Πόσες φορές έχω πάει τον δίσκο με το πιάτο στην τουαλέτα. Αμέτρητες φορές
Διορθωνω τότε: όλοι έχουμε μια ιστορία ένδειξης ευφυΐας να διηγηθούμε.H αφηρημαδα ειναι ενδειξη ευφυίας κι όχι χαζοτητας
ΑυτοΠροσωπικά αυτό που μπορώ να κάνω με τεράστια επιτυχία οποιαδήποτε στιγμή και αν απαιτηθεί και για όσο χρειαστεί, είναι το absolute no-tasking.
Τότε είμαι ιδιοφυΐα!!!H αφηρημαδα ειναι ενδειξη ευφυίας κι όχι χαζοτητας (δεν πολυσυμφωνω με αυτό το τσιτατο αλλα μου το επαναλαμβανει ο γιατρός μου και επιπλεον, με συμφέρει.-)
1. Έχω κάνει τσεκάουτ και πάει στο αεροδρόμιο νυχτιάτικα (επαρχιακό ερημιάς - Αεροδρόμιο Grimsby ΒΑ Αγγλία) μια μέρα πριν από την πτήση μου. Όπου δεν υπήρχε καμία πτήση και το αεροδρόμιο ήταν κατάκλειστο και εγώ απορούσα - σημειωτέον αφού με άφησε το ταξί και δεν υπήρχε τρόπος να γυρίσω 25 χλμ πίσω στο χουριό).Ωραια! Βλέπω όλοι έχουμε μια ιστορία αυτοεξευτελισμου να διηγηθούμε. :P Μεταξύ ομοιοπαθων λοιπόν μοιράζομαι κι εγώ:
Αν δεν έχουμε ξεχάσει το βιβλίο-δώρο σε κάνα μετρό -ταξί (ή στο βιβλιοπωλείο) κλπ.ΔΕΝ θα εχει δωρο βιβλιο).
Όχι οι αφηρημένοι, @Τσίου . Οι υψηλής ευφυΐας :P(Να μαζευτουμε οι αφηρημενοι της λεσχης για καφε. Οποιος θυμηθει το ραντεβου, δεν χαθει, δεν αργησει, και δεν μπερδεψει ονοματα, ΔΕΝ θα εχει δωρο βιβλιο).
Aν ημουν στη θεση (το μηχανακι ηταν εκεί και περίμενε.
Εχω κοντέψει να μιλησω στον Μοργκαν Φρημαν κάπως ετσι...Έχω ζητήσει οδηγίες από κέρινο ομοίωμα του Αϊνστάιν, θα σέβεστε.![]()