδι (αλλά μου είχε φτιάξει και το κέφι, για να πω τη μαύρη αλήθεια, σε περίπτωση που κάποιος πήγε να ξεχάσει τον Χίτλερ
Και θα το πω κι εγώ με περισσεια θαρρους, θράσους και ντροπής, παρότι κι εγώ υπήρξα γονιος μωρού: Τα μωρά ενοχλούν και τη μαμά τους. Πολύ.Και θα το πω, παρότι οι γονείς μάλλον το ξέρουν, αν και διαλέγουν να το ξεχνούν, με το θάρρος πως υπήρξα κι εγώ γονιός μικρού μωρού: Τα μωρά ενοχλούν υπέρτατα άπαντες πλην του γονέα. Πολύ.
Αυτο σκεφτομαι κι εγω οποτε παω εκκλησιαΚαι σκέφτομαι. Δηλ. τι στο διάολο είχε κατά νου η μαμά του που το πήρε;
Και θα το πω, παρότι οι γονείς μάλλον το ξέρουν, αν και διαλέγουν να το ξεχνούν, με το θάρρος πως υπήρξα κι εγώ γονιός μικρού μωρού: Τα μωρά ενοχλούν υπέρτατα άπαντες πλην του γονέα. Πολύ.
Τα μωρά ενοχλούν και τη μαμά τους. Πολύ.
Όταν τα παραλαμβάνει η αγριόφατσα με τα μούσια και τα άμφια και τα βουτάει μέχρι πνιγμού στο νερό - κανείς δεν τα σκέφτεται, κανέναν δεν ενοχλούν και όλοι χαίρονται και χαμογελούν για τον νεοφώτιστο. Βάρβαρα έθιμα.Αυτο σκεφτομαι κι εγω οποτε παω εκκλησια