Νομίζω ήταν η Σελεφά, θυμάμαι ότι υπήρξε μια κουβέντα μαζί της σε ένα σχετικό νήμα.Και εγω καποια στιγμή ηθελα να φτιαξω ενα εξελακι με τα βιβλια μου και ενα μελος εδω μεσα (ας με συγχωρεσει το μελος δεν θυμαμαι ποιος ήταν)

Νομίζω ήταν η Σελεφά, θυμάμαι ότι υπήρξε μια κουβέντα μαζί της σε ένα σχετικό νήμα.Και εγω καποια στιγμή ηθελα να φτιαξω ενα εξελακι με τα βιβλια μου και ενα μελος εδω μεσα (ας με συγχωρεσει το μελος δεν θυμαμαι ποιος ήταν)

ΟΟ κόσμος στις μικρές πόλεις δεν διαβάζει, τελεία και παύλα. Είμαι σίγουρος ότι στις μεγάλες πόλεις είναι διαφορετικά τα πράγματα αλλά σε μέρη όπως η Ξάνθη, η κατάσταση είναι αποκαρδιωτική.
Σίγουρα, άλλα όλα αυτά τα βιβλία που εκδίδονται και γίνονται μόδα και το 'να και τ' άλλο ποιος τα διαβάζει; Ο Κανένας; Αν και προφανώς οι μόδες έρχονται από το εξωτερικό.Οκόσμος στις μικρές πόλειςΈλληνας δεν διαβάζει, τελεία και παύλα.Είμαι σίγουρος ότι στις μεγάλες πόλεις είναι διαφορετικά τα πράγματα αλλά σε μέρη όπως η Ξάνθη,η κατάσταση είναι αποκαρδιωτική.
Ωραίο αστείο!Αλλιως θα μπορουσαμε να πουμε "πινγκουινικός ωκεανος" κλπ για το Νοτιο Πολο

Λοιπόν, ο Σκορσέζε παλιά έκανε ταινίες που άξιζαν πολλά Όσκαρ και δεν τα έπαιρναν.Ο Σκορτσέζε -δε λέω σημαντικότατος και επιδράστικότατος σκηνοθέτης και καλός στη δουλειά του -αλλά έχει αρχίσει και γίνεται ο Αγγελόπουλος του Χόλιγουντ. Πολύ εντυπωσιασμός, λίγη ουσία και λίγα τεκταινόμενα σε πολλή ώρα. Οι ηθοποιίες εξαιρετικές (όπως άλλωστε αναμένεται από Ντε Νίρο και Ντι Κάπριο) αλλά δεν σώζουν την κατάσταση του να μονολογείς "είναι μακριά ακόμη Μπαμπαστρούμφ;"(οι πιο μεγάλοι θα καταλάβατε). Οπότε, ναί. Μάλλον καλά έκανες και το πήρες σε έντυπο homework - ελπίζω να μην απαγοητεύει.