Νήμα για εφήμερα μηνύματα (που όμως θα μείνουν για πάντα στην καρδιά μας)

(τα λόγια του Γαρδελη): διαμετρικων αποστάσεων με μια ονειρική μέθη του απροσδιοριστου.
Και να συμπληρωσω οτι ειναι ο συγχρονισμος της κοινοτητας σε μια ηλεκτρομαγνητικη κυματοσυναρτηση..

Παιδια παιζει κανενα βυσμα για θεσουλα στη Συνταγματικη Αστυνομια;; :τρέλα:
Αντερωτα καπου διαβασα οτι θα βγει προκηρυξη για οκταμηνα.. :))))
 
Ξανά: το μυαλό μου είναι θολό και το δικό της πιο λειψό
Και θολό, και θολό εκτός από λειψό. Brain fog ονομάζεται (από το χρόνιο άγχος). Είχε την τύχη να το παρατηρήσει φίλη όταν νόμιζα ότι έκανα λάθος στους κωδικούς απογραφής. Το άγχος χτύπησε κόκκινο, και έκανα λες κι έμεινα από μπαταρίες.

Αλλά τα δικά μου κακώς κείμενα προσπαθώ να μην τα βγάζω στους γύρω μου. Ακόμα και αν τα βγάζω άθελά μου, θέλω να πιστεύω ότι δεν θα τους βλάψουν.
:σύμφωνοι: και τα νεύρα επίσης. Ο πιο εύκολος τρόπος να με κάνεις εχθρό είναι να δείξεις αχαριστία και να βγάλεις τα νεύρα σου αλλού. Εμείς γιατί να ψάχνουμε ψυχοθεραπευτες, μάνα δεν μας έκανε εμάς; Ας τραβήξουν προς τα εκεί και οι περιπτωσαρες.
(Υ.Γ: Είναι δυνατόν να μην είναι ο πήχης χαμηλά; :ματιά:)
Αντερωτα καπου διαβασα οτι θα βγει προκηρυξη για οκταμηνα.. :))))
Ρεεε :μουάχαχα: μη δίνεις ιδέες! (Βλέπεις τι γίνεται με τις κυματοσυναρτησεις!)
 

Αντέρωτας

Ξωτικό του Φωτός
Προσωπικό λέσχης
Εντωμεταξυ εχω αρχισει να μπερδευομαι με το ποιοι ειναι οι αρνητες, οι αντιεμβολιαστες, οι αντισδιασωληνωτες, οι θεματοφυλακες, η Ελληνων Συνελευσις, οι ιεροδηλωσιτες κλπ, και αμα τυχει να πλακωθουν μεταξυ τους δε θα ξερω ποιον να υποστηριξω
 
Βρήκα, ομως, Τσίου χθες. Του λέω, ο τρίτος είναι εδώ; Όχι, μου λέει, ο δεύτερος. Τώρα μπερδεύτηκα. Κάτσε να μπω στο ασανσέρ. Και πήγε ο άνθρωπος στο ασανσέρ για να δει σε ποιον όροφο μένει 🤝
Τον ενοχλησα άλλες δύο φορές. Πήγαινα (χωρίς να το ξερω) την ώρα που ειχε ματς και ήταν σε φάση "όχι τώρα 😭" . Χθες του έστειλα μήνυμα (μέσα σε όλα του εγραψα: "ελπίζω να μην διακόπτω πάλι ματς"), και μου απάντησε στις 00:30 ΤΟ ΕΊΔΩΛΟ! Σήμερα στο τηλέφωνο μου είπε ότι χθες άκουσε ήχο μηνύματος, αλλά εκείνη την ώρα έβλεπε τον Ολυμπιακό και δεν έδωσε σημασία :μουάχαχα:
Τον αγαπώ, θέλω να γίνει φίλος μου.
 
Γιατί; Το bolywood δεν έχει δικαίωμα στον σπάιντερμαν; Να έχουμε ανοιχτούς ορίζοντες. Βάσει πληθυσμών στη γη, έχει μεγαλύτερη πιθανότητα να είναι ο σπάιντερμαν "μπέρντι ναμ ναμ" παρά "γιο μπρο"!
 
Top