Αν θελω να σου στειλω κατι, απο Αμπελοκηπους, προς τα πού πρέπει να κινηθεί η παλαμη μου; Βορειοανατολικα, βορειοδυτικα ή σκετο βορειο;;Το ξέρω ότι βγάζω μια αγγλική αρχοντιά σε συνδυασμό με το φλεγματικό χιούμορ!
Αν θελω να σου στειλω κατι, απο Αμπελοκηπους, προς τα πού πρέπει να κινηθεί η παλαμη μου; Βορειοανατολικα, βορειοδυτικα ή σκετο βορειο;;Το ξέρω ότι βγάζω μια αγγλική αρχοντιά σε συνδυασμό με το φλεγματικό χιούμορ!
Καθρεφτάκι!!προς τα πού πρέπει να κινηθεί η παλαμη μου;
Βεβαια, τώρα που διαβάζω το βιογραφικο του, καταλαβα γιατι ειναι ο αγαπημένος σου:Το ξέρω ότι βγάζω μια αγγλική αρχοντιά σε συνδυασμό με το φλεγματικό χιούμορ!
Σαν φάτσα ανέκαθεν αγαπημένος μου ήταν ο Μαικλ Πέιλιν!!
Μπα φυσιολογική είναι αυτή η εικόνα, ειδικά στο συγκεκριμένο νεκροταφείο. Αν δεν προκαλέσεις τρόμο σε άλλους στη προσπάθεια να βρεις....τάφους, δεν έχεις κάνει τίποταΟπότε μάλλον η εικόνα ήταν αστεία, με κάποιον με κινητό στο χέρι να ψάχνει τάφους!!
Κι εμένα μου λείψατεΚαλώς γύρισες! Μας έλειψες!
Λειτουργείς σαν kindly reminder για μένα. Σκεφτόμουν καιρό να δω την ταινία wings of desire αλλά με τον καιρό την ξέχασα και όταν σχετικά πρόσφατα την ανάφερες την είδα τελικά. Ήθελα εδώ και χρόνια να διαβάσω το μαγικο βουνο αλλά πάλι το είχα ξεχάσει μέχρι που το ανάφερες. Επίσης σκεφτόμουν αυτό το καλοκαίρι να πάω για πρώτη φορά θερινό σινεμά έτσι για την εμπειρία και το είχα ξεχάσει ξανά. Όπως κατάλαβες σύντομα θα πάω. Θενκς α λοτΠαω σταθερα σε θερινους κινηματογράφους...
Μάλλον ζώνη ενδιαφέροντος, η αλλη ταινία μου κάνει λίγο gone girl ως προς την υπόθεση σαν ταινία δεν ξέρω βέβαια μπορεί και να απέχουν πολύ. Το ιδανικό θα ήταν η ζώνη ενδιαφέροντος στα γαλλικά . Δεν μου γεμίζουν το μάτι οι παραπάνω ταινίες, η αλήθεια είναι, εκτός αν έχεις δει κάποια και μου πεις ότι αξίζει προκαταβολικά θα σε εμπιστευθώ.Αν πας στη Ζωνη ενδιαφεροντος, δεν εχεις πολλες επιλογες. Πετρούπολη ή Μάτι.
Αν πας στην Ανατομία μιας πτώσης, που παιζει η ιδια με την παραπάνω ταινία, δεν το γλιτώνεις το Ματι.Ματι;;; Δηλαδή, γιατι όχι Αγκίστρι, Σπέτσες, Αστυπάλαια ή Ψεριμο;!;!
Οχι, ενταξει, το παιζει και Χαλάνδρι, και αναλόγως της ζεστης, ισως παω.
Αν πας στο Ghost Dog, δεν θυμάμαι πού το παίζει.
Αν πας καπου αλλου, πες μας πού και τί!
Αν τελικα πας και στον ΕΦΚΑ, να βρεθουμε να σου δωσω αυγα, ντοματες και ζαναξ.
To μαγικο βουνό, το πήρα κι εγώ.