Ναι γιατί φοβήθηκε για το αποτέλεσμα (υποθέτω)!ΥΓ. εδω παντως δε γκουγκλαρες ουτε για να δεις τι σημαινει Ku'uleialoha'a'alamaikalani
Και το μασαζοκαλσον της Τζινας Βαρωνη . Κλαιω...Εχεις μεινει στα 90ς. Μια χαρα εισαι, το χειροτερο πραγμα που υπηρχε τοτε ηταν το τσαι Slim. μη ψαχνεις παραπανω.
Δώσανε στον Ισιγκούρο, να δώσουν και στον Μουρακάμι...Μας φάγαν οι Ιάπωνες. Αυτοκίνητα, τηλεοράσεις, κινητά, νομπελίστες*. Πολύ μπροστά... και ας τρώνε φάλαινες και δελφίνια!@Ιαβερης στον μουρακαμι δεν θα ηθελα να το δω.
Εχεις μεινει στα 90ς.
Ωραίες εποχές. Μασαζοκαλσον που δεν εκαναν τιποτα. Οι φαρφάλες μπαρίλα ήταν σαν κοσμήματα (αυτη η διαφημιση με εχει στοιχειωσει) κι εμένα το μόνο που με ενοιαζε ήταν η τσαντα μου να είναι παξός (και ξερος)Και το μασαζοκαλσον της Τζινας Βαρωνη . Κλαιω...
Περίεργα δεν ακούγονται, ανατριχιαστικά απάνθρωπα ακούγονται!Συγκριτικά με αυτά που ακούω ότι τρώνε, δελφίνια και οι φάλαινες δεν ακούγονται περίεργα.
Όλη η κουλτούρα φαγητού των Ιαπώνων επικεντρώνεται γύρω από τα θαλασσινά. αυτή είναι η βασική τροφή τους (βλέπε σούσι). Έχουν τεράστια εμπειρία και τεράστια τεχνογνωσία ετών. Πως ξέρει κάποιο στον τόπο του ποια είναι τα δηλητηριώδη φυτά ή τι να φάει από το δάσος και τι να μη φάει. Είναι γνώση που έχει περάσει από γενιά σε γενιά.Κάθε φορά που ακούω για κάποιο θανατηφόρο για βρώση πλάσμα, κάπου με κάποιο τρόπο (όχι επιβεβαιωμένα) μαθαίνω ότι ξέρουν να το καθαρίζουν και το τρώνε.
Αναρωτιέμαι λοιπόν, πως τα καταφέρνουν. Χωρίζουν το εκάστοτε πλάσμα σε τμήματα και το δίνουν σε διαφορετικούς ανθρώπους να το φάνε και τελικά τρώνε τα τμήματα που έφαγαν αυτοί που δεν πέθαναν;; Πως το κάνουν;; αλήθεια.
Δεν είσαι ο μόνοςΕγω αρχισα να διαβαζω Αστεριξ ελπιζοντας σε καποιο τευχος να μαθω τη συνταγη για το μαγικο φιλτρο και να το φτιαξω (ασχετο με τις διαφημισεις αλλα...)
Κι ούτε πρόκειται, η Ακαδημία έχει αποδείξει είναι αλλεργική στις πιέσεις. Προσωπικά θέλω φέτος να δωθει σε μη Ευρωπαίο συγγραφέα. Σε λίγες ώρες θα μάθουμε.@Ιαβερης στον μουρακαμι δεν θα ηθελα να το δω.
Εγώ θα ήθελα να το πάρει ο Κούντερα ή ο Κόρμακ ΜακΚάρθυ, αλλά νομίζω η Ακαδημία θα κάνει πάλι την έκπληξη και θα το δώσει σε κανέναν απίθανο!Αύριο γίνεται η απονομή του Νόμπελ λογοτεχνίας. Καμιά πρόβλεψη;
Ο πετρος τατσόπουλοςΠαρεμπιπτόντως, υπάρχει κάποιος Έλληνας συγγραφέας που να έχει κάποιες πιθανότητες;