Νήμα για εφήμερα μηνύματα (που όμως θα μείνουν για πάντα στην καρδιά μας)

Εγω μαλλιά θέλω, δεν ξέρω οι υπόλοιποι.
Δεν μπορω... Κλαιω..:)))):)))):)))):))))
Οταν λες μαλλια; Χαιτη; Αλογοουρα; Αφρο; Ισια;
Τριχες κατσαρες...:))))
Να σταματήσει ο κόσμος να γυρίζει
Εννοεις τελειως; Ή να γυριζει, αλλα απο την αναποδη; Ή, να ερθει τουμπα;
Να στραβωθει καμια να με παντρευτει!
Ιδου ο νυμφιος ερχεται..:ρ

Θα ζητούσα παγκόσμια ειρήνη και ευημερία
Και αφοπλιζμο. Πού τον πας τον αφοπλιζμο; (Ρητορικο ερωτημα, μην απαντας, αλλα αν καίγεσαι, απαντα :ρ)

Θες να έχεις κάποιο τσιράκι να κρατά το καπέλο για τα ψιλά;
Νομιζω τραγιασκα ειναι πιο ταιριαστη. Αυτη που φορουν οι λαχειοπωλες. :))))
@Φαροφύλακας :αγκαλιά:

Last edited:

Αντέρωτας

Ξωτικό του Φωτός
Προσωπικό λέσχης
Και οι τρεις εταιρειες ανηκουν στον Ζουκερμπεργκ οποτε makes sense, υπαρχει κεντρικο προβλημα. Μπλακαουτ ειχαν ξαναγινει παντως πριν μερικα χρονια

Ανακουφιστηκα, νομιζα οτι ηταν τοπικο προβλημα

Last edited:
Εγώ το έμαθα από το εξωτερικό. Νόμιζα ότι κάτι έπαθε η γραμμή μου.

Εξαιτίας αυτής της Κυρίας έπεσαν όλα. Μια πρώην υπάλληλος κατηγορεί δημόσια τις εφαρμογές για τραγικές επιπτώσεις στου εφήβους.

(Ολόκληρο νήμα είχα ανοίξει για να γράφουμε τα θέλω μας. :συγνώμη: )

Φαροφύλακα σε επόμενη συνάντηση θα πάμε για καφέ στον Ξαρχάκο και τσουπ εκεί δίπλα στο πάρκο θα ρίξεις μια διπλοπενιά, έτσι για το γ... κέφι!

Αντερωτα συνήθως δεν λέμε να ξεστραβωθει ο άλλος για να μας προσέξει;

Ευτυχώς έπεσαν όλα και άνοιξα το τουιτερ μετά από κάτι αιώνες και με ενημερωσε ένας γνωστός (και της Λέσχης) ότι με είχαν χακαρει. Το μήνυμα ήταν βέβαια από τον Ιούλιο. Έγιναν τόσο χάλια όλα, που απλά προτίμησα να σβήσω εντελώς το λογαριασμό μου. Κρίμα μωρέ. :συγνώμη:

Θα γίνω βαρετός και επαναλαμβανόμενος (η επανάληψη μπορεί να είναι μητέρα της μαθήσεως - είναι όμως και ξαδέρφη της ανίας). Το ξαναλέω λοιπόν. Πιστέψτε με, είναι ωραία η ζωή χωρίς σόσιαλ!

Last edited:
Να στραβωθει καμια να με παντρευτει!
Πάντως @Αντέρωτας ρωτάς αυτό είναι μια πολύ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ευχή. Πχ. με την ευχή του αν ο @Χρυσόστομος μετανιώσει (εκ των υστέρων) το πολύ πολύ να λιγωθεί ή να έχει καμιά βαρυστομαχιά. Εσύ έχεις συνειδητοποιήσει τι μπορείς να πάθεις;

Last edited:
Τώρα που έβαλε ο @Μοκαντάσα αλ Σάφερ τη θηλιά (και καλά γαμος=κρέμασμα), θυμήθηκα ένα ζευγάρι που στον γάμο τους, 2-3 φωτογραφίες τις είχαν βγάλει με θηλιές στο λαιμό :ωιμέ::)))) αν είχαν και το κατάλληλο μακιγιάζ θα περίμενες κουμπάρος να είναι ο Τιμ Μπαρτον.