Για Σύνταγμα δεν έχω κάτι. Αλλά έχω δυο θέσεις για Ομόνοια και πλ. Αμερικής αν ενδιαφέρεσαιΠαιδια παιζει κανενα βυσμα για θεσουλα στη Συνταγματικη Αστυνομια;;![]()
Για Σύνταγμα δεν έχω κάτι. Αλλά έχω δυο θέσεις για Ομόνοια και πλ. Αμερικής αν ενδιαφέρεσαιΠαιδια παιζει κανενα βυσμα για θεσουλα στη Συνταγματικη Αστυνομια;;![]()
Και να συμπληρωσω οτι ειναι ο συγχρονισμος της κοινοτητας σε μια ηλεκτρομαγνητικη κυματοσυναρτηση..(τα λόγια του Γαρδελη): διαμετρικων αποστάσεων με μια ονειρική μέθη του απροσδιοριστου.
Αντερωτα καπου διαβασα οτι θα βγει προκηρυξη για οκταμηνα..Παιδια παιζει κανενα βυσμα για θεσουλα στη Συνταγματικη Αστυνομια;;![]()
Μα νιωθω οτι ειμαι, εις υψος, σε βατηρα, και λεω, να πεσω; Να μην πεσω;(σας κατέπληξα με το φιλοσοφικό βάθος που διαθέτω, ε;)
Και θολό, και θολό εκτός από λειψό. Brain fog ονομάζεται (από το χρόνιο άγχος). Είχε την τύχη να το παρατηρήσει φίλη όταν νόμιζα ότι έκανα λάθος στους κωδικούς απογραφής. Το άγχος χτύπησε κόκκινο, και έκανα λες κι έμεινα από μπαταρίες.Ξανά: το μυαλό μου είναι θολό και το δικό της πιο λειψό
Αλλά τα δικά μου κακώς κείμενα προσπαθώ να μην τα βγάζω στους γύρω μου. Ακόμα και αν τα βγάζω άθελά μου, θέλω να πιστεύω ότι δεν θα τους βλάψουν.
ΡεεεΑντερωτα καπου διαβασα οτι θα βγει προκηρυξη για οκταμηνα..![]()
Δεν έχω κάνει ακόμα κίνημαΘα καταληξω να υποστηριζω τους πιο ομορφους
Έχω τα "άπαντα" για εικόνισμα...Πιασε καλυτερα τον Μποτρίνι
Σε κάδρο, διπλά από τα στέφανα.Έχω τα "άπαντα" για εικόνισμα...
Τον ενοχλησα άλλες δύο φορές. Πήγαινα (χωρίς να το ξερω) την ώρα που ειχε ματς και ήταν σε φάση "όχι τώραΒρήκα, ομως, Τσίου χθες. Του λέω, ο τρίτος είναι εδώ; Όχι, μου λέει, ο δεύτερος. Τώρα μπερδεύτηκα. Κάτσε να μπω στο ασανσέρ. Και πήγε ο άνθρωπος στο ασανσέρ για να δει σε ποιον όροφο μένει![]()