Νήμα για εφήμερα μηνύματα (που όμως θα μείνουν για πάντα στην καρδιά μας)

Το ξέρω ότι βγάζω μια αγγλική αρχοντιά σε συνδυασμό με το φλεγματικό χιούμορ!
Αν θελω να σου στειλω κατι, απο Αμπελοκηπους, προς τα πού πρέπει να κινηθεί η παλαμη μου; Βορειοανατολικα, βορειοδυτικα ή σκετο βορειο;;

Φτωχότερος ο λογοτεχνικός κόσμος από χθες το βράδυ. Έφυγε ο αγαπημένος μου βιβλιοπώλης Γιώργος Τσάκαλος, ένας ταπεινός ευγενικός και καλόκαρδος άνθρωπος με ένα καταπληκτικό μυαλό. Ο Ναυτίλος δεν θα είναι το ίδιο χωρίς αυτή την ψυχή να πηγαινοέρχεται ανάμεσα στις στοίβες με τα βιβλία, πάντα με χαμόγελο και προθυμία να βοηθήσει.

Το ξέρω ότι βγάζω μια αγγλική αρχοντιά σε συνδυασμό με το φλεγματικό χιούμορ!
Σαν φάτσα ανέκαθεν αγαπημένος μου ήταν ο Μαικλ Πέιλιν!!
Βεβαια, τώρα που διαβάζω το βιογραφικο του, καταλαβα γιατι ειναι ο αγαπημένος σου:
Sir Michael Edward Palin KCMG, CBE, FRGS, FRSGS, FRSL και PriceWaterhouseCoopers και θυμηθηκα μιαν αμιμητη κουβέντα που πήγαινε και πήγαινε ματιπάωκαιθυμάμαι!!
@ΚρίτωνΓ , ενθυμεισαι κι εσύ;;; :))))

Οπότε μάλλον η εικόνα ήταν αστεία, με κάποιον με κινητό στο χέρι να ψάχνει τάφους!! :)))):))))
Μπα φυσιολογική είναι αυτή η εικόνα, ειδικά στο συγκεκριμένο νεκροταφείο. Αν δεν προκαλέσεις τρόμο σε άλλους στη προσπάθεια να βρεις....τάφους, δεν έχεις κάνει τίποτα :μουάχαχα:

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Λυπάμαι για την καθυστερημένη απόκριση. Χαίρομαι που είσαι πάλι κοντά μας.

Ποια καθυστερημένη απόκριση, που έπρηξα τα παιδιά μήηηηηνες πριν, κι αν δεν με σκούνταγε η πεταλούδα ακόμη δεν θα σου είχα πει ότι αντιμετωπίζω πρόβλημα :χαχα:. Η αναβλητικότητά μου δεν έχει όρια.
Κι εγώ χαίρομαι :γιούπι:

Καλώς σας βρήκα!
Καλώς γύρισες! Μας έλειψες!
Κι εμένα μου λείψατε :γιούπι:
Μέχρι και ο εαυτός μου 2 χρόνια πριν. Σχεδόν. Όχι, περίμενε. Καθόλου. Προτιμώ το the new me (AS) Το διάβασμα μου έχει λείψει (Και δεν το περίμενα)

Παω σταθερα σε θερινους κινηματογράφους απο τα τελη της δεκαετιας του '90, που πήραν απότομα πάλι τα πάνω τους, με επανεκδόσεις παλιων, σινεφιλ ταινιών. Τις προαλλες, πλήρωσα εισιτηριο 5 ευρώ και νομιζα οτι δεν ακουσα καλά. Δεν θυμάμαι καν πότε το θερινο κόστιζε τόσο.

Παω σταθερα σε θερινους κινηματογράφους...
Λειτουργείς σαν kindly reminder για μένα. Σκεφτόμουν καιρό να δω την ταινία wings of desire αλλά με τον καιρό την ξέχασα και όταν σχετικά πρόσφατα την ανάφερες την είδα τελικά. Ήθελα εδώ και χρόνια να διαβάσω το μαγικο βουνο αλλά πάλι το είχα ξεχάσει μέχρι που το ανάφερες. Επίσης σκεφτόμουν αυτό το καλοκαίρι να πάω για πρώτη φορά θερινό σινεμά έτσι για την εμπειρία και το είχα ξεχάσει ξανά. Όπως κατάλαβες σύντομα θα πάω. Θενκς α λοτ

Αν πας στη Ζωνη ενδιαφεροντος, δεν εχεις πολλες επιλογες. Πετρούπολη ή Μάτι.
Ματι;;; Δηλαδή, γιατι όχι Αγκίστρι, Σπέτσες, Αστυπάλαια ή Ψεριμο;!;!
Αν πας στην Ανατομία μιας πτώσης, που παιζει η ιδια με την παραπάνω ταινία, δεν το γλιτώνεις το Ματι.:ρ:ρ
Οχι, ενταξει, το παιζει και Χαλάνδρι, και αναλόγως της ζεστης, ισως παω.
Αν πας στο Ghost Dog, δεν θυμάμαι πού το παίζει.
Αν πας καπου αλλου, πες μας πού και τί!
Αν τελικα πας και στον ΕΦΚΑ, να βρεθουμε να σου δωσω αυγα, ντοματες και ζαναξ.
To μαγικο βουνό, το πήρα κι εγώ.

Last edited:
Αν πας στη Ζωνη ενδιαφεροντος, δεν εχεις πολλες επιλογες. Πετρούπολη ή Μάτι.
Ματι;;; Δηλαδή, γιατι όχι Αγκίστρι, Σπέτσες, Αστυπάλαια ή Ψεριμο;!;!
Αν πας στην Ανατομία μιας πτώσης, που παιζει η ιδια με την παραπάνω ταινία, δεν το γλιτώνεις το Ματι.:ρ:ρ
Οχι, ενταξει, το παιζει και Χαλάνδρι, και αναλόγως της ζεστης, ισως παω.
Αν πας στο Ghost Dog, δεν θυμάμαι πού το παίζει.
Αν πας καπου αλλου, πες μας πού και τί!
Αν τελικα πας και στον ΕΦΚΑ, να βρεθουμε να σου δωσω αυγα, ντοματες και ζαναξ.
To μαγικο βουνό, το πήρα κι εγώ.
Μάλλον ζώνη ενδιαφέροντος, η αλλη ταινία μου κάνει λίγο gone girl ως προς την υπόθεση σαν ταινία δεν ξέρω βέβαια μπορεί και να απέχουν πολύ. Το ιδανικό θα ήταν η ζώνη ενδιαφέροντος στα γαλλικά 🤣. Δεν μου γεμίζουν το μάτι οι παραπάνω ταινίες, η αλήθεια είναι, εκτός αν έχεις δει κάποια και μου πεις ότι αξίζει προκαταβολικά θα σε εμπιστευθώ.

Ωωω, με συγκινεις!!! :ντροπή::ντροπή:
Ειδα πρόσφατα τη Ζ.Ε και μου άρεσει πάρα πάρα πολύ.
Η ανατομια, δεν ειναι gone girl, καμία σχεση, αλλα, αν το δω, θα σου πω με βεβαιότητα.
Το ghost dog ειναι αγαπημένη ταινια, εχω γελάσει πολύ σε πολλά σημεία, δεν ειναι παραδοσιακά αστεία, δεν ξερω.
Αν σου αρεσει ο Τζαρμους, να τη δεις!
Τωρα, αν θες κάτι σε σπλάτερ, κλεισε ραντεβού στον Εφκα. :)))):)))):)))):))))