Πάντα φανταζόμουν έναν δάσκαλο, σε κάποια παλιότερη Ελλάδα, να δένει στο αριστερό ένα σκόρδο, στο δεξί ένα κρεμμύδι, και να ξεκινά τις δοκιμαστικές μιας παρέλασης: Σκόρδο - Κρεμμύδι!Εγώ πάλι ποτέ δεν κατάλαβα το σκορδο κρεμμύδι πως διευκολύνει στον διαχωρισμό του αριστερά από το δεξιά. Ποιο είναι το αριστερά και ποιο το δεξιά (και γιατί);
Ναι. Το θέμα είναι ότι συμβαίνει το αντίστροφο. Οι επισκέπτες μπορούν ενώ τα μέλη όχι.Παιδιά, δεν είναι κακό να μην βλέπεις το προφίλ ενός μέλους όταν δεν είσαι συνδεμένος. Αν θυμάμαι καλά, έτσι ήταν και με την παλιά μορφή της λέσχης.
Καλώς, λοιπον.Ρε συ Έλλη, έχει πολλή και επείγουσα δουλειά να γίνει και επειδή είναι νέα η εμφάνιση δεν έχω κάτι έτοιμο σε λαμπιόνια και χιονισμένα γκι. Να δω αν θα προλάβω κάποια στιγμή.
![]()
Η ζωή μου όληγιατί έχω συνεχώς την εντύπωση πως μου είστε γεμάτοι κρυφά μηνύματα;![]()
Διότι είναι γνωστό τοις πάσι πόσο λατρεύεις και προσδοκάς με κατάνυξη τα Χριστούγεννα;christmas whithout me? γιατί έχω συνεχώς την εντύπωση πως μου είστε γεμάτοι κρυφά μηνύματα;
Ρε συ Έλλη, έχει πολλή και επείγουσα δουλειά να γίνει και επειδή είναι νέα η εμφάνιση δεν έχω κάτι έτοιμο σε λαμπιόνια και χιονισμένα γκι. Να δω αν θα προλάβω κάποια στιγμή.
![]()