Νήμα για εφήμερα μηνύματα (που όμως θα μείνουν για πάντα στην καρδιά μας)

Αντέρωτας

Ξωτικό του Φωτός
Προσωπικό λέσχης
Η κανεις καποιο λαθος, η παλευεις με εικονα που δεν επιτρεπει hotlinking

Αρνήθηκα καλή (: ανθρώπινη) θέση εργασίας, επειδή δεν χωνεύω το άτομο που προσφέρθηκε να βοηθήσει. Και επειδή δεν είναι η πρώτη φορά (φήμες λένε ούτε η τελευταία), πάνω στην πισωπεταλιά μου (δεν είναι τόσο τραγικα. Υπερβάλλω κτλ) σα να είδα κάποιους απ' τους νεκρούς συγγενείς μου να με μουντζώνουν. :ευχαριστώ:

@Τσίου, έχω δεχτεί βοήθεια από άτομα που το ότι δεν τα χωνεύω απλώς είναι επιεικείς χαρακτηρισμός. Είναι τόσοι πολλοί αχώνευτοι που έχω συμβιβαστεί ότι θα συμβεί και αυτό. Το όριο μου είναι να μην συνεργάζομαι άμεσα μαζί τους, εκεί ο @Ειφφελ την κάνει με ελαφρά. Παλιότερα την έκανα με βαριά, αλλά δεν μου είχε βγει σε καλό, οπότε..

Αντέρωτας

Ξωτικό του Φωτός
Προσωπικό λέσχης
Γιατι βλεπω παντου συχνα τετοιο στυλ ανθρωπακια; τα βλεπω σε διαφημισεις και σποτακια διαφορων οργανισμων η εταιρειων

http://instagr.am/p/CU5BJKQqYDD/
Μηπως βγαινουν ετοιματζιδικα απο ενα συγκεκριμενο αππ, που το προτιμουν οι σημερινοι γραφιστες;

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
Μάλλον. Έχει σήμερα πολλές υπηρεσίες που βγάζουν έτοιμα γραφικά αλλά και βιντεάκια.

Γιατι βλεπω παντου συχνα τετοιο στυλ ανθρωπακια; τα βλεπω σε διαφημισεις και σποτακια διαφορων οργανισμων η εταιρειων
Μάλλον γιατί μοιάζουν αρκετά ηλίθια και μπορεί να συσχετιστεί μαζί τους περισσότερος κόσμος...

Αντέρωτας

Ξωτικό του Φωτός
Προσωπικό λέσχης
Πριν πχ 5 χρονια ειχα παρατηρησει ενα αλλο στυλ σε μπανερ, αφίσες κλπ, τα ανθρωπακια ειχαν το στυλ του Duolingo

Αυτο που μου ειχε κανει εντυπωση ειναι οτι δεν το παρατηρουσα μονο σε διαημισεις ενος συγκεκριμενου οργανισμου (πχ, τα ειχα δει σε μπανερ στην εθνικη τραπεζα) αλλα γενικοτερα

Η κανεις καποιο λαθος, η παλευεις με εικονα που δεν επιτρεπει hotlinking
Ποντάρω όλα μου τα λεφτα στο πρωτο μερος της διαζευξης,
@Έλλη Μ δοκίμασες με το πρόγραμμα imgur; (από κινητό;;)
με imgur, απο Pc
(Μήπως σου πάει λάθος εκεί με το γούστο; :χμ: διάβασε καλά το βήμα 1)
Το διαβασα. :ωιμέ::ουχ:

Δεν πειράζει, αλλη φορά.

Πεταλούδα

Θαλασσογέννητη Ελπίδα των Ηλιόμορφων Ονείρων
@Έλλη Μ, αν σε δυσκολεύει το λινκ, μπορείς να δοκιμάσεις να αποθηκεύσεις την φωτογραφία στον υπολογιστή σου και έπειτα να πατήσεις το εικονίδιο δίπλα από την φατσούλα και να ανεβάσεις την φωτογραφία στην ανάρτηση πατώντας στο "Drop image, or click here). Αν η φωτογραφία είναι μεγάλο αρχείο και δεν στην ανεβάσει την μικραίνεις στο igmur, την αποθηκεύεις εκ νέου κι ακολουθείς τα βήματα του ανεβάσματος.

853

Αντέρωτας

Ξωτικό του Φωτός
Προσωπικό λέσχης
Προχτες μου τελειωσαν τα ψωμια του τοστ

Χτες πηγα σουπερμαρκε. Μπαινοντας, βρεθηκα σε ενα εναλλακτικο ματριξ, οπου στο εκει 'χτες' μου ειχαν τελειωσει οχι μονο τα ψωμια, αλλα και τυρι και ζαμπον. Οποτε αγοραζω απολα

Επιστρεφοντας στο σπιτι, επιστρεφω και στο primary universe. οποτε βλεπω οτι το ψυγειο ειχε ηδη μυστηριωδως και ζαμπον και τυρι, τα οποια δεν χρειαζομουν

Συνεχεια της προηγουμενης συζητησης περι αφηρημαδας, υπο το πρισμα mandela effect (οχι, δεν ειμαι αφηρημενος, απλα τηλεμεταφερθηκα σε αλλο συμπαν)

@Αντέρωτας , εγώ αυτό με το ζαμπόν και το τυρί (και με άλλα φαγώσιμα ειδικά αλλαντικά, τυριά και γλυκά) το παθαίνω συνέχεια. Βέβαια εμένα η γυναίκα μου δε με λέει ταξιδιώτη των διαστάσεων αλλά λιγούρη...

Ακριβώς @Μοκαντάσα αλ Σάφερ . Δίκιο έχει η γυναίκα σου.
Πάω και διπλοπαίρνω τυριά, αλλαντικά κ.α. = λιγούρα, λαιμαργία, κατοχικό σύνδρομο, αγοραστική μανία, κοιλιοδουλεία (διαλιέχτε).
Πάω παίρνω τυριά, αλλαντικά που δεν έχω (και θα πεινάσω) και τα ξεχνάω φεύγοντας στο σουπερμάρκε (που λέει και ο @Αντέρωτας ) = αφηρημάδα.
Μην μπλέκουμε το στομάχι μας με το μυαλό μας. (το πρώτο είναι αδύνατο να το χάσουμε :μουάχαχα:)