) κάααααατι έχω!

Nαι, κατηγόρησέ μας τώρα και για την πτώσηΝα αυτά λες
Κάπως έτσι δλδ/εννοείς;;μετά κι εγώ δημιουργώ κατάλληλους συνδέσμους!![]()
πληρέστερη βιβλιοθήκη.
να τα βλέπω στο ράφι ολοκληρωμένα.
το αντικείμενο βιβλίο μου προσφέρει ηδονή (με την επικούρεια** σημασία του όρου).
διαδικασία συγκρότησης μιας πλήρους βιβλιοθήκης
@ΜιΛάμπρος σε αναζήτηση των απάντων (sic), ενώ εξαιφνης παρασυρεται** απο καλλιπυγον γαλανοματα που εξασκει την κεραμικη.αλλά δεν μπήκα γιατί με απορρόφησε η θέα μιας γαλανομάτας

Δεν ανέφερα καλλιπυγία.καλλιπυγον γαλανοματα

Δεν μενω στην Κυψελη, αλλα με βολευει να περπαταω προς τα κει, οταν βαριεμαι τα λεωφορεια και κατεβαίνω κέντρο με τα ποδια ή οταν βαριέμαι στο σπιτι.Τώρα πήγα στο Μπατώ Ίβρ και το Μόντρεαλ (που δεν μου άρεσαν και τόσο...). Έφυγα από την Κυψέλη προς το τέλος του '21. Νιώθω ότι άλλαξε κάπως ο χαρακτήρας της (να σκεφτείς έμενα αρχές Σπετσών, κοντά στην πλατεία Αγ. Γεωργίου).
η σερβιτορα που ηπια μια μπιρα κι εφυγα. Ουτε τιπ ουτε τιποτε.

Αυτό ρε συ ειναι απιστευτο και αυτο συζηταγα χθες βραδυ που το ακουσα. Δηλαδή ποσο ανικανοι είμαστε σαν χώρα... Με την προφαση λέει να μην δημιουργηθει προβλημα με την μετακινηση των γονεων...τα σχολεια που σχολανε 1-2 η ωρα και ο αγωνας είναι στις 10 το βραδυ!!!Οτι σήμερα, σχολεία σε δημο (ίσως και δημους) της Αθηνας δεν λειτουργησαν, λογω ενός ποδοσφαιρικού αγώνα (!!!!!), πραγματικά με ξεπερνα...

Μπράβο, χαίρομαι που το εξηγησες λίγο καλύτερα for those hard of hearing or for those somewhat blinkard (εγώ ειμαι ο Idle)Να το εξηγήσω λίγο πιο καλά πάλι!![]()

όμως η ερώτηση δεν αφορούσε την κατάληξη –ότι, στον τραχανα, για την οποία ηταν εξαρχής crystal clear η τοποθέτησή σου, αλλά στην καταληξη –τα, πάλι για τον τραχανά, που χαρακτηρισες επίσης αχταρμά, παρότι ακολουθει τον κανόνα που (ορθώς) επικαλείσαι.Το ριζότο [...] Εξ ου και Φρανκενστάιν!