Α ναι, το ξεχασα αυτο.Ήμουν μωρό τότε και δεν τα θυμάμαι αυτά!
Λοιπον, δωσε προσοχη:
- Στην σαμπανια, βουταν φράουλες.
- Στο (ντράι) μαρτινι, ελιες.
- Στην τεκιλα, λεμονι-πορτοκάλι.
- Στο Μανχάταν, μαρασκινο.
- Στη χωριατικη, ψωμι.
Ευχαριστώ, παρακαλεις.
Α ναι, το ξεχασα αυτο.Ήμουν μωρό τότε και δεν τα θυμάμαι αυτά!
Επειδή μου αρέσει πάρα πολύ το σελερι και τα σελεροκοτσάνια (sic), μια περίοδο, πριν δεκάδες χιλιάδες χρόνια, το έπινα, αν και με ενοχλούσε το ταμπάσκο και συνεπώς, το παρήγγελνα ανευ. Μετά ανακαλυψα το virgin mary, ανευ βοτκας και επινα αυτό. Εως ότου, αντελήφθην ότι, στην πραγματικότητα, το προτιμούσα για το σέλερι και το τοματόζουμο, όποτε το έριξα στο V8 και ησύχασα.Στο Μπλάντι Μέρι σέλερι.
Αν είσαι πρωινή μπορεί να δουλέψει. Εγω το πρωί απλά προσπαθώ να φαίνομαι ξύπνια έως εκεί μπορω ο εγκέφαλος χρειάζεται πολλές ωρες έως οτου ξυπνησει εντελώς. Πέρυσι είχα ακριβώς το ίδιο θέμα, μετά την δουλειά όταν επέστρεφα σπίτι και ξεκινούσα να διαβάσω συνήθως κοιμόμουν πάνω στο βιβλίο. Φέτος δοκίμασα τα κρύα ντους μετά την δουλειά και μου δίνουν ένα καλό μπουστ ενέργειας. Βέβαια το χειμώνα δεν ξέρω αν θα καταφέρω να το συνεχίσω. Αν βρω κάτι άλλο θα επανέλθω.Γεια σας, βρε παιδιά!
, δυσκολεύομαι να διαβάσω ποιοτικά. Κάνω την προσπάθειά μου, αλλά αισθάνομαι την κούραση και την ενταση της μέρας να με κατακλύζουν και δεν αποδίδω όπως θα ήθελα ιδανικα.
Γεια σου και σενα, βρε ΧρυσένιαΓεια σας, βρε παιδιά!
Εχω δύο. Μία μη ρεαλιστική και δωρεάν:Έχετε κάνα τιπ για καλύτερη απόδοση;
Όλες οι γνώμες καλοδεχούμενες.
Σε ευχαριστώ πολύ που μπήκες στον κόπο να μου απαντήσεις.Φέτος δοκίμασα τα κρύα ντους μετά την δουλειά και μου δίνουν ένα καλό μπουστ ενέργειας.
Καφεδάκι και Άγιος ο Θεός.@Χρυσένια Επίσης μιας και η Έλλη ανέφερε ουσίες μπορείς να δοκιμάσεις και τσάι ματε (νόμιμο) δεν το έχω δοκιμάσει αλλά προτιμάται αντί του καφέ.
Ξεκινώ με αυτό γιατί χρήζει διευκρίνησης. Ποιο είναι το ιδανικό για σενα? Μπορεί να χωρέσει στην καθημερινότητά σου?δεν αποδίδω όπως θα ήθελα ιδανικα.
αλλα εδώ, βλεπω, οτι η συζήτηση εχει παρει διαστασεις!!Αναρωτιέμαι:
4) μήπως ως βιολόγος (και ως φιλόσοφος) πρέπει να γράψω και εγώ κάποιο βιβλίο ευρύτερου ενδιαφέροντος
Νικόλα, βάλε καφέ, θα μας τα πουν όλα σήμερις. Μονο, επειδη καπου διαβασα για εξερευνηση κι ενθουσιαζμο, φερε καλου κακου ακουαρελλα και ξυλομπογιες, γιατι εγώ, παιδιόοοθεν, δεν τα καταφερνω στις εικαστικές τέχνες.Να μας πεις και μας όταν τελείωσεις τον λόγο που κάνουν σεξ οι γυναίκες, διότι τόσα χρόνια μας έχει φάει η αγωνία
Όσο να πεις, καλοκαρινο, δροσιστικο φρουτο, πάει και με προσουτο, εχω ακουστα.και μας τα'χουν κάνει πεπόνια με τη γκρίνια τους....
Προτείνεις ευνουχιζμό, με άλλα λόγια, και γευσιγνωσία με προσhιούτο. Ή διαβάζω κάτι λάθος?Όσο να πεις, καλοκαρινο, δροσιστικο φρουτο, πάει και με προσουτο, εχω ακουστα.
Αυτόν λες ε;;;Αληθεια λές;; Δεν εχω ιδέα..
Και για πες...
Κανε την καρδια σου πέτρα για να αντεξεις πιθανη απαγόρευση και αποκλεισμο των ιχθυων εκ της διατροφής σουαν πρέπει να ξαναφάμε ψάρι