Μη δεις ανθρωπο να το διασκεδαζει, αμεσως να τον επαναφερεις!
Αλλα σημερα ειναι μια σπουδαια μέρα! Μια μερα που περιμενα χροοοοονια ολοκληρα: Να μπω σε ταξί και να μη χρειαστει να εχω ρωτησει αν εχουν pos!! Αντε, γιατι μας κουρασαν τοσα χρονια.
@Έλλη Μ Πέρσι κατεβαίνω στο αεροδρόμιο Μακεδονίας και πάω να πάρω ταξί για να πάω στο ΚΤΕΛ, σε τρία ταξί συνεχόμενα τρώω άκυρο όταν λέω ότι θα πληρώσω με κάρτα-ο ένας για δικαιολογία είπε ότι του έχει χαλάσει το μηχάνημα, οι άλλοι δύο απλά με κοφτή φωνή μου είπαν ότι μόνο μετρητά δέχονται. Στο τέλος νευρίασα και πήρα το αστικό. Ελπίζω φέτος να είναι καλύτερα τα πράγματα.
@Ιαβερης, δεν μπορώ να σου περιγράψω τις ιστοριες που εχω βιώσει ολα αυτα τα χρονια με τα ταξι, τοσο με το Pos οσο και γενικότερα. Ανετα εφτιαχνα συλλογή διηγηματων και χρονογραφημάτων. Καλύτερα θα ειναι, θα δεις. Θυμάμαι, πριν 10χρονια+ που βρεθηκα στο μεγάλο μήλο, πηρα ταξι απο το αεροδρόμιο (το ταξι της Φοιβης απο τα φιλαρακια, φαντασου) κι οταν ρωτησα τον οδηγο "μετρητα ή κάρτα"
metrita h karta
, εβαλε τα γελια κι απαντησε κατι που περιείχε τις λέξεις man, kidding, fucking (όχι σε αυτη τη σειρα).
Αναρωτιέμαι αν ο εκτροχιαστής του νήματος υπήρξες εσυ @ΚρίτωνΓ ή η @Έλλη Μ που εισηγήθηκε την τριχοτόμηση & διασπορά του εγκεφάλου μου που σαν ιδέα είναι ενδιαφέρουσα indeed, παρουσιάζει όμως σοβαρά τεχνικά προβλήματα.
Αντιλαμβανομαι τις τεχνικες δυσκολίες προ των οποιων ορρωδεις () και μπορουμε -καλλιστα- να συζητησουμε για την τριχοτόμηση της τριχας, αν και εφόσον.
Αυτα.
Παιδιά έχω δυο εισιτήρια διαθέσιμα για την συναυλία του Θανάση Παπακωνσταντινου το αλλο Σάββατο 18/5 στο Κατρακειο. Τα εισιτηρια τα ειχα αγοράσει πριν 1-1,5 μηνα καθώς σκόπευα να ανέβω λίγες μέρες στην Αθήνα που έχω και καιρό να ανέβω και να το συνδυάσω και με την συναυλία. Αμ δε. Τελικά δεν θα μπορέσω να ταξιδέψω. Οποτε τα εισιτηρια μου εμειναν. Αν καποιος ενδιαφερεται ας στειλει.
Αν το νημα δεν συμφωνει με τους κανονες του φορουμ Πεταλουδα η Φαρε διαγραφτε το.
Σήμερα, που ήταν η παγκόσμια ημέρα μουσείων, επισκέφθηκα τρία από εκείνα της Αθήνας: το Χριστιανικό και Βυζαντινό, το Κυκλαδικής Τέχνης και το Πολεμικό. Στο Κυκλαδικής έχει γίνει απίστευτη δουλειά και το Βυζαντινό και Χριστιανικό ήταν αξιοπρεπέστατο.
Εσείς πήγατε πουθενά "μεραπουναι";
Γι' αυτό ειχε τόοοοση ουρα χθες στο εθνικο αρχαιολογικο;
Και σκεφτόμουν, "μα η προηγουμενη Κυριακη ηταν -τύποις- η πρώτη του μήνα, όπου ειναι δωρεάν τα μουσεία. Σημερα,* δεν δικαιολογείται"
*Σημερα, ήταν Σάββατο.
Στο μουσειο κυκλαδικής, ομολογώ οτι ειχα βαρεθει κάμποσο
(Το σκηνικο: κομμωτηριο)
(Τιτλος: Εγώ, στην ηλικία σου)
Γηραιοτάτη, γκρινιάρα κυρία σε νεαρή υπάλληλο:
-Απαυτούλα μου, δεν μπορεί!! Ολο και κάποιον θα εχεις!! Νεαρη, δηθεν ντροπαλή υπάλληλος με παραπληθωρικο ταμπεραμέντο μπουστο:
-Εεεε, ( ) κάααααατι έχω!
- (Η ίδια κυρία) Και πόσο χρονών είσαι;
-Είκοσι. Ετερη υπάλληλος (ετών 33) και ετερη κυρία, ουχί γηραια αναφωνούν ταυτόχρονα: Υπάλληλος Β: Εγώ στην ηλικία σου ειχα δυο παιδιά Κυρία Β: Εγώ στην ηλικία σου είχα δυο.