Νήμα για εφήμερα μηνύματα (που όμως θα μείνουν για πάντα στην καρδιά μας)

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Αν ποτέ βγεις στο να φωνάξεις την γάτα σου (Ku'uleialoha'alamaikalani) ο κόσμος θα αναρωτιέται τι άγνωστες προσευχές φωνάζεις από το μπαλκόνι σου.

Αντέρωτας

Ξωτικό του Φωτός
Προσωπικό λέσχης
Ρε και μονοσυλλαβο να ηταν, δεν ξερω καμια γατα που να υπακουει το ονομα της. Και το 'μη!' να μαθει, τυχεροι θα ειμαστε

Πειτε μου ομως αν ακουσετε αυτο το ονομα ετσι στο ασχετο, δε φανταζει εξωτικο και μεγαλειωδες, σαν καποια χαβανεζα πριγκίπισσα;

Last edited:

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Ρε συ, πρέπει να γίνεται αυτό σχετικά εύκολα.

Δεν θα ήταν ωραίο να υπήρχε ένας φορέας τύπου "Make a Wish" που να εκπλήρωνε τα απλά όνειρα των ενηλίκων; Δηλ. π.χ. ένα βράδυ θα κλειδώσουν τον Χρυσόστομο σε ένα ζαχαροπλαστείο κι αυτός θα φάει έναν σκασμό γλυκά, εκεί, αμαρτωλά.

Εγώ π.χ. θέλω μια φορά να παίξω μουσική σε κάποιο πάρκο, για ψιλά περαστικών. Όχι απαραίτητα κιθάρα.

Οι υπόλοιποι τί θα ζητούσατε;

Ένα road trip ακτή-ακτή, να γνωρίσω και τα 13.676 χλμ της χώρας. Να έχω ένα μήνα στη διάθεσή μου, καλή παρέα (να μοιραζόμαστε την οδήγηση) και -ιδανικα- με τροχόσπιτο-σπιτι.
(Οκ, το παρατραβηξα, αλλά όνειρο είναι, ο,τι θέλω λέω)
Συμμερίζομαι όμως και το όνειρο του @Χρυσόστομος , πάνω από ένα κουτί καριοκες, δώρο από Ξάνθη! :φρύδια:

Θα γινω κουραστική αν ξαναπώ ότι όλα είναι θεμα μαρκετινγκ; Ξέρεις ποσοι κακομουτσουνοι-ες και αστοιχείωτοι-ες έχουν ζητηση σε ερωτικα κι επαγγελματικα επειδη ξερουν να πλασαρουν καλα τον εαυτο τους; :μαναι: χανω το μυαλο μου καθε φορα

Εγώ π.χ. θέλω μια φορά να παίξω μουσική σε κάποιο πάρκο, για ψιλά περαστικών. Όχι απαραίτητα κιθάρα.
Και τι ακριβώς σε εμποδίζει να το πραγματοποιήσεις ολομόναχος αυτό το όνειρο; Θες να έχεις κάποιο τσιράκι να κρατά το καπέλο για τα ψιλά;