Τάσος Μαρκουΐζος είναι το όνομά του. Ιαβέρη τον φώναζαν επειδή είχε μακριές φαβορίτες και θύμιζε τον ήρωα του Ουγκό. Το χρησιμοποίησε για να βγάλει αγωνιστική άδεια επειδή τότε ήταν φαντάρος και δεν μπορούσε να τη βγάλει με το κανονικό του όνομα και έκτοτε, έμεινε.@Τσίου ειναι νομιζω παλιος οδηγος αγωνων, για καποιο λογο το παρατσουκλι του ηταν Ιαβερης, το πραγματικο του μου διαφευγει
Εγω οταν ειχα φαβοριτες με λεγανε ΓουλβερινΙαβέρη τον φώναζαν επειδή είχε μακριές φαβορίτες και θύμιζε τον ήρωα του Ουγκό.
Τουλάχιστον γλίτωσες το "Μπιθικωτση"...Εγω οταν ειχα φαβοριτες με λεγανε Γουλβεριν
Εντάξει, είσαι και άλλη γενιά. Είχαν σταματήσει τότε να διαβάζουν Ουγκώ και το είχαν ήδη ρίξει στην αμερικάνικη υποκουλτούρα (σεμνά μην με φάτε...γιατί ξέρω ότι υπάρχουν πολλοί υποστηρικτές ανάμεσα μας). Οπότε ο Ιαβέρης ήταν ήδη ντεμοντέ.Εγω οταν ειχα φαβοριτες με λεγανε Γουλβεριν
Δεν νομίζω ψυχολογικοί λόγοι. Περισσότερο ότι το όνομα του ενός ταιριάζει με την εμφάνιση του άλλου. Η παραφθορά του ονόματος τουλάχιστον: τι έχει (φαβορίτες), ωραία φωνή και τραγουδάει στα δέντρα;Ναι μωρέ, πάντα τους μπερδεύω αυτούς για κάποιο, μάλλον ψυχολογικό, λόγο
Ο πιθηκότσης;Δεν νομίζω ψυχολογικοί λόγοι. Περισσότερο ότι το όνομα του ενός ταιριάζει με την εμφάνιση του άλλου. Η παραφθορά του ονόματος τουλάχιστον: τι έχει (φαβορίτες), ωραία φωνή και τραγουδάει στα δέντρα;
Συμφωνώ. Το (παιδικό) μυαλό μου με την παραφθορά εστίαζε στο.. όλον. (Θυμήθηκα και μια άλλη παραφθορά ονόματος του τότε, του γνωστού τραγουδιστή Κατσαβίδη. ).Περισσότερο ότι το όνομα του ενός ταιριάζει με την εμφάνιση του άλλου. Η παραφθορά του ονόματος τουλάχιστον: τι έχει (φαβορίτες), ωραία φωνή και τραγουδάει στα δέντρα;
Καλά, τι κόλλημα είχα κι εγώ με το how clean is your house! Ξεκίνησα να το βλέπω όταν προβαλλόταν στο Σκάι ( ή στον Alpha ήταν;) κι έλεγα πόσο στημένο είναι ρε παιδί μου, αποκλείεται να είναι τόσο βρωμιάρηδες οι Άγγλοι. Μετά βέβαια, ήρθα στην Αγγλία και είδα ότι τα πουλάκια μου είναι όντως τόσο βρωμιάρηδες. Ριαλιτι βγαλμένο από τη ζωή λοιπόν, χωρίς σάλτσες. Μιας και πιάσαμε τις ποιότητες, να προσθέσω την άλλη λατρεία μου, τον Gordon Ramsey, που, εντάξει, είναι φουλ στημένη η όλη φάση αλλά πεθαίνω με τις ατάκες του.@Ιαβερης το κάνω κι εγώ αυτό. Ενώ δεν καθαρίζω, μου αρέσει να βλέπω το how clean is your house.
Σας ευχαριστω για τις πληροφορίες!
Έχεις δει το παιδί του; Πέθανα.να προσθέσω την άλλη λατρεία μου, τον Gordon Ramsey, που, εντάξει, είναι φουλ στημένη η όλη φάση αλλά πεθαίνω με τις ατάκες του.
Οι γάτες ή τα σκυλιά θέλουν το ρο στο όνομά τους; Αυτό δεν έχει ρο. Και επιπλέον, μέχρι να το πεις ολόκληρο έχει ρίξει μισό σύνθετο πιατικά στο πάτωμα. Εκτός αν οι Χαβανέζες γάτες έχουν άλλα συνήθεια.Ονομασα τη γατα μου Ku'uleialoha'alamaikalani (χαβανεζικα)