Νήμα για εφήμερα μηνύματα (που όμως θα μείνουν για πάντα στην καρδιά μας)

Ρε παιδιά, όποιος ξέρει να μου δωκει τα φώτα του, γιατί η βασίλισσα των σοσιαλ είναι διακοπές κι αν την ενοχλήσω θα με περάσει πριονοκορδελα. Συνηθίζεται στο ινσταγκραμ να σε κάνει κάποιος "διάσημος" φολοου, για να ανταποδώσεις, και μετά, αφού τον ακολουθήσεις να σε κάνει ανφόλο, διότι χ#στηκε, πήρε αυτό που ήθελε; 🤔 wtf.

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Άσε ρε συ! Κόβω σαν Κόπτης! (στην ιδιόλεκτό μου = απίστευτο!)

Α και εμένα μου το έχουν κάνει αυτό. Ψιλό άσχετος βασικά όχι από τους γκραντε (!) διάσημους. Κάνα δυο με 50-60χιλιαδες φολλουερς. Πλέον όταν βλέπω άσχετους που τους ακολουθούν πολλοί αλλά αυτοί μερικές εκατοντάδες όλο κ όλο δεν μπαίνω καν στον κόπο να ασχοληθώ.

Εντάξει, τραγική τακτική. Ποντάρουν στο ότι δεν θα το πάρεις χαμπάρι αν έχεις πολλούς φολλοουερς, και θα συνεχίσεις να τους ακολουθείς. Αφού επιβεβαιωνεται η υποψία μου, θα θριαμβεύσει η μικροψυχια μου: Μπλοκ.
@Αντέρωτας, :παρηγοριά: 1ον δεν είναι σίγουρο. Τσεκαρισε πρώτα. 2ον αν σε έχει ξεφολοεψει (:))))) σκέψου ότι δεν το έχει κάνει η ίδια, αλλά οι άνθρωποι που πληρώνονται για να διαχειρίζονται τα σοσιαλ της.

Αντέρωτας

Ξωτικό του Φωτός
Προσωπικό λέσχης
Βασικα για τη συγκεκριμενη δεν ξερω αλλα αυτο το εχω παρατηρησει αλλες φορες. Και μετα σκεφτομαι "μα τι εκανα και τους απογοητευσα" αλλα αυτο που λετε ειναι η εξηγηση

Παντως αυτη η τακτικη εχει μια λογικη παιδια. Δεν μπορεις να βλεπεις στο feed σου τις φωτο χιλιων ασχετων. Επισης η λιστα φιλων εχει να κανει με το πως σε αντιλαμβανεται ο αλγοριθμος του Ινσταγκραμ, και επηρρεαζει τις προτασεις φιλων, τις διαφημισεις κλπ. Δηλαδη αμα κανω φολλου αβερτα χιλιους αγνωστους απο ολα τα μερη της ελλαδος φτιαχνει ενα προφιλ που ισως τεχνικα δεν ειναι ρεαλιστικο ή επιθυμητο.

Παντως το οτι αυτη η τεχνικη ψιλοειναι ψιλοανηθικη, ναι, ψιλοειναι

Εγω επειδη εχω θεματικο προφιλ, μου τη βιδωσε οτι πρεπει να κανω φολο ΜΟΝΟ αλλα προφιλ που εχουν παρομοια ή παρεμφερη θεματολογια. Τους φολοερς που εχω τους κερδισα με πι-αρ (τυπου "ελα ρε φιλε κανε με φολοου, εχω ωραια θεματα και εικονες, θα δεις, τουλαχιστον καντο για μενα, και να μη σου αρεσει τζαμπα ειναι, ελα πλιζ")

Αλλα και παλι παιρνω διαφημισεις και προτασεις που δεν με πολυενδιαφερουν (πχ προφιλ που σχετιζονται με Disney, Star Wars και cosplaying). Φαντασου δηλαδη να ακολουθουσα και την καθε παικτρια ρεαλιτι που θαυμαζω.

Last edited:

Φαροφύλακας

Προσωπικό λέσχης
Νομίζω πως αν αρχίσεις να ακολουθείς λογαριασμούς που σε ενδιαφέρουν και να κάνεις λάικ σε πράγματα που σου αρέσουν, ο αλγόριθμος θα στρώσει πάνω σου.

Και μετα σκεφτομαι "μα τι εκανα και τους απογοητευσα"
Καλέ, σταμάτα και δεν μπορώ, σφιχτηκε η καρδιά μου!
Εγω έχω άλλη προσέγγιση:
τόλμησες να κάνεις ανφόλο εμένα; Εσύ; Εμένα; Βρε αντε μου στο γεροδιαολο!
Επισης η λιστα φιλων εχει να κανει με το πως σε αντιλαμβανεται ο αλγοριθμος του Ινσταγκραμ, και επηρρεαζει τις προτασεις φιλων, τις διαφημισεις κλπ.
Αμαν. Ξεακολουθηστε με εσείς οι εκατοντάδες φίλοι μου. Αφού είναι έτσι όπως τα λέει ο Αντέρωτας, δεν θα το πάρω προσωπικά.

Βεβαια, και για μένα άσχετος ήταν αυτός που ξηγηθηκε έτσι. Υποθέτω με βρήκε από τη λίστα ενος μπασκετμπολιστα. Δηλαδή, πως είναι τόσο σίγουροι ότι μας ενδιαφέρουν οι δικές τους φωτογραφίες. Καλά καλά εγώ δεν ήξερα ποιος είναι, φιλανθρωπικό φολοου έκανα.

Φαροφύλακας

Προσωπικό λέσχης
Φαντάζομαι πως ειδικά ως δημόσιο (ή "δημόσιο") πρόσωπο, υπάρχει ένα άγχος, τουλάχιστον αρχικά, να φτάσεις κάποιον αξιοπρεπή αριθμό επαφών/ακολούθων. Εξού και θα προσλαμβάνεται κάποιο γραφείο digital marketing το οποίο θα επιστρατεύει τεχνικές, μία εκ των οποίων και η συγκεκριμένη.

Έχω κολλήσει με την σελίδα και τα υπέροχα podcasts του archaestoryteller, κατα κόσμον Θόδωρου Παπακώστα. Μετά απο μια συνέντευξη του που διάβασα τυχαία, τον αγάπησα. Υποθέτω πως αν είχαν οι καθηγητές το ίδιο πάθος με αυτόν, ίσως και να παρέμενα στο ιστορικό. Έκανε την αρχαιολογία ποπ και πολύ διασκεδαστική, την εκλαίκευσε για τον μέσο αναγνώστη παρουσιάζοντας την με μία ενδιαφέρουσα ματιά. Παραθέτω την άποψη του για την επιστήμη της αρχαιολογίας που με βρίσκει πολύ σύμφωνη. Θέλω πολύ να διαβάσω και το βιβλίο του.

''Η αρχαιολογία είναι ο παιδότοπος του ανθρώπινου ψυχισμού. Τροφοδοτεί τη φαντασία μας! Όλες οι εμπειρίες μας, οι ανησυχίες μας, οι χαρές μας, πηγάζουν από το παρελθόν μας. Αλλά η αρχαιολογία είναι υπέροχη γιατί είναι και πανανθρώπινα «ψυχοθεραπευτική». Αν αναλογιστούμε την ηλικία του ηλιακού συστήματος, του πλανήτη μας και της ζωής στη γη, είμαστε πολύ νέα πλάσματα. Φρέσκο πράγμα στο σύμπαν. Η ανθρώπινη κοινωνία από τη στιγμή που έφτιαξε τα πρώτα εργαλεία και άρχισε να δημιουργεί τον κόσμο που ζει, έχει αλλάξει άρδην! Μεσολάβησαν η ανακάλυψη της γεωργίας, πυραμίδες, Stonehenge, ζιγκουράτ, σινικά τείχη, Παρθενώνες, ένας Σωκράτης, Κολοσσαία, κάτι ψηλοί καθεδρικοί στις Ευρώπες, ενας Ντα Βίντσι και ένας Μικελάντζελο, βιομηχανικές επαναστάσεις, φιλοσοφίες, πολιτικες και οικονομικές ιδεολογίες, κακός χαμός! Πώς να μην σε πιάσει μια ψυχολογική διαταραχή; Η μελέτη του παρελθόντος είναι η συλλογική πανανθρώπινη ανάμνηση μας. Σαν μια τεράστια συνεδρία ψυχοθεραπείας, να κάτσουμε να αναλύσουμε τι παίχτηκε και φτάσαμε ως εδώ. ''

Πηγή: lifo

Φιλη, το ιδιο. Μετα την αναρτηση ειδα το new episodes καιαιαι κρατηθηκα να μην τελειωσω τον 7ο κυκλο σε μια καθησια. Χαρηκα με επανεμφανιση Μαντζουκα (Pimento has memento :μουάχαχα: :μουάχαχα:) περιμενω να ξαναδω Νταγκ Τζούντι.

Βγήκε η 7η σεζόν επιτέλους; Ποτέ έγινε αυτό και δεν το πήρα είδηση;; Επιτέλους. Κι ότι τελειώνω το community και έλεγα δε θα έχω τι να βλεπω. :τρέλα: