Νήμα για εφήμερα μηνύματα (που όμως θα μείνουν για πάντα στην καρδιά μας)

Και μην ξανακουσω κανεναν να λεει οτι οι Έλληνες κι οι Ελληνιδες δεν διαβαζουν γιατι αααα! Να ανοιξει ενα account στο Instagram και θα βρει παντου βιβλια! Παντου!
Σε τραπεζια, παραλιες, βουνα.
Σε ποδια, χερια, οπίσθια, στήθος. Και απο το μηριαίο οστο εως τον αναβολεα μεσου ωτός. Βιβλια παντου!

μόνο τα φωτογραφιζουν, δεν τα διαβαζουν κιολας! :))))
Προσωπικά (επειδή έχω και του λόγου μου την ανωμαλία να ποστάρω βιβλία στο instagram :ντροπή:) τα έχω διαβάσει.
Υποθέτω πάντως ότι αρκετοί -ίσως όχι όλοι- τα έχουν διαβάσει.

Κι όλοι, μα όοοολοι, έχουν πεσει πανω στον Βακαλοπουλο ποσταροντας εμπνεβζμενες φωτογραφιες με φόντο τη νοητη γραμμή που χωριζει ουρανό και γη. Σου λέει, στην Πατμο εκτυλίσσεται η ιστορία, δεν μπορει! δροσερο θα ναι.:))))

'Νταααξει βρε παιδιά, αρέσει στους ανθρώπους να ζουν τις ζωές τους απ΄το ινσταγκραμ. Ας βγάζουν εμπνεβζμένες με φόντα ποικίλλα, αν τα λαϊκς τους κάνουν να νιώθουν καλά, χαλάλι τους.

Κι όλοι, μα όοοολοι, έχουν πεσει πανω στον Βακαλοπουλο ποσταροντας εμπνεβζμενες φωτογραφιες με φόντο τη νοητη γραμμή που χωριζει ουρανό και γη. Σου λέει, στην Πατμο εκτυλίσσεται η ιστορία, δεν μπορει! δροσερο θα ναι.:))))
Μια συγκεκριμένη ινφουελσεροινστραγκραμοπερσόνα έχει πάθει κρίση ταύτισης με το συγκεκριμένο βιβλίο! :))))

Κοιταξε, αν ειναι να μαθαινει το βιβλιο (οποιοδηποτε) καποιος μεσα απο το ινσταγκραμ, ας ειναι.
Παρε ερπενμπεκ. Θα παρει το Νομπελ. Μιλησα. :))))

Μόλις σήμερα ανακάλυψα ότι το τραγούδι I Surrender είναι των Rainbow, ανακάλυψη που με έκανε να συμπαθήσω ακόμα περισσότερο το τραγούδι αλλά και το συγκρότημα.
Ήταν το πρώτο κομμάτι που είχα ακούσει από τους Rainbow κάπου στο Λύκειο.
Τότε νόμιζα πως ήταν ένα ποπ γκρουπάκι και μετά όταν άκουσα τις υπερδισκάρες τους Rising και Long Live Rock n' Roll κατάλαβα ότι ουσιαστικά ήταν η μπάντα που έβαλε τα θεμέλια στην μέταλ μουσική κι ας έγιναν γνωστοί από ένα ποπ/ροκ κομμάτι!!

Last edited:

Πεταλούδα

Θαλασσογέννητη Ελπίδα των Ηλιόμορφων Ονείρων
Προσωπικό λέσχης

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Αυτόν τον καιρό βρίσκομαι πραγματικά αλλού, διότι έτσι είναι πια η ζωή μου, κι έχοντας μετακομίσει πλέον εκτός Ευρώπης κτλ κτλ.

Κι έχει πλάκα. Διότι το ότι είχαμε euro το πήρα χαμπάρι μάλλον πριν τον τελικό, από άσχετα meme. Και τώρα, πάλι από meme υποπτεύομαι πως λαμβάνουν χώρα οι Ολυμπιακοί Αγώνες;

Τα meme έχουν γίνει η ενημέρωσή μου για την mainstream πραγματικότητα!

:))))

Είμαι εκτός-εκτός κι εναλλάξ.

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Είναι από τα ελάχιστα μέρη όπου δεν θα πήγαινα. Με έσκιαξε αυτό που κάναν στον Αμερικανό που έκλεψε το σημαιάκι.
:μπρ:

Last edited:
Διαβάζοντας αυτα:
Εκεί λοιπόν ήταν ένας τύπος (και συγγραφέας μάλιστα) ο οποίος είχε κατατάξει την τριλογία της Μπουραζοπούλου (Οδράκος της Πρέσπας) στον μαγικό ρεαλισμό...Προσπερνάω το γεγονός ότι Ελληνικός Μαγικός Ρεαλισμός είναι μια έννοια που ακούγεται κάπως σαν Γιαπωνέζικο Βαρύ Ρεμπέτικο 😁 και προχωράω στην ουσία της ανάρτησης. (... )Μάλιστα ο εν λόγω συγγραφέας επέμενε πως οι δρακολόγοι (για όσους το έχουν διαβάσει) είναι στοιχείο μαγικού ρεαλισμού🤦‍♂️.
αδυνατω να εντοπίσω αυτό:

Αυτές τις μέρες χάζευα στα ΜΚΔ και συγκεκριμένα σε γνωστή σελίδα τους φεις με λογοτεχνικό ενδιαφέρον.
:)))):)))):))))