Νήμα για εφήμερα μηνύματα (που όμως θα μείνουν για πάντα στην καρδιά μας)

Καλησπέρα, έχω αρκετό καιρό να μπω και να σχολιάσω στη "Λέσχη", αλλά πού είναι το "Διάβασε ένα αγαπημένο μου";

έχει κανεις να μου προτείνει κανενα καλό φωτάκι ανάγνωσης? αυτα που πιάνουν πάνω στο βιβλίο.κάποιος που να εχει εμπειρια και να εχει μεινει ευχαριστημενος απ το δικό του??

Eγώ έχω πάρει το συγκεκριμένο και ενω είναι πολύ βολικό καθώς είναι ελαφρύ και χωράει στην τσέπη σου θα ήθελα να είναι λιγο πιο μεγάλο το φωτάκι του. Επίσης είναι οικονομικό οπότε θεωρώ οτι για λίγες σελίδες καθε φορά είναι εντάξει.

Αντέρωτας

Ξωτικό του Φωτός
Προσωπικό λέσχης
Να μου εξηγησει καποιος αν μπορει. Υπαρχει στη φιλοσοφια καποιος κλαδος που λεγεται metaphysics; ο οποιος προφανως δεν ειναι μεταφραση αυτου που στα ελληνικα λεμε "μεταφυσική" (supernatural, occult). Για παραδειγμα στη wikipedia αναφερεται οτι ο Bertrand Russell, ο οποιος φυσικα ηταν αθεος, ειχε ασχοληθει με τα metaphysics. Προσπαθησα να διαβασω το σχετικο αρθρο αλλα δεν καταλαβα τιποτα.

Last edited:

Έλλη Μ

Συντονιστής
έχει κανεις να μου προτείνει κανενα καλό φωτάκι ανάγνωσης? αυτα που πιάνουν πάνω στο βιβλίο.κάποιος που να εχει εμπειρια και να εχει μεινει ευχαριστημενος απ το δικό του??
Θα σε βολευε κατι για το κομοδινο ή το κρεβατι; Εχει δυνατο φωτισμο χωρις να απλωνει πολυ.
(Εγω το ηθελα για το κεφαλαρι, με βολεψε παρα πολυ, μεχρι που αλλαξα κρεβατι. Τωρα, το πιανω στο κομοδινο)

καλό δείχνει Έλλη.αν πάω προς ικεα θα του ριξω μια ματιά.προς το παρών πήρα αυτό και είμαι πολύ ευχαριστημένος.φορτιζει με usb και εχει τέλειο φως,ψυχρό ή θερμό.ειναι ότι πρέπει

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Δεν Ξεχνώ 3: Το.... (γμτ. το ξέχασα... )

Μπράβο ρε Έλλη, να θυμηθώ κι εγω να πάρω ζάχαρη!

Διαβασα ότι τα καφέ ματια, όταν πέφτει ο ήλιος πάνω τους, είναι σαν "pools of honey" και από τότε άρχισα να βλέπω τα μάτια μου με άλλο μάτι :)))
(Ακρως κολακευτικη παρατήρηση για εμάς τους αδικημένους.)

Έλλη Μ

Συντονιστής
Οι αναρτησεις δεν μπορουν να διορθωθουν σε καμία χρονική στιγμη;

Έλλη, σε αυτό το νέο φόρουμ δεν ξέρω τι παίζει. Ελπίζω κάποιο από τα άλλα παιδιά να μπορεί να σου απαντήσει

Α, ναι ούτε εγώ μπορώ να κάνω λαικ. Κάτω δεξιά (στην αρχή κάτω αριστερά κοιτούσα. Σκόρδο κρεμμύδι, πάντα θα τα μπερδεύω) βλέπω μόνο το reply