Νήμα για εφήμερα μηνύματα (που όμως θα μείνουν για πάντα στην καρδιά μας)

Χρυσένια

Αρχαιολόγος του Φόρουμ
Μια και είμαστε στην αρχή του έτους έχω θέσει έναν στόχο για το 26. Ο στόχος είναι να διαβάζω κατά κύριο λόγο τα ράντομ αδιάβαστα βιβλία από την βιβλιοθήκη του σαλονιού. Έχω βάλει ένα μαξιλαράκι, που λέει, πως για κάθε 10 διαβασμενα βιβλία από το στοκ , θα μου επιτρεπω να αγοράζω 2 νέα βιβλία. Και αυτό γιατί έρχονται και μπαζααρ στο μέλλον, και πόσο να αντέξει η εύθραυστη καρδιά μου...!
Είμαι εν γένει σε φάση "Να είσαι ευγνώμων, για αυτά που έχεις, και να αξιοποιείς κάθε υπάρχουσα δυνατοτητα για να περνάς καλά με αυτά".
Τελη Γενάρη και έχω μπει με ρουά ματ...:))))

Αντέρωτας

Ξωτικό του Φωτός
Προσωπικό λέσχης
Τελη Γενάρη και έχω μπει με ρουά ματ...:))))
Σκεφτομαι το γνωστο meme με τον Τεντεν, τυπου
1609
-Τι χρονια κι αυτη!
-Καπετανιε, ειναι μολις Γεναρης!

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Ξεκίνησα να βλέπω το Stalker. Το σημείο όπου περπατάνε σε ένα εγκαταλειμένο εργοστάσιο κι έχει κάτω νερά μου θύμισε ένα όνειρο που είδα πριν χρόνια. Επίσης, ακούω πως το κάνιστρο λέγεται... κανίστρο στα Ρώσικα.
:))))

Έλλη Μ

Συντονιστής
Οχι ρε παιδια, δειτε και πειτε μου κι εσείς.

αυτο το τρομακτικο αποτέλεζμα δεν ξερω αν ειναι ΑΙ ή ο_κυριούλης_που_επιμελειται_τις_αφισες, αλλα ειναι σαν να βλέπεις την ταινια του Σκορσεζε, τον Ιρλανδο, όπου ολοι οι πρωταγωνιστές μοιαζαν να χουν βγει απο καποιο lab στο οποιο καταναλωναν τόνους ελιξιριου της Ιζαμπέλλα Ροσελλινι, απο το Death Becomes Her.

Θλιψη. Θλιψη και παγωνια.

Φαροφύλακας

Προσωπικό λέσχης
Το πιο πιθανό είναι πως είναι με ΤΝ διότι είναι πλέον φθηνό, γρήγορο, εύκολο. Θυμήσου όμως πως την δεκαετία του 70 οι αφίσες ήταν ζωγραφιστές από χέρι με ένα κάπως συγγενικό αποτέλεσμα! :))))

Last edited:

Έλλη Μ

Συντονιστής
Αυτό το δυσαναλογα μεγαλο upper part του προσώπου με το δυσαναλογα μικρο lower part...😁😁
Πού πηγε η συμμετρία; Η αναλογια;

Αντέρωτας

Ξωτικό του Φωτός
Προσωπικό λέσχης
Ετος 2050

GenZers και παλαιμαχοι influencers αποφασιζουν να κανουν νοσταλγικο 20's themed ρετρο-παρτυ.

1615
(κατω απο τον ηχο του Ferto)
-Θυμαστε αυτα τα γυαλια;;; Τα φοραγα τοτε που ανοιξα το καναλι μου στο ΥΤ!! Τι εποχη κι αυτη!
-Ειχα κι εγω τετοια, αν και περνουσα φαση χιπστερ
-Πωπω ωραια περναμε, ελατε να βγαλουμε σελφι
-Σελφι;;;; Που το θυμηθηκες;;; Εχω να βγαλωω απο το 2035!!
-Εφερα και το καταλληλο κινητο-παλιατζουρα
-Με touch screen;;; Και λειτουργει ακομα;;;
-Θα ξαναγινουμε... βάιραλ!
-Τετοιες λεξεις λες και μπροστα στο παιδι, και μας λεει γερους!

Πήγα να πουλήσω ένα βιβλιαράκι στο meta και έπεσα ίσως στον πιο ηλίθιο αγοραστή που υπάρχει.
Ο τύπος δεν ήξερε ούτε πως να μεταφέρει χρήματα, δεν μπορούσε να καταλάβει πως λειτουργεί το IRIS και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, αναστάτωσε και όλο το metabook, καταφέρνοντας να αποδείξει σε όλους απλά πόσο χαζός είναι.
Κάποια στιγμή μου ζήτησε να ανεβάσω φωτογραφία από τις κινήσεις του λογαριασμού μου!! Ούτε scammer δεν θα το ζήταγε αυτό! :μουάχαχα::μουάχαχα::μουάχαχα:
Τελικά οι βλάκες είναι πολλοί και κυκλοφορούν ανάμεσά μας!

Φαροφύλακας

Προσωπικό λέσχης
Ταξιδεύω κι ενίοτε συναντιέμαι με άλλους ταξιδιώτες ή και με κανα ραντεβού, και πέραν από το ότι σήμερα μπορείς να στειλεις live location κτλ. ενίοτε στην ερώτηση "Πού ακριβώς είσαι;" παίρνω μια φωτογραφία που δεν μου λέει απολύτως τίποτα. Π.χ. είμαι σε ένα δαιδαλώδες παζάρι και η φωτογραφία που παίρνω είναι ένας πάγκος πωλητή, χωρίς κανένα σημείο αναφοράς. Τί να καταλάβω ανάμεσα στους 1000 άλλους πάγκους; Πού βρίσκεσαι;

Εγώ, σε αντίστοιχη περιπτωση, στέλνω φωτογραφία με κάποιο σούπερ ξεχωριστό σημείο, εφόσον υπάρχει, όπως κάποιο μνημείο, κάποια πινακίδα καταστήματος εκεί δίπλα, ώστε να μπορείς να ψάξεις και στο google αν χρειαστεί, και συνήθως στέλνω τα πάντα: ακριβή θέση στον χάρτη, φωτογραφία δική μου, πώς είμαι ντυμενος, φωτογραφία με χαρακτηριστικό σημείο αναφοράς. Και φυσικά, επιμένω στην συνεννόηση εάν σε περιμένω εδώ να έρθεις ή αλλιώς περίμενέ με εκεί να έρθω. Γιατί μου έχει τύχει κάποιος να μετακινείται διαρκώς μέσα στην δυσκολία της συνεννόησης (μέσα στην οποία συχνά και η γλώσσα).

Όταν παίρνω διευκρινιστική φωτογραφία που δεν... διευκρινίζει τίποτα, είναι από τις λίγες φορές που φτάνω να αμφισβητήσω το IQ κάποιου, όπως κάνει κι ο Νικολας εδώ πέρα. Από αγανάκτηση! :))))

Έρχεται η μάνα μου επίσκεψη στο Λονδίνο , αποφασίζει να βγει από το σπίτι να γυρίσει λίγο την πόλη , χάνεται η γυναίκα φυσικά και με παίρνει τηλέφωνο κλαμμένη « Χάθηκα παιδί μου , δεν ξέρω πού είμαι .» Πες μου κάνα μαγαζί δίπλα , στάση , κάτι τέλος πάντων της λέω για να σε βρω και μου απαντάει « να, εδώ δίπλα σε ένα κόκκινο τηλεφωνικό θάλαμο είμαι παιδί μου .» Ευχαριστώ ρε μάνα , με φώτισες τώρα !

Αντέρωτας

Ξωτικό του Φωτός
Προσωπικό λέσχης
Μου ηρθε στο μυαλο ο αστειος ράντομ ήχος "γκντόρφ", που θα μπορουσε να ειναι ονομα ηρωα της Μαρβελ, αν καποιος σεναριογραφος ειχε πιει τιποτα

γκουγκλαρα "gdorf" και μου εβγαλε αυτη την εικονα απο ενα λογαριασμο στο X πρωην τουιτερ
1617

γκντορφ ονομα και πραμα