Νήμα για εφήμερα μηνύματα (που όμως θα μείνουν για πάντα στην καρδιά μας)

Μόνο αν μ'αφήσεις να κρατήσω για τον εαυτό μου τους διαφημιστικούς χάρτινους σελιδοδείκτες -τους οποίους κάνω συλλογή φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να αγοράζω από το ιντερνέτ :νατώρα:
Ωωωωω!!! Αλήθεια, τώρα;!;! :)))):)))):))))
Ε, χαρισμά σου όλοι. Δεν τα πάω καλά με τους σελιδοδεικτες, σπανιως χρησιμοποιώ.

:εεε;:Συνταγή;
Avec plaisir, mon ami. Θα στην αναρτήσω εκεί. :ματιά:
 
“I'm a real self-educated kind of guy. I read voraciously. Every book I ever bought, I have. I can't throw it away. It's physically impossible to leave my hand! Some of them are in warehouses. I've got a library that I keep the ones I really really like. I look around my library some nights and I do these terrible things to myself--I count up the books and think, how long I might have to live and think, 'Fuck, I can't read two-thirds of these books.' It overwhelms me with sadness."
--David Bowie

1234
 

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Κι ας θυμίσω ένα παλιό αστειάκι, εδώ της λέσχης:

Της Δικαιοσύνης Ήλιε Νοητέ

«Συσωλήνιος Ρεαλισμός»

Έχει κατακλυστεί το youTube από αυτοσχέδια βιντεάκια που φτιάχνουν μερακλήδες για να συνοδεύσει το αγαπημένο τους τραγούδι. Η σύλληψη απλή και επίμονη σαν άγραφος κανόνας: για κάθε μεταφορά, κάθε φράση, σχεδόν κάθε χαρακτηριστική λέξη, θα πρέπει να δούμε την αντίστοιχη εικόνα. Θα αναφέρει ακρογιάλι ο στίχος; Θα πρέπει να βλέπουμε ακρογιάλι. Θα αναφέρει πληγωμένη καρδιά ο στίχος; Θα πρέπει να βλέπουμε μια πληγωμένη καρδιά. Θα παρομοιάζει την αγαπούλα του με μάγισσαα; Μπαμ, φάτσα-φόρα μια μάγισσα.

Μια άγραφη σύμβαση η οποία είναι καιρός να αποκτήσει όνομα ώστε να μπορεί να αναγνωριστεί ως κίνημα κιτς τέχνης: συσωλήνιος ρεαλισμός.

Ιδού λοιπόν ένα βίντεο κλιπ, σύμφωνο στις επιταγές του κινήματος για το κλασικό άσμα «Της Δικαιοσύνης Ήλιε Νοητέ» από το Άξιον Εστί των Ελύτη/Θεοδωράκη.

:))))
 
Το τσικνίσαμε σήμερα στο πάρτυ του νηπιαγωγείου
ήταν ωραία εικόνα να βλέπεις να πιτσιρίκια να χορεύουν με Ζαγοραίο,οι μεγάλοι να έχουν ξεφύγει τελείως
από δίπλα
φοβάμαι μη γίνουμε θέμα στις ειδήσεις
μου άρεσε πάντως περισσότερο απ το προηγούμενο πάρτι που είχαν κάνει,δεν είχα παει αλλά είδα βίντεο
να βλέπεις τώρα 4 χρονα να τραγουδάνε το MADAM
ούτε λέξη δε τους ξέφευγε,απ έξω το ξέρανε
 
Γειά σας, ήρθα για να πω πως μια ψυχή από τη δουλειά δεν πιστεύει ότι είμαι η Τσίου από τη λέσχη του βιβλίου. Μου έρχεται να τον φέρω μαζί στην συνάντηση μπας και πειστεί. :οργή:
Γιατί καλέ δεν πιστεύει ότι είσαι η Τσίου; Δεν πιστεύει ότι διαβάζεις; Δεν πιστεύει την ψυχολογία που βγάζει το αβαταριό σου;
Να τον φέρεις να τον μαλώσουμε :)))) Όχι που θα δυσαρεστεί την καλή μας την Τσίου! :παρηγοριά:
 
Όχι, αν και θα είχε πλάκα, :)))) Τι μικρός που είναι ο κόσμος κτλ. Απλώς του έδειξα ανάρτησή μου και δεν πίστευε ότι ήμουν εγώ.
 

Πεταλούδα

Θαλασσογέννητη Ελπίδα των Ηλιόμορφων Ονείρων
Προσωπικό λέσχης
αν υπηρχε φιλοτιμο αε αυτη τη χωρα, θα επρεπε να ειχαν ηδη ανοιξει τις πορτες των φυλακων και να μπαινουν μονοι τους μεσα ολοι οι υπεύθυνοι υπουργοι, υφιπουργοι, μανατζερς, διευθυντες κλπ κλπ της τελευταίας 20ετίας.
Ο Βουλαρίνος έγραψε κάτι πολύ εύστοχο στο φεις.
"Έχει γίνει κουραστικό κάθε φορά να συγκλονιζόμαστε και να εξοργιζόμαστε με ένα κράτος που λειτουργεί ακριβώς όπως επιθυμούν οι περισσότεροι από μας".

Δεν το λέω για σένα Έλλη!
 
Ο Βουλαρίνος έγραψε κάτι πολύ εύστοχο στο φεις.
"Έχει γίνει κουραστικό κάθε φορά να συγκλονιζόμαστε και να εξοργιζόμαστε με ένα κράτος που λειτουργεί ακριβώς όπως επιθυμούν οι περισσότεροι από μας".
O Βουλαρίνος, μπορει να ειναι χαριτωμενος κι αστειος, μπορει να γινεται κι εξυπνος συχνά πυκνα, ο παραπανω μου φαινεται τουλάχιστον κακογουστος αφορισμός και πεζή υπεραπλουστευση. Νισαφι πια με τα τσιτατα

Το ξερω :αγκαλιά:
 
Top