Πιο πολύ το μπάνιο με ενδιαφέρει, διότι ο Παγασητικός έχεις κάποιες από τις αγαπημένες μου παραλίες.
Ψάρι έχει και ο Θερμαικός!
Ψάρι έχει και ο Θερμαικός!
τα ψάρια που βρίσκονται στον Παγασητικό πρέπει να πεθάναν από συνθήκες ανοξίας λογικά (αυξημένες θερμοκρασίες νερού και μικρή ανανέωση υδάτων, μικρή διαλυτότητα οξυγόνου, ασφυξία.@ΚρίτωνΓ τι συμβαίνει στον Παγασητικό;
Ως ειδικός πες μας αν πρέπει να ξαναφάμε ψάρι ή να κάνουμε μπάνιο εκεί!
Άρα αν κατάλαβα καλά, εσύ υποστηρίζεις πως τα ψάρια ψόφησαν στο γλυκό νερό και ξεβράστηκαν νεκρά στη θάλασσα.Η δική μου απορία σε αυτή την περίπτωση είναι πώς πέσανε ζωντανά τόσα πολλά ψάρια από το γλυκό νερό στη θάλασσα (ηλίθια δεν είναι). Θεωρώ πιο πιθανό πρώτα να πεθάνανε και να ξεβράστηκαν στον Παγασητικό.
Έχει βεράντα; Αν όχι -στην ταράτσα ή το πεζοδρόμιο. Είναι και πιο safe. Χαμός γίνεται από πνιγμούς, δε βλέπεις;@ΚρίτωνΓ μηπως να παρει μια φουσκωτη πισινουλα για τη βεραντα του;
Πολύ πιθανό.Άρα αν κατάλαβα καλά, εσύ υποστηρίζεις πως τα ψάρια ψόφησαν στο γλυκό νερό και ξεβράστηκαν νεκρά στη θάλασσα.
Αν υποθέσουμε λοιπόν πως προέρχονται από Κάρλα, τότε εκεί το COD και ΒΟD θα πρέπει να χτύπησαν κόκκινο και το διαλυμένο οξυγόνο να υπάρχει πια, οπότε όπως είπες δεν μπορούν να επιβιώσουν ψάρια κλπ.
Κάπως έτσι;;
Ρωτα τον, με τρόπο, αν ξερει μπανιο...Χαμός γίνεται από πνιγμούς, δε βλέπεις;
Αυτα θα μπορούσαν να είναι δικα μου λογια.7) Είναι αδιάβαστο. Απόδειξη ότι ρωτάω τον εαυτό μου τι είναι η υπεραιχμή και ανακαλύπτω ότι δεν έχω ιδέα.
13) Αδιάβαστο φαίνεται. Άσε που δεν θυμάμαι να το έχω διαβάσει...
Και η υπόλοιπη;;Ελεύθερα αλλά κατά το ήμισυ είναι δική μου! Η μισή ανήκει στον Ν. Σαραντάκο!!
Αν ειναι.αν είναι και ολόσωστη!
Αααα μααααααν!Omen
Τελικά, @Χανκ Μουντυ, όπως μας υπενθυμισε και τις προάλλες ο Νικόλας, εσύ τι λές γι αυτό;Τελος παντων, εξαιρετικο!
Αυτό όντως με είχε μπερδέψει!Ο Μαρμελαντοφ, πάλι, απο τη μαρμελάδα.
Εδω που τα λεμε, ενα δικιο το εχει η Δημητρουλα. Αλλα οχι και χλεμπονιαρα η Σονια.Τελικά, @Χανκ Μουντυ, όπως μας υπενθυμισε και τις προάλλες ο Νικόλας, εσύ τι λές γι αυτό;