Νήμα για εφήμερα μηνύματα (που όμως θα μείνουν για πάντα στην καρδιά μας)

Έλλη Μ

Συντονιστής
Παρατηρώ ότι όλο και περισσότεροι λένε τη φράση "σου επικοινωνώ" και δεν μου κάθεται καθόλου καλά στο αυτί, είναι σωστή αυτή η χρήση;;
@Ιαβερης σκεφτομουν χθες αυτό που γράφεις εδω, που, όπως σου έχω ηδη επικοινωνησει, δεν με ενοχλεί, και θυμήθηκα δυο φράσεις που κι εμενα δεν μου αρεσει να ακουω, δεν μου καθονται καθολου καλά. Η μια περισσότερο από την άλλη:

Το "θα ερθω να συμφωνησω με..." που ουτε στα αγγλικά μου αρεσει να ακουώ (σπάνια, βεβαια) come to agree. Μαλλον υπάρχει συγχιση με το come to an agreement? Τι να πω...

Και φυσικά, το "τελος της ημέρας" :)))).

Ακουγοντας τες, πάντα πάντα καταπνιγω καποια ηλιθια ανταπάντηση, αλλά ένα πνιχτό γελιο μου βγαινει.
Δηλαδή, στο τελος της ημέρας θα ερθετε να συμφωνησετε μαζί μου. Σας το επικοινωνω εκ των προτέρων. :σαςευχαριστώ:

Στο "θα έρθω να συμφωνήσω με..." η ιδανική απάντηση είναι " καθώς έρχεσαι πέρνα από το περίπτερο και πάρε μου ένα πακέτο τσιγάρα." :ρ Παραδόξως, δεν έχω ακούσει κανέναν να χρησιμοποιεί αυτήν την έκφραση, μάλλον δεν έτυχε.
Μιας και είμαστε στο θέμα, άλλη φράση την οποία σιχαίνομαι και μου ανάβουν τα λαμπάκια κάθε φορά που την ακούω, είναι " η αλήθεια μου" η οποία έγινε πολύ δημοφιλής τα τελευταία χρόνια, μαλλον λόγω των προπονητών ζωής που ξεφύτρωσαν από παντού.

Έλλη Μ

Συντονιστής
Ξερεις πού μπερδευομαι περισσότερο; Δεν ξέρω πού ακριβώς να εστιάσω; Ερθεις δεν έρθεις ή συμφωνήσεις δεν συμφωνήσεις;
:)))):))))
Μιας και είμαστε στο θέμα, άλλη φράση την οποία σιχαίνομαι και μου ανάβουν τα λαμπάκια κάθε φορά που την ακούω
...ειναι όταν ακούω άντρες να λένε πού ακριβως γεννήσανε μετα της συντρόφου τους και ποιος ακριβώς γυναικολογος τους παρακολουθεί. Με αφήνει εκθαμβη (sic). Δηλαδή, δεν εχω ακουσει καμια γυναικα να ενημερώνει για τον ουρολόγο που παρακολουθει το ζευγάρι σε περιπτωση, ξερω γω; ουρολοιμωξης; προστάτη; Τι να πω...:ντροπή::ντροπή:

Α ναι, και τους γονεις που αρρωσταινουν, μεγαλώνουν, βγαζουν δοντάκια, δεν παν σχολείο λογω ιωσης και χανουν μαθηματα μαζι με τα παιδιά τους. Ολα αυτά τα παθαινουν μαζι. Στις ομάδες viber που κανουν στα σχολεία διαβαζεις διαφορα (στα δικά μου ματια κι αισθητικη) ανεκδιήγητα και κακογουστα. "Μας στελνει καποιος τα μαθηματα γιατι σημερα δεν ηρθαμε σχολείο; Ειχαμε πυρετό (ή ο,τι αλλο σε εξαντλητικη αναλυση!!)" Μανα/πατέρας και τέκνο ομου missed school, ομου αρρωστησαν κλπ κλπ..:ντροπή:

Αυτα, τα ' πα και αμαρτία ουκ εχω.

Last edited:
Στις ομάδες viber που κανουν στα σχολεία διαβαζεις διαφορα ...
Ευτυχως αυτες τις ομάδες τις έχει αναλαβει η συζυγος... :φιρουλί:
Σε αυτα που γραφεις να προσθεσω και τους γονεις που έχουν μωρα και τα λένε όλα σε -ακι. Ειχαμε ποναλάκι στο λαιμουδάκι, ετρεχε και μυξουλες η μυτουλα μας και ήπιαμε σιροπάκι κ.λ.π :εεε;:

Δεν ξέρω πως είδατε ή προσπαθήσατε να δείτε τη συνέντευξη του Έλληνα Σοπέ....εεεε του Νίκου Καρβέλα!!
Εντάξει, νομίζω ότι το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο που είναι τόσο αυστηρό με τις ταινίες του Ψάλτη και τη λέξη "μαλάκας", μάλλον κοιμάται όταν προβάλλονται τέτοια τηλεοπτικά σκουπίδια.
Μιλάμε για έναν τύπο χωρίς καμία συνοχή σκέψης, προσβλητικό, αΝΘηρόστομο, αμόρφωτο όπου πήγε να τρολάρει αλλά και παράλληλα να βγάλει όλα τα κόμπλεξ της αποτυχημένης περσόνας του.
Η δημοσιογράφος ήταν ψύχραιμη και τη θαύμασα! Κανονικά έπρεπε να τον κράξει και να σταματήσει την υποτιθέμενη συνέντευξη...

ΥΓ1: Στντ φοράει περούκα! 😁
ΥΓ2: Το μαύρο νυχάκι έχει ξεπεραστεί εδώ και πολλά χρόνια:ναι:
ΥΓ3: Αν δεν ακολουθούσε η συνέντευξη ενός άλλου τηλεσελέμπριτι, θα έλεγα ότι αυτή του Νικ ήταν ότι πιο γελοίο έχω δει στη ζωή μου. :)

Έλλη Μ

Συντονιστής
Νικόλα, έχω τρεις λογους, να σου κάνω Ε γ ώ δώρο και τα τρια του βιβλια.
(μην σκεφτεις αμφιμονοσήμαντα, δεν ειναι λόγος και βιβλίο...
Κρινω το συνολικο σας έργο)
  1. Ειστε συνονόματοι
  2. Ειστε μουσικοί
  3. Ειστε συνομίληκοι.
Φατην! :φιλί:

Last edited:

Έλλη Μ

Συντονιστής
Μόνο εμένα ενοχλεί, ή κι εσάς, όλη αυτή η δήθεν αντιδραση όλων, των πάντων, για οτιδήποτε συμβαίνει κι η οποία εκδηλώνεται μέσα απο τα ΜΚΔ? Ο Πανούσης κάποτε ειρωνευόταν ότι η επανάσταση θα ξεκινησει απο τη Mύκονο κατα τας γραφας (sic) και τώρα φαινεται οι επαναστάτες να στέκονται πίσω απο στοριζ, ποστς και ρηποστς, καμία προσωπική αποψη, κάμια θεση, κανένα επιχείρημα, τιποτε. Μονο ερωτηματα δηθεν πού θα πάει όλος αυτός ο θυμός;" κλπ κλπ, αναπαραγωγη ενος κειμένου στο επέκεινα
Και προφανώς, δεν θα προέτρεπα κανεναν να παρει τα κουμπουρια και να βγει στος δρόμους, αλλά όλη αυτή η στεναχωρια, η αγανακτηση και ο θυμος που έχει τροπο εκτονωσης το Instagram, το fb και δεν ξερω ποιο άλλο μέσο ειναι τόοοοοσο μα τόοοοσο γραφική πια.
Τελος πάντων, αυτά, γιατι η επόμενη ερώτησή μου ειναι πώς και κάποιοι αρνουνται, επιτίθενται κατα και δεν παραδέχονται τη λέξη γυναικοκτονία; Προφανώς γιατι όταν κάτι το ορίζεις, το προσδιορίζεις, το ονοματιζεις, υπάρχει κιολας.

Αυτα. :(

Έλλη Μ

Συντονιστής
ευτυχώς επαναφέρει το νήμα ον-τρακ γιατί το έχουμε(έχω;) εκτροχιάσει!
Μη δεις ανθρωπο να το διασκεδαζει, αμεσως να τον επαναφερεις! :θρρρ::θρρρ:
Αλλα σημερα ειναι μια σπουδαια μέρα! Μια μερα που περιμενα χροοοοονια ολοκληρα: Να μπω σε ταξί και να μη χρειαστει να εχω ρωτησει αν εχουν pos!! Αντε, γιατι μας κουρασαν τοσα χρονια.

@Έλλη Μ Πέρσι κατεβαίνω στο αεροδρόμιο Μακεδονίας και πάω να πάρω ταξί για να πάω στο ΚΤΕΛ, σε τρία ταξί συνεχόμενα τρώω άκυρο όταν λέω ότι θα πληρώσω με κάρτα-ο ένας για δικαιολογία είπε ότι του έχει χαλάσει το μηχάνημα, οι άλλοι δύο απλά με κοφτή φωνή μου είπαν ότι μόνο μετρητά δέχονται. Στο τέλος νευρίασα και πήρα το αστικό. Ελπίζω φέτος να είναι καλύτερα τα πράγματα.

Έλλη Μ

Συντονιστής
@Ιαβερης, δεν μπορώ να σου περιγράψω τις ιστοριες που εχω βιώσει ολα αυτα τα χρονια με τα ταξι, τοσο με το Pos οσο και γενικότερα. Ανετα εφτιαχνα συλλογή διηγηματων και χρονογραφημάτων. Καλύτερα θα ειναι, θα δεις. Θυμάμαι, πριν 10χρονια+ που βρεθηκα στο μεγάλο μήλο, πηρα ταξι απο το αεροδρόμιο (το ταξι της Φοιβης απο τα φιλαρακια, φαντασου) κι οταν ρωτησα τον οδηγο "μετρητα ή κάρτα"
metrita h karta:))))
, εβαλε τα γελια κι απαντησε κατι που περιείχε τις λέξεις man, kidding, fucking (όχι σε αυτη τη σειρα).

Αναρωτιέμαι αν ο εκτροχιαστής του νήματος υπήρξες εσυ @ΚρίτωνΓ ή η @Έλλη Μ που εισηγήθηκε την τριχοτόμηση & διασπορά του εγκεφάλου μου :χμ:
που σαν ιδέα είναι ενδιαφέρουσα indeed, παρουσιάζει όμως σοβαρά τεχνικά προβλήματα.
Αντιλαμβανομαι τις τεχνικες δυσκολίες προ των οποιων ορρωδεις (:))))) και μπορουμε -καλλιστα- να συζητησουμε για την τριχοτόμηση της τριχας, αν και εφόσον.
Αυτα.