Ταξιδεύω κι ενίοτε συναντιέμαι με άλλους ταξιδιώτες ή και με κανα ραντεβού, και πέραν από το ότι σήμερα μπορείς να στειλεις live location κτλ. ενίοτε στην ερώτηση "Πού ακριβώς είσαι;" παίρνω μια φωτογραφία που δεν μου λέει απολύτως τίποτα. Π.χ. είμαι σε ένα δαιδαλώδες παζάρι και η φωτογραφία που παίρνω είναι ένας πάγκος πωλητή, χωρίς κανένα σημείο αναφοράς. Τί να καταλάβω ανάμεσα στους 1000 άλλους πάγκους; Πού βρίσκεσαι;
Εγώ, σε αντίστοιχη περιπτωση, στέλνω φωτογραφία με κάποιο σούπερ ξεχωριστό σημείο, εφόσον υπάρχει, όπως κάποιο μνημείο, κάποια πινακίδα καταστήματος εκεί δίπλα, ώστε να μπορείς να ψάξεις και στο google αν χρειαστεί, και συνήθως στέλνω τα πάντα: ακριβή θέση στον χάρτη, φωτογραφία δική μου, πώς είμαι ντυμενος, φωτογραφία με χαρακτηριστικό σημείο αναφοράς. Και φυσικά, επιμένω στην συνεννόηση εάν σε περιμένω εδώ να έρθεις ή αλλιώς περίμενέ με εκεί να έρθω. Γιατί μου έχει τύχει κάποιος να μετακινείται διαρκώς μέσα στην δυσκολία της συνεννόησης (μέσα στην οποία συχνά και η γλώσσα).
Όταν παίρνω διευκρινιστική φωτογραφία που δεν... διευκρινίζει τίποτα, είναι από τις λίγες φορές που φτάνω να αμφισβητήσω το IQ κάποιου, όπως κάνει κι ο Νικολας εδώ πέρα. Από αγανάκτηση!