Ένας παρόμοιος διάλογος όπως αυτός που διάβασες δεν θα μπορούσε να γίνει live, κάποιες συμπεριφορές θα έλειπαν, άλλες θα ήταν πιο μαζεμένες.
Ξέρεις τι; Γενικά δεν είμαι σίγουρη αν κάποιες συμπεριφορές θα έλειπαν. Αν εξαιρέσω περιστατικά τα οποία έχω ζήσει, κάθε μέρα διαβάζω αισχρά σχόλια στο τουίτερ από διάφορα προφίλ. Πες οτι αφαιρώ αυτά που τρολοφέρνουν ή αυτα που βγάζουν μάτι ότι είναι με μισθουλάκο, και πάλι είναι αποκαρδιωτικό το πόσοι θα συμφωνήσουν. Αυτές οι αντιλήψεις, αυτά τα πιστεύω, πιστεύω
(εις ενα Θεό, Πατέρα, Παντοκράτορα) δεν είναι αποκομμένα από την συμπεριφορά, οπότε η βοθρίλα δεν περιορίζεται στην οθόνη (που τέτοια τύχη). Γι' αυτό που είμαι σίγουρη είναι ότι πολλοί τσακωμοί, μεταξύ νορμάλ/ευαίσθητων ανθρώπων, δεν θα γίνονταν. Αν το κουβεντολόι ήταν από κοντά, θα ήταν απλώς διαφωνίες.
Τώρα, για το συγκεκριμένο περιστατικό η κακία βγήκε με τη δικαιολογία ότι αυτός είναι ο λογαριασμός του φίλου σου και δεν θα έπρεπε να μας πρήζεις με τα δικά σου προβλήματα. Κόψε τον λαιμό σου, εμείς εδώ είμαστε για να διαβάζουμε τα νέα του Μπρετ.
ΣΩΠΑ, ΚΑΛΕ! Σώπα που καίγεσαι τόσο πολύ. Μη. Θα τρελαθώ. Αυτή η ανωνυμία που λες, πολύ σωστά, πως απελευθερώνει, απελευθέρωσε νεύρα. Μου είναι γνωστή η κατηγορία ανθρώπων "σήμερα έχω νεύρα, θα την πληρώσει όποιος είναι αδύναμος"
Δεν ξανατσεκάρισα, αλλά κάποιες αντιδράσεις έχουν μεγάλο ενδιαφέρον. Ελπίζω ο Έλλις να αντλήσει υλικό για το επόμενό του βιβλίο (αν και με έχει καλύψει το αμέρικαν σάικο).