Νήμα για εφήμερα μηνύματα (που όμως θα μείνουν για πάντα στην καρδιά μας)

Εγώ, μετα από πολλά χρόνια, κάθισα κι είδα τη γιουροβιζιον με παρέα πίτσες και μπύρες. Οπως πρέπει. :φιρουλί:
Από τις πιο αδιάφορες χρονιές φέτος αλλά υπήρξαν μερικές συμμετοχές που μου άρεσαν πολύ αν και δεν τα πήγαν καλά. Όπως το Βέλγιο και η Βουλγαρία.
 
Έλα ρε, @Βάγγυ ,με τη Βουλγαρία κοιμήθηκα μιλάμε, δεν μου άρεσε καθόλου! :)))) Αν και δεν είδα τη σκηνική παρουσία της κοπέλας αφού τα περισσότερα τραγούδια τα άκουσα στο Spotify. Μόνο Ιταλία, Γαλλία, Ελλάδα και Κύπρο είδα πώς ερμήνευσαν επί σκηνής.

@ΚρίτωνΓ Η Γιουροβιζιον ανέκαθεν ήταν ένα πανηγύρι άσχετα που έχουν περάσει και μεγάλα ονόματα από κει όπως η ΑBBA και η Σελίν Ντιόν. Για να μη νομίζουμε ότι τώρα τελευταία ξεφτιλίστηκε, αν δούτε τι τραγούδια και παρουσίες έχουν περάσει από κει, πριν το 90', θα προτιμήσουμε να δούμε Αννίτα.
Η Αυστραλία μπήκε στον διαγωνισμό προφανώς γιατί έπαιξε το χρήμα εκεί.
Ο Ρακιντζής πέρα από τη πλάκα είχε τραγουδάρα, ήταν πολύ μπροστά για την εποχή του ο άνθρωπος. :)))) Αν πήγαινε σήμερα, με το ίδιο τραγούδι όμως με πιο καλή σκηνική παρουσία και ακόμα καλύτερη προφορά ( αυτό το εσ-έι-ΤΖΙ-έι-πι-όου ακόμα τρυπαει αυτιά ), θα έσκιζε πιστεύω.
 
Βρε όμορφη ήταν δεν αντιλέγω, το τραγούδι της ήταν λεξοτανίλ. :ρ Ο Βρετανός ήταν χάλια για να είμαστε ειλικρινείς αλλά η αντίδραση του στα zero points ήταν για βραβείο. :χαχα: Όπως είχα σχολιάσει κάπου στο φεις, οι Άγγλοι δεν δίνουν δεκάρα για τη Γιουροβίζιον, αλλιώς αν ήθελαν θα τη κέρδιζαν κάθε χρόνο γιατί και καλές φωνές έχουν και ταλαντούχους δημιουργούς. Όσους συναδέλφους μου ρώτησα αν είδαν Γιουροβίζιον μου απάντησαν αρνητικά, πραγματικά δεν τους νοιάζει.
Υ. Γ. Πλάκα πλάκα, λέω του χρόνου να πούμε τον Καπουτζίδη να πάρει ρεπό και να αναλάβουμε εμείς τον σχολιασμό. :τρέλα:
 

Φαροφύλακας

Υποθετικός Σοφέρ
Προσωπικό λέσχης
Ούτε εγώ.

Κάποτε ψιλοπαρακολουθούσα αλλά αληθινά, η μουσική που πηγαίνει εκεί είναι πολύ κακή, τουλάχιστον για εμένα, και σκληρά ενοχλητική. Δεν την παλεύω πλέον.

Θα περίμενα να ακούγονται καλύτερα τραγούδια σε ένα τέτοιο φεστιβάλ, έστω ποπ, από μια ολόκληρη Ευρώπη.
 
@Ιαβερης μαλλον γι' αυτο δεν παρακολουθούν γιατί πάνε πάτο κάθε χρόνο. :χαχα: Καλά στο τέλος, είχε πιει και τις μπυριτσες του και το έζησε ο άνθρωπος. :χαχα:

Κι εγώ είχα χρόνια να την παρακολουθήσω αλλά μ' αρέσει. Περισσότερο για το τζερτζελο, σπίτι με μπύρες πίτσες και σχολιασμούς. Αν κι φέτος δε μας έλειψε αυτό, τόσο σπίτι που τη βγάλαμε, αλλά είχε φάση.
 
Αν κι φέτος δε μας έλειψε αυτό, τόσο σπίτι που τη βγάλαμε
Αυτό.
Εμένα, πέρα από τα χορευτικά, παλιότερα μου άρεσαν τα τραγούδια της Σερβίας. Α! Και δεν θα ξεχάσω που ο Παναγιώτης της καρδιάς μας είχε πάρει τη νικήτρια του διαγωνισμού στο σκουτεράκι του και την έκανε βόλτα στη Θεσσαλονίκη. Το θυμάμαι και γελάω.
 

Πεταλούδα

Θαλασσογέννητη Ελπίδα των Ηλιόμορφων Ονείρων
Προσωπικό λέσχης
Ούτε κι εγώ βλέπω, μετά τους εδώ σχολιασμούς έκανα ένα μικρό "ζάπινγκ" στο γιουτούμπι από περιέργεια. Πάντως δίνω dix points με τόνο στην ιδέα με Faros channel, στα μικρόφωνα Βάγγυ και Ιαβέρης και με συνοδεία πίτσες και μπύρες. :))))
 
Και εγώ φέτος μαύρα μεσάνυχτα θα είχα. Αλλά μου στέλνει μια φίλη "έλα να δούμε πρώτο ημιτελικό. Να αράξουμε".
Ιδέα δεν είχα. Νομίζω είναι το τζερτζελο που λέει η Βαγγυ με φίλους στο σπίτι.

(Μόνο η ελίτσα τοντοροβα είχε εκπροσωπήσει την Βουλγαρία όπως της άρμοζε. Φήμες λένε ότι γκαρίζω ακόμα μέσα στο σπίτι για να τη μιμηθώ)

Καλησπέρα

Υ. Γ. Πλάκα πλάκα, λέω του χρόνου να πούμε τον Καπουτζίδη να πάρει ρεπό και να αναλάβουμε εμείς τον σχολιασμό. :τρέλα:
Μέσα στη ψυχούλα μου μίλησες.

@Τσίου
You say potato, I say potahto
Ότι θα το πεις γκιφ και θα σε καταδικάσουμε.
 
Προσωπικά τελευταία φορά που έκατσα να δω Γιουροβίζιον, με πίτσες και μπίρα που λέει η Βάγγυ, ήταν τη χρονιά που κέρδισαν οι Lordi. Έκτοτε δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ και σιγά σιγά το ενδιαφέρον μου χάθηκε. Όμως πάντα, έστω από περιέργεια, θα ψάξω να δω ποιος κέρδισε και κάποιες φορές βρίσκω τραγούδια που να μου αρέσουν πολύ. Για παράδειγμα κάποιες συμμετοχές της Σερβίας που ανέφερε η Τσίου πιο πάνω, το Euphoria της Σουηδίας, το τραγούδι της Δανίας που κέρδισε επίσης και κάποια άλλα. Φέτος ξεχώρισα τα δύο πρώτα, αυτό της Γαλλίας και της Ιταλίας. Σίγουρα όμως δεν περίμενω από τη Γιουροβίζιον το επόμενο Comfortably Numb ή Nothing Else Matters, είναι πρωτίστως πανηγύρι, χαβαλές, θέαμα, και ξέρω περίπου τι θα ακούσω.
@Αντίβαρο Θέλω οπωσδήποτε ηχογράφηση ή βίντεο με την ερμηνεία σου. :χαχα:

Υ. Γ. @Τσίου ο Παναγιώτης της καρδιάς μας μάς λείπει πολύ. :τρέλα:
 
Κι εγώ που τα κατέχω τι κατάλαβα; Και απαντώ: είτε είναι απατεωνιά, είτε δεν είναι απατεωνιά, απλώς εγώ έχω αποτύχει ΚΑΙ σ' αυτό το θέμα. Βρείτε μου άλλη κατσίκα σαν κι εμένα (εκτός από τον Κοντοπίδη), όχι, βρείτε μου. Που είναι η βίλα μου στα Χάμπτονς; Που είναι η θεσάρα μου; Που είναι ο μπάτλερ να μου αδειάζει τα τασάκια, που τόσα χρόνια περνάει ο Τσίου από το γραφείο μου και κάνει τον καμαρώτο. Και θα βγει το Λιτσάκι και θα μου πει, μα οι πλανήτες σου είναι χάλια. Μέσα στις αντιθέσεις και τις δυσκολίες. Δεν είναι αστρολογικός χάρτης αυτός, αυτό είναι η κόλαση του Δάντη. Κι εγώ θα της απαντήσω: Πες μου κάτι που δεν ξέρω. Το μόνο σημάδι πως είμαι αιγόκερως είναι η κακία. Από όοολα τα καλά, αυτό διάλεξα. Δηλαδή, παίζει στην κηδεία μου να έρθουν άτομα που δεν πάω, και να βρυκολακιάσω για να τους ρίξω ένα τελευταίο σιχτίρι. Με έχω ικανή. Μια κακία μένει, και δικαίως μένει.
-Κυρία Τσίου, έχετε 1 μήνα ζωής.
-Τέλεια, προλαβαίνω να ξαναβρίσω όσους πρέπει, για να φύγω ήσυχη.
 
Top