@Χρυσόστομος όταν το ξεκίνησα, δεν μου κράτησε το ενδιαφέρον. Υποθέτω επειδή πριν από αυτό είχα δει ένα σχετικό ντοκιμαντερ (δεν θυμάμαι τίτλο), και το "Πειστήριο Α" όπου όλα τα επεισόδια με σοκαραν, αλλά στο 4ο εμπλέκονται οι Χασιδιστες. Νομίζω θα σου αρέσει.
@Πεταλούδα ευχαριστω!
βέβαια, τα βιβλία πάντα πολλά θα είναι, έχω καταντήσει να διαβάζω 3 σελίδες την εβδομάδα
@Στιλλ ιλλ έλααα! Σου έχω ζητήσει συγγνώμη!
Εξάλλου, οι περισσότερες φιλίες μου έτσι έχουν ξεκινήσει, επιθετικά ή με αντιπάθεια.
Λοιπον, community σήμερα οπωσδήποτε, γιατί χθες από περιέργεια ξεκίνησα το on becoming a God in Central Florida, και με έπιασε δυστυχία. Πολύ γρήγορα, όμως, με αυτούς τους οικείους χαρακτηρες. "Αγαπημένη" στιγμή στο 1ο επεισόδιο, όπου η Κιρστεν λέει πως η έλλειψη ύπνου κάνει κακό, για να πάρει την απάντηση πως αυτό είναι μύθος!
κάτι σχετικό πήρε πρόσφατα το αυτί μου (με το φοβερό επιχείρημα, το οποίο ξεκίνησε: οι άνθρωποι των σπηλαίων (...)), πήγα να εξηγήσω ότι ζούμε στον 21ο αιώνα, αντιλαμβάνομαι, καθυστερημένα, ποιος το ξεστόμισε, και σταμάτησα midsentence. Σάλιο εγώ δεν χαλάω.