Νήμα για εφήμερα μηνύματα (που όμως θα μείνουν για πάντα στην καρδιά μας)

Ήμουν μωρό τότε και δεν τα θυμάμαι αυτά! :ναι:
Α ναι, το ξεχασα αυτο.
Λοιπον, δωσε προσοχη:
  • Στην σαμπανια, βουταν φράουλες.
  • Στο (ντράι) μαρτινι, ελιες.
  • Στην τεκιλα, λεμονι-πορτοκάλι.
  • Στο Μανχάταν, μαρασκινο.
  • Στη χωριατικη, ψωμι.
:σαςευχαριστώ::σαςευχαριστώ:
Ευχαριστώ, παρακαλεις.

Στο Μπλάντι Μέρι σέλερι.
Επειδή μου αρέσει πάρα πολύ το σελερι και τα σελεροκοτσάνια (sic), μια περίοδο, πριν δεκάδες χιλιάδες χρόνια, το έπινα, αν και με ενοχλούσε το ταμπάσκο και συνεπώς, το παρήγγελνα ανευ. Μετά ανακαλυψα το virgin mary, ανευ βοτκας και επινα αυτό. Εως ότου, αντελήφθην ότι, στην πραγματικότητα, το προτιμούσα για το σέλερι και το τοματόζουμο, όποτε το έριξα στο V8 και ησύχασα. :)))):)))):))))

Χρυσένια

Αρχαιολόγος του Φόρουμ
Γεια σας, βρε παιδιά!:))))
Σκέφτομαι το εξής:
Δουλεύω κάθε μέρα στις 9 το πρωι και πρόσφατα είπα να ξεκίνησω μια σοβαρη προσπάθεια για διάβασμα για ένα πτυχίο που έχω αφήσει στην άκρη εδώ και καιρο.
Όταν γυρνάω σπίτι το απόγευμα, ακόμη και δουλειές στο σπίτι να μην έχω να κάνω ή κι αν έχω έτοιμο φαγητό, δυσκολεύομαι να διαβάσω ποιοτικά. Κάνω την προσπάθειά μου, αλλά αισθάνομαι την κούραση και την ενταση της μέρας να με κατακλύζουν και δεν αποδίδω όπως θα ήθελα ιδανικα.
Σκέφτομαι λοιπόν να ξεκινήσω πρωινο διάβασμα . Να ξυπνάω για παράδειγμα στις 5 και να διαβάζω μεχρι τις 7-7μιση. Μετά -στην καλύτερη περίπτωση - το απόγευμα να κάνω επανάληψη σε αυτα, που διάβασα το πρωί. Λέω να το δοκιμάσω να δω πώς θα πάει.
Έχετε κάνα τιπ για καλύτερη απόδοση;
Όλες οι γνώμες καλοδεχούμενες.:)

, δυσκολεύομαι να διαβάσω ποιοτικά. Κάνω την προσπάθειά μου, αλλά αισθάνομαι την κούραση και την ενταση της μέρας να με κατακλύζουν και δεν αποδίδω όπως θα ήθελα ιδανικα.
Αν είσαι πρωινή μπορεί να δουλέψει. Εγω το πρωί απλά προσπαθώ να φαίνομαι ξύπνια έως εκεί μπορω ο εγκέφαλος χρειάζεται πολλές ωρες έως οτου ξυπνησει εντελώς. Πέρυσι είχα ακριβώς το ίδιο θέμα, μετά την δουλειά όταν επέστρεφα σπίτι και ξεκινούσα να διαβάσω συνήθως κοιμόμουν πάνω στο βιβλίο. Φέτος δοκίμασα τα κρύα ντους μετά την δουλειά και μου δίνουν ένα καλό μπουστ ενέργειας. Βέβαια το χειμώνα δεν ξέρω αν θα καταφέρω να το συνεχίσω. Αν βρω κάτι άλλο θα επανέλθω.

Γεια σου και σενα, βρε Χρυσένια
Έχετε κάνα τιπ για καλύτερη απόδοση;
Όλες οι γνώμες καλοδεχούμενες.:)
Εχω δύο. Μία μη ρεαλιστική και δωρεάν:
  • Γυρισε τον χρόνο πίσω κατα μια 20ετία
Και μια ρεαλιστικότερη, αλλά θα σου στοιχίσει 80-100 ευρώ/gr:ρ

Χρυσένια

Αρχαιολόγος του Φόρουμ
Φέτος δοκίμασα τα κρύα ντους μετά την δουλειά και μου δίνουν ένα καλό μπουστ ενέργειας.
Σε ευχαριστώ πολύ που μπήκες στον κόπο να μου απαντήσεις.:)
Θα δοκιμάσω τα κρύα ντους
@Χρυσένια Επίσης μιας και η Έλλη ανέφερε ουσίες μπορείς να δοκιμάσεις και τσάι ματε (νόμιμο) δεν το έχω δοκιμάσει αλλά προτιμάται αντί του καφέ.
Καφεδάκι και Άγιος ο Θεός.

Πάντως σε στιγμες εκτάκτου ανάγκης που χρειάστηκε να είμαι στο ποδι από τις 5 , μια χαρά λειτούργησα, οπότε λέω να το δοκιμάσω μια εβδομάδα και ο, τι γίνει!! Θα μπω να σας πω, πώς πηγε!!:))))

Γειά σου και σε σενα @Χρυσένια
δεν αποδίδω όπως θα ήθελα ιδανικα.
Ξεκινώ με αυτό γιατί χρήζει διευκρίνησης. Ποιο είναι το ιδανικό για σενα? Μπορεί να χωρέσει στην καθημερινότητά σου?
Το ξύπνημα στις 5 μπορεί να αποδώσει. Θα το αντέξεις όμως? Και εν τέλει, αξίζει να χάνεις 1-2 ώρες ύπνο?

Θέλω να πω, μπορείς να βρεις ένα κίνητρο που θα σε κάνει να γουστάρεις το διάβασμα για το πτυχίο?

Χρυσένια

Αρχαιολόγος του Φόρουμ
@ΜιΛάμπρος γεια σου. :)

Το ιδανικό -δεδομένου ότι εργάζομαι και έχω υποχρεώσεις- είναι ένα καλό και παραγωγικό τρίωρο.
Αν ξυπνάω στις 5 το πρωι, θα κοιμάμαι γύρω στις 8-9. Τον χειμώνα (που καλώς ερχεται) κοιμάμαι πολύ νωρίς, οπότε ένα 8ωρο ύπνου θα βγει στάνταρ.

Το κινητρο είναι ότι μου αρέσει η υλη, την οποία όμως πρέπει να αποστηθίσω και όχι να την κάνω ένα απλό πέρασμα όπως κάνω με τα βιβλία λογοτεχνιας για παράδειγμα.

Και τελος παντων, εγω απαντησα στον Κριτωνα με την παραινεση να κατσει (ή, και ορθιος) και να γραψει, φιλοσοφος ανθρωπος
Αναρωτιέμαι:
4) μήπως ως βιολόγος (και ως φιλόσοφος) πρέπει να γράψω και εγώ κάποιο βιβλίο ευρύτερου ενδιαφέροντος
αλλα εδώ, βλεπω, οτι η συζήτηση εχει παρει διαστασεις!!

Τι ειναι αυτο το σαιξκς που γραφετε και ξαναγραφετε συνεχεια, επιτελους;! Και πώς ξερετε οτι το κανουν οοολες οι γυναικες;! Δηλαδη, αν το καμνουν οοοολες οι γυναικες, πρεπει να το κανω κι εγω;! Και τοσα χρονια, γιατι δεν μου χει πει κανεις τιποτε;! Και σαν τι λογιο ειναι το σαικξς;! Ειναι σαν το κεντημα και το πλεξιμο, το βραδυ, μολις τελεψουν οι δουλειες και καθεσαι στον οντα να ξεκουραστεις μια σταλα; Ή μηπως ειναι, σαν την λατρα, ας πουμε;!

Δεν μου φτανουν δηλαδη, οι δικες μου οι σκοτουρες -που δεν εχω ακόμη δοκιμασει σουσι με ψαρι (ακουσον άκουσον!!), και του λεω του αλλουνου, παμε βρε ανθρωπε, να! εδω, στο σουσι που ανοιξε, να δουμε κι εμεις τι σόι πραγμα ειναι αυτο, που μου τηλεφωναει η πολυξενη και δεν εχει αφησει σουσαδικο για σουσαδικο του κεντρου που να μην εχει επισκεφτεί με τον νωντα κι εμενα να ανοιξει η γης και να με καταπγιει ν' ανοιξει!, παμε κι εμεις, 45 χρονων φτασαμε κι οχι τιποτις αλλο, εσενα σου φαινεται κιολας, και να μου απανταει, γιατι; θα το φας;;; Κι εγω να του λεω, οχι, θα το φας εσυ!- δηλαδη, δεν μου φταναν αυτα!!, μου αναψατε φωτιες να ψαχνω κι απο πανω τι ειναι το σαιξκς, μεσα στον 15αυγουστο που τα περισσοτερα μαγαζια εχουν κλεισει για διακοπές! Βεβαια, το περίπτερο απεναντι ειναι ανοιχτο, αν χρειαστω κατι, μα ενα μπουκαλι γαλα μα ένα κορν φλαουρ, αλλα για το σαιξκς;!
Λειπει κι ο γειτονας (και ο απο πάνω και ο απο κάτω) που οσο να πεις, πιανουνε τα χερια του (ο ενας υδραυλικός, ο αλλος αλουμινάς)

Βρε τι με βρηκε, στα καλα του καθουμενου!

:σαςευχαριστώ::σαςευχαριστώ::σαςευχαριστώ:

Να μας πεις και μας όταν τελείωσεις τον λόγο που κάνουν σεξ οι γυναίκες, διότι τόσα χρόνια μας έχει φάει η αγωνία
Νικόλα, βάλε καφέ, θα μας τα πουν όλα σήμερις. Μονο, επειδη καπου διαβασα για εξερευνηση κι ενθουσιαζμο, φερε καλου κακου ακουαρελλα και ξυλομπογιες, γιατι εγώ, παιδιόοοθεν, δεν τα καταφερνω στις εικαστικές τέχνες.

και μας τα'χουν κάνει πεπόνια με τη γκρίνια τους....
Όσο να πεις, καλοκαρινο, δροσιστικο φρουτο, πάει και με προσουτο, εχω ακουστα. :αγκαλιά:

Last edited:
Οχι, ουτε καν!!!! :εεε;::εεε;:
Διαβασα "πεπόνια" (συνηθως λέω πλανητες, Instead) και θυμηθηκα το καρπουζι με τη φέτα και το πεπόνι με το προσούτο. :ουχ: