Γι'αυτό έβαλα εισαγωγικά. Ειρωνικά το έγραψα. Πραξικόπημα μιντιακό πήγε να κάνει είναι η αλήθεια
Ακριβώς! Το κάθε γεγονός είναι ξεχωριστό και πρέπει να αποδοθούν ευθύνες και στα δύο και σε όποια άλλα σχετικά. Αλλά το να ρίχνουμε το μπαλάκι μια αριστερά μια δεξιά, είναι (δυστυχώς) το εθνικό πολιτικό μας σπορ.Εντωμεταξυ αυτο το κολλημα που εχει η συγκεκριμενη κυβερνηση (και συγκεκριμενο κομμα) με το ποτε υπηρξε ο πρωτος νεκρος στο Ματι και αν η τοτε κυβερνηση το ηξερε και πότε το εμαθε και πότε το ειπε, στο οποιο επιμενει ακομα και σημερα, δεν το καταλαβα ποτε
(αν χανω κατι, εξηγειστε μου)
Κι εγω, θα προτιμουσα οχι. (Πςςςς... όταν ο Μπαρτλεμπυ συναντησε το fight club)We don't talk about the Fight Club.
), για την οικογενεια του, κι εγω το ζωον τον ακουω γιατι σκεφτομαι πως ανθρωπος για να μιλαει τοσο πολυ για τον εαυτο του, παει να πει οτι εχει αναγκη να τον ακουσει καποιος)
Αυτό που θεωρώ πως είναι η καλή είδηση, είναι πως ο δικαστής μπόρεσε και είδε πως ο άνθρωπος απλά έκανε μια ανοησία, και δεν τον εξουδετέρωσε αλλά του έδωσε, πολύ ανθρώπινα, μια δεύτερη ευκαιρία, δίχως ποινή, ουσιαστικά. Και μάλιστα σε ένα θέμα στο οποίο υπάρχει τόση ευαισθησία, αυτό της πιθανότητας για τρομοκρατική επίθεση.η καλή είδηση της ημέρας
Σύμφωνα με άρθρο του Guardian,Βρετανός δικαστής,καταδίκασε ακροδεξιό εξτρεμιστή σε ανάγνωση κλασικής λογοτεχνίας.
Αναπαραγωγή του άρθρου από το tvxs εδώ
Υπάρχουν κι αυτές οι περιπτώσεις, δεν είναι πολλές, αλλά είναι αρκετές, όπου οι άνθρωποι μπορούν να σωθούν (και να σωθούμε) από την άγνοιά τους. Βέβαια, τη λίστα του παλικαριου θα την φόρτωνα με μπόλικο Ζολα, μια-δυο ταινιουλες, και αρκετά ντοκιμαντέρ, αλλά, οκ (σκασε, καλή μου). Συνειρμικά πάω στην ταινία 3 πινακίδες έξω από το Εμπινγκ, και στην συζήτηση που είχα με την παρέα,Αυτό που θεωρώ πως είναι η καλη είδηση, είναι πως ο δικαστής μπόρεσε και είδε πως ο άνθρωπος απλά έκανε μια ανοήισα.
Έχουμε γνωριστεί; Είσαι το παιδί μου ή όχι;Όχι, μην το λές αυτό.

Εγω μιλουσα na'vi οταν με πλησιαζαν ζητουλες στην ΟμονοιαΜια φορά ο Τσίου, για να αποφύγει μπλα μπλα, έκανε πως δεν μιλαει ελληνικά και έπιασε.
wtf.