1η γυμνασίου πήγαινα σχολείο με μπλε τούφες (ξεβαφαν με το λούσιμο). Τα νύχια εννοείται καρντι μπι (στο μάκρος, όχι στο σχήμα). Το ίδιο καλοκαίρι πήρα ντεκαπαζ και εμφανίστηκα στον αγιασμό με ξανθιά φράντζα (είχε βγει και η ρίζα). Το αποτέλεσμα ήταν χάλια, αλλά μου φαίνεται περίεργο που είχα όλες τις πρωτιές από τις συνομηλικες μου, κάνοντας εξαντρίκ, για την ηλικία μου, πράγματα. Αυτή η φάση με βαψιματα κτλ κράτησε 2 χρόνια περίπου, και οι δικοί μου, υποθέτω, το επέτρεπαν γιατί δεν ήμουν ατίθασος χαρακτήρας. Στην τρίτη γυμνασίου: πίσω Γιάννη τα καράβια. Πολύ περίεργο.(ναι τα εβαφα και στο σχολειο)
θες να τα φτιάσουμε;Νομίζω πως εκφράζω το 93% των απανταχού ανδρών αν πω πως δεν μας αρέσουν τα επιπρόσθετα νύχια, μόνιμα, ημιμόνιμα, εξωμόνιμα ή και διαμόνιμα. Προσωπικά, όχι απλά δεν μου αρέσουν, αλλά συχνά με απωθούν (από την στιγμή που θα απέχουν έστω και μισό χιλιοστό από την φυσική ρίζα.
Μεταξύ σας ή τα νύχια σας;θες να τα φτιάσουμε;![]()
Δυσκολευεσαι να μας παρακολουθησεις γιατι εισαι νιατο:Μεταξύ σας ή τα νύχια σας;
Δυσκολεύομαι να σας παρακολουθήσω!
Εχω ενα συναισθηματικο αποτετοιο και δεν μπορώ ν ανταγωνιστώ κανεναν Θοδωρή. Αλλά πάντα εισαι μάη νάμπερ ουάν.@Έλλη Μ γιατί να μην τα φτιάσεις μαζί μου; Επειδή ο Φαροφύλακας είναι πιο όμορφος από εμένα;![]()
ψοφάω!θες να τα φτιάσουμε;![]()
Εγώ απορώ πως έγινε μόδα αυτό το απωθητικό πράγμα; Ας με συγχωρέσουν οι κοπέλες που τα προτιμάνε αλλά δεν μου αρεσουν καθόλου, τα βρισκω απαίσια.πέρα από τα "μοδατα" μυτερά σχήματα που τα βρίσκω άθλια.
Δεν θες να ξερεις ποσο ταυτιστηκα. (και η μητερα μου, αν κρυφοκοιταζε τη λεσχη)Μου έχει τύχει να πάμε να χαζεψουμε βιτρίνα με την μάνα μου, εγώ να πηγαίνω στα αντρικά
Τα ιδια και εγω! Σε μποτακια μου αρεσουν και μενα να ειναι μπροστα στρογγυλα και με λιγο τακουνακι (για πρωι) , ωστε να δινει χαρη στο περπατημα.ιδανικά μου αρέσει να στρογγυλεύουν μπροστά τα παπούτσια μου.
Ωραία τα μοκασίνια, αλλά πιο πολύ την βρίσκω με μποτάκια με τακουνάκι ή πιο μαλακά, χειμερινά, ανοιξιάτικα