Νήμα για εφήμερα μηνύματα (που όμως θα μείνουν για πάντα στην καρδιά μας)

@Τσίου Τον συγκεκριμένο κύριο δεν τον ξέρεις μάλλον γιατί τα κανάλια συνήθως τον κρατάνε στο σύνθετο με τα κρυστάλλινα ποτήρια από το γάμο, και τον βγάζουν μόνο στις γιορτές κατά την "μεγάλη έξοδο των Αθηναίων" για να δώσει συμβουλές ασφαλούς οδήγησης. Ή αν τύχει κανένα δυστύχημα που να κάνει νούμερα, όπως αυτό με τον mad clip.
Εν τω μεταξύ μόνο στο όνομα μοιάζουμε γιατί δεν έχω δίπλωμα, δεν οδηγώ αμάξι, δεν μου αρέσει γενικώς το άθλημα . Βλέπω φανατικά όμως Top gear και grand tour, βγάλε άκρη. :))))
 
Δεν τον ηξερες βρε;
Είναι μικρή σε ηλικία η @Τσίου . Δεν τον πρόλαβε τον Ιαβέρη όταν έτρεχε στα ράλι. (αποκλείω το ενδεχόμενο να μην παρακολουθεί / παρακολουθούσε η @Τσίου ράλι αυτοκινήτων).
 
@Τσίου ειναι νομιζω παλιος οδηγος αγωνων, για καποιο λογο το παρατσουκλι του ηταν Ιαβερης, το πραγματικο του μου διαφευγει
Τάσος Μαρκουΐζος είναι το όνομά του. Ιαβέρη τον φώναζαν επειδή είχε μακριές φαβορίτες και θύμιζε τον ήρωα του Ουγκό. Το χρησιμοποίησε για να βγάλει αγωνιστική άδεια επειδή τότε ήταν φαντάρος και δεν μπορούσε να τη βγάλει με το κανονικό του όνομα και έκτοτε, έμεινε.
 
Ισοπεδωθηκα διότι είχα καμάρι πως είμαι τηλεορασακιας, κι αποδείχθηκε πως είμαι άσχετη :ωιμέ: Μόνο τον Άρη Σταθακη θυμάμαι.
Ας ξαναδιαβασω την ανάρτηση του @ΚρίτωνΓ που με λέει μικρή, για να νιώσω καλύτερα.
@Ιαβερης το κάνω κι εγώ αυτό. Ενώ δεν καθαρίζω, μου αρέσει να βλέπω το how clean is your house.
Σας ευχαριστω για τις πληροφορίες!
 

Πεταλούδα

Θαλασσογέννητη Ελπίδα των Ηλιόμορφων Ονείρων
Προσωπικό λέσχης
"Μπιθικωτση"...
Ο Μπιθικωτσής, όπως τον έλεγε σε μια ελληνική ταινία νομίζω η Στυλιανοπούλου, δεν είχε μεγάλες φαβορίτες. :χμ: Και χωρίς να συγκριθεί με τον Σ. Κόκοτα..

832
 
Εγω οταν ειχα φαβοριτες με λεγανε Γουλβεριν :ωιμέ:
Εντάξει, είσαι και άλλη γενιά. Είχαν σταματήσει τότε να διαβάζουν Ουγκώ και το είχαν ήδη ρίξει στην αμερικάνικη υποκουλτούρα (σεμνά μην με φάτε...γιατί ξέρω ότι υπάρχουν πολλοί υποστηρικτές ανάμεσα μας). Οπότε ο Ιαβέρης ήταν ήδη ντεμοντέ.

Ναι μωρέ, πάντα τους μπερδεύω αυτούς για κάποιο, μάλλον ψυχολογικό, λόγο
Δεν νομίζω ψυχολογικοί λόγοι. Περισσότερο ότι το όνομα του ενός ταιριάζει με την εμφάνιση του άλλου. Η παραφθορά του ονόματος τουλάχιστον: τι έχει (φαβορίτες), ωραία φωνή και τραγουδάει στα δέντρα;
 
Δεν νομίζω ψυχολογικοί λόγοι. Περισσότερο ότι το όνομα του ενός ταιριάζει με την εμφάνιση του άλλου. Η παραφθορά του ονόματος τουλάχιστον: τι έχει (φαβορίτες), ωραία φωνή και τραγουδάει στα δέντρα;
Ο πιθηκότσης;
 

Πεταλούδα

Θαλασσογέννητη Ελπίδα των Ηλιόμορφων Ονείρων
Προσωπικό λέσχης
Περισσότερο ότι το όνομα του ενός ταιριάζει με την εμφάνιση του άλλου. Η παραφθορά του ονόματος τουλάχιστον: τι έχει (φαβορίτες), ωραία φωνή και τραγουδάει στα δέντρα;
Συμφωνώ. Το (παιδικό) μυαλό μου με την παραφθορά εστίαζε στο.. όλον. (Θυμήθηκα και μια άλλη παραφθορά ονόματος του τότε, του γνωστού τραγουδιστή Κατσαβίδη. :)))) ).
 
@Ιαβερης το κάνω κι εγώ αυτό. Ενώ δεν καθαρίζω, μου αρέσει να βλέπω το how clean is your house.
Σας ευχαριστω για τις πληροφορίες!
Καλά, τι κόλλημα είχα κι εγώ με το how clean is your house! Ξεκίνησα να το βλέπω όταν προβαλλόταν στο Σκάι ( ή στον Alpha ήταν;) κι έλεγα πόσο στημένο είναι ρε παιδί μου, αποκλείεται να είναι τόσο βρωμιάρηδες οι Άγγλοι. Μετά βέβαια, ήρθα στην Αγγλία και είδα ότι τα πουλάκια μου είναι όντως τόσο βρωμιάρηδες. Ριαλιτι βγαλμένο από τη ζωή λοιπόν, χωρίς σάλτσες. Μιας και πιάσαμε τις ποιότητες, να προσθέσω την άλλη λατρεία μου, τον Gordon Ramsey, που, εντάξει, είναι φουλ στημένη η όλη φάση αλλά πεθαίνω με τις ατάκες του.

Υ. Γ Η Λέσχη του Βιβλίου, το μέρος όπου ανάμεσα στα άλλα μπορείς, εντελώς στο άσχετο, να μάθεις το πραγματικό όνομα του Ιαβέρη. :))))
 
Last edited:

Αντέρωτας

Ξωτικό του Φωτός
Προσωπικό λέσχης
@ΚρίτωνΓ ναι αλλα ο Γουλβεριν ειναι πιο δυνατος, αν ο Ιαβερης τον κυνηγουσε, θα τον νικουσε ο Γουλβεριν

(μνεια στις φιλοσοφικες συζητησεις τυπου "ο Λουκυ Λουκ θα νικουσε τον Σπαϊντερμαν" που ειχαμε ολα τα αγορακια απο δημοτικό μέχρι το πανεπιστημιο)
 
να προσθέσω την άλλη λατρεία μου, τον Gordon Ramsey, που, εντάξει, είναι φουλ στημένη η όλη φάση αλλά πεθαίνω με τις ατάκες του.
:αγαπώ: Έχεις δει το παιδί του; Πέθανα.

Εντιτ: Και ναι, το ίδιο λένε και φίλοι μου που μεταναστευσαν στην Αγγλία 😳
 
Ονομασα τη γατα μου Ku'uleialoha'alamaikalani (χαβανεζικα)
Οι γάτες ή τα σκυλιά θέλουν το ρο στο όνομά τους; Αυτό δεν έχει ρο. Και επιπλέον, μέχρι να το πεις ολόκληρο έχει ρίξει μισό σύνθετο πιατικά στο πάτωμα. Εκτός αν οι Χαβανέζες γάτες έχουν άλλα συνήθεια.
 
Top