Νήμα για εφήμερα μηνύματα (που όμως θα μείνουν για πάντα στην καρδιά μας)

Τσίου

Μύστης
Χρειάστηκε να μετακομίσω σε μια φίλη μου. 19 χρόνια φιλίας ήταν το πρώτο sleepover στο σπίτι της και στον ίδιο χώρο (όταν ερχόταν Ελλάδα της εστρωνα στον καναπέ κι εγω πήγαινα στο δωμάτιο). Έχει πάει 03:00, κι αφού λύνουμε τα θεματα: "Ποια πλευρά προτιμάς", "σε πειράζει το φωτάκι νυκτός;" και είμαστε πλάτη με πλατη έτοιμες να ξεραθουμε στον ύπνο, την ακούω να μου λέει, "Ήξερες ότι τον Καμύ τον είχε φιλοξενήσει η Βογκ;" της απαντώ, ναι. Ακολουθεί μια μεγάλη παύση και ύστερα την ακούω να λέει, "τώρα ποιον να φωτογράφιζαν; δεν έχουμε και κανέναν εμφανίσιμο, έχουμε;", έχω αρχίσει να γελάω αθόρυβα με την όλη κατάσταση, ώσπου την ακούω να ξαναρωτάει, "Φαντάζεσαι τον Ζίζεκ στην Βογκ; Έχει και τικ, τράβα τράβα, με ξεχειλωμενη μπλούζα θα εβγαινε" κάπου στα μισά έχασα την μάχη κι άρχισα να κακαριζω. Από τότε (Δευτέρα), δεν έχει περάσει μέρα που να μην σκεφτώ: Ζιζεκ-ξεχειλωμενη μπλούζα-Βογκ.
 

Τσίου

Μύστης
Με πέθανες. Αφήνω τα πλάνα για Ικαρία, εκεί θα πάω (ωχ βίζα :νατώρα:)

Σημερα, όπως τον τελευταίο καιρό από τότε που ξέσπασε η πανδημία, άφησα απόσταση ασφαλείας στις κυλιόμενες (Πάνε οι τρεχάλες που εριχνα 😔). Έρχεται μια κυρία από τα αριστερά και μπαίνει μπροστά μου, στα δεξιά. Εκεί που είχα απόσταση με την μπροστινή μου 5 σκαλοπάτια, ήρθε η άλλη και είχα 1. Χωρίς να εχει κόσμο πίσω της να την πιέζει, έτσι; Δεν είναι ότι κουράστηκε να ανεβαίνει και είπε ας χωθώ δεξιά μη με ποδοπατησουν. Απλώς είδε μια απόσταση, και σου λέει ας χωθώ εδώ, η κοπελιά την άφησε για ομορφιά.
 

Τσίου

Μύστης
Ποια ερωτική απόρριψη και κουραφέξαλα. Αμα σπάσει ο ταξιτζής καρπό σε φάση "Δεν" την ώρα που βιάζεσαι, τα βλέπεις ολα. Ούτε με σουβλάκια δεν ξεπερνιέται αυτή η απόρριψη.

@Νικόλας Δε Κιντ & @Έλλη Μ ενας από τους δύο στο Αβεσσαλώμ ειχε μιλήσει για 3 γενικές στην σειρά.
Μόλις άκουσα 5, την μία πίσω από την άλλη, σε τέμπο δημοπρατη από το Arkansas

R.I.P me.
Αντί για στέφανα, τα χρήματα να δοθούν στον Ζωοφιλικο σύλλογο Περάματος και στον άλλο που φροντίζει γαϊδουρακια.
Ευχαριστώ.
 
Ούτε με σουβλάκια δεν ξεπερνιέται αυτή η απόρριψη.
Αν έχουν τζατζίκι;;;:φιρουλί:
Ποια ερωτική απόρριψη και κουραφέξαλα. Αμα σπάσει ο ταξιτζής καρπό σε φάση "Δεν" την ώρα που βιάζεσαι, τα βλέπεις ολα. Ούτε με σουβλάκια δεν ξεπερνιέται αυτή η απόρριψη.

@Νικόλας Δε Κιντ & @Έλλη Μ ενας από τους δύο στο Αβεσσαλώμ ειχε μιλήσει για 3 γενικές στην σειρά.
Εγώ όχι! Δηλώνω αθώος! Μήπως η Μέτ;;;
 

Τσίου

Μύστης
Καταρχάς, το "δηλώνω αθώος" ενοχοποιει κάργα!
Δεν παίρνω όρκο. Λόγω προχωρημένης ηλικίας θυμάμαι καλα τα περιστατικά μόνο της περιοδου 1990-2012, αλλά έχω την αίσθηση ότι εσύ ή η Έλλη είχατε πει για γενικές, και μάλιστα στην συζήτηση ήταν και ο Μπειζιλ.
Αν έχουν τζατζίκι; (σιγα που δεν θα έπιανες την αναφορά :αγκαλιά:) Κοίτα με, λίγο. Ούτε με κοκκινο πιπέρι, μουστάρδα ΚΑΙ τζατζίκι.
 

Πεταλούδα

Θαλασσογέννητη Ελπίδα των Ηλιόμορφων Ονείρων
Προσωπικό λέσχης
Αν έχουν τζατζίκι; (σιγα που δεν θα έπιανες την αναφορά :αγκαλιά:)
Ξέρεις ότι η αναφορές σε ποιοτική τέχνη είναι το φόρτε μου!:αγαπώ:
Δεν ξέρω σε ποια τέχνη αναφέρεστε εσείς, πάντως αυτή η εσάνς που αναδύθηκε από τα λεγόμενά σας, είναι ένα ποίημα! :))))


Πέτυχα τον @Μπέιζιλ Γκραντ σήμερα, που είδα ότι τον αναφέρει ποιο πάνω η @Τσίου. Και που θα συναντηθούν δύο βιβλιο-τζάνκι; Μα έξω από ένα βιβλιοπωλείο, που πήγαμε να παραλάβουμε παραγγελίες μας. Αν και με μάσκα, με είδε από μακριά και με φώναξε (εγώ στον κόσμο μου, αν δεν μου μίλαγε, μπορεί να μην τον γνώριζα :p).
Μαζί με την παραγγελία τσάκωσα 2 βιβλιαράκια ακόμα. Αν θα έχουμε κι άλλο lockdown δεν φοβάμαι τίποτα, έχω αυτή την στιγμή αρκετά αδιάβαστα που λαχταρώ να ξεκινήσω. :σάλια:
 
Last edited:

Τσίου

Μύστης
Για να είμαι στην συζήτηση εγώ, προφανώς στην τέχνη του τρας ή του καλτ! :))))🤘

Αυτο που σε κατάλαβε με μάσκα, δηλαδή...🤯 Από τα μάτια σε αναγνωρίζουν, αλλά με μάσκα στο προσωπο την αναγνώριση τη λες και κατορθωμα.

Με τέτοιο στοκ, δεν σε σκιάζει καραντίνα καμια! 🥳
 

Πεταλούδα

Θαλασσογέννητη Ελπίδα των Ηλιόμορφων Ονείρων
Προσωπικό λέσχης
Το tinypic δεν το ξέρω αλλά το igmur είναι ενεργό και από αυτό ανεβάζω, εδώ έχει κάποιες οδηγίες αν μπορούν να βοηθήσουν.

Εσύ, τι ακριβώς αντιμετωπίζεις; Αν θες γράψε εδώ, ή στείλε μου πμ.
 
Last edited:

Πεταλούδα

Θαλασσογέννητη Ελπίδα των Ηλιόμορφων Ονείρων
Προσωπικό λέσχης
Ναι, μπορεί σε αυτόν τον υπολογιστή, να "κόβουν" την πρόσβαση σε κάποιες σελίδες.
 

Τσίου

Μύστης
Το imgur για να σε αφήσει από κινητό, θέλει το app. (Μήπως μπαίνεις από κινητό;) Επίσης είναι και λίγο μπελαλίδικο, για μένα, διότι πάντα βρίσκω το https για την εικόνα στην τύχη. Κάθε φορά δεν θα την δέχεται, και κάθε φορά θα πατάω κάτι, που δεν θα θυμάμαι δευτερόλεπτα μετα, και το ανέβασμα εδώ θα είναι επιτυχές. :ωιμέ: Είναι θέμα του κινητού δηλαδή. Ή δικό μου που μπορώ να δουλέψω μόνο με λαπτοπ και ποντίκι. Παραληρω. Ξαναπές μας τι γίνεται όταν προσπαθήσεις πάλι.
 
Top