Ξέρεις πως είσαι βιβλιοφάγος όταν...

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
κι επίσης, να αποφασίσεις να δωρίσεις ένα δικό σου και μετά να κοιτάς στεναχωρημένος το κενό στο ράφι... :λυγμ:

οταν για το νεο σου σπιτι ολοι σε ρωτανε που θα βαλεις την τηλεοραση κ εσυ τους δειχνεις σχεδια για βιβλιοθηκες...
παιδια,αυτο κανω,νομιζω δεν μου φτανουν οι βιβλιοθηκες στο δωματιο-γραφειο κ σχεδιαζω μια ακομα στο σαλονι....

οταν πας στο βιβλιοπωλειο να παρεις δωρο ενα βιβλιο για μια φιλη κ αντι να ψαχνεις γι αυτην,ψαχνεις για σενα. κ καταληγεις με δυο δωρα,ενα για τη φιλη κ ενα για τον εαυτο σου

εγω φταιω που εχει προσφορα το Μεταιχμιο κ αλλοι εκδοτικοι οικοι;

...όταν σε πιάνει τρελή όρεξη να διαβάσεις ένα συγκεκριμένο βιβλίο μια συγκεκριμένη στιγμή και συνειδητοποιείς ότι παρά τα καμιά 50αριά που έχεις αδιάβαστα στη βιβλιοθήκη σου, αυτό δεν το έχεις, και ξενερώνεις απίστευτα!! #συμβαινειτωρα

Όταν κάθεσαι μέχρι πολύ αργά για να τελειώσεις μια ενδιαφέρουσα σκηνή παρά το γεγονός οτι πονάν τα μάτια και το κεφάλι σου, και μετά πάλι δεν μπορείς να κοιμηθείς επειδή ... πονάν τα μάτια και το κεφάλι σου.

Oταν εχεις μεινει με 5 ευρω και παλι πας να παρεις βιβλια.......
Ιστορία μου , αμαρτία μου. Το έχω κάνει άπειρες φορές και πάντα η μανία με πιάνει όταν είμαι χωρίς δουλειά που σημαίνει ότι αν ξοδέψω ότι έχω δεν θα έχω άλλα μετά :)))) Όμως παρόλα αυτά αγοράζω έστω κάτι μικρό να πάρω τη δόση μου. Μα και αυτές οι καταραμένες προσφορές στα βιβλία βγαίνουν όποτε πηγαίνω στο βιβλιοπωλείο και δεν έχω σκοπό-λεφτά να αγοράσω κάτι :οργή:

...όταν μετά το τέλος ενός βιβλίου αποφασίζεις να ξεκουραστείς για καμιά βδομάδα, αλλά μια μέρα αργότερα έχεις ήδη αρχίσει να τρως τα νύχια σου!
...(και το τελείως καμένο) όταν σε περιόδους 'ξηρασίας' ψάχνεις στην εγκυκλοπαίδεια για κάποιο ενδιαφέρον θέμα!:χαχα:

όταν σε τουαλέτα σε σπίτι φίλων και ελλείψει οτιδήποτε άλλου αρχίζεις να διαβάζεις τις ετικέτες των χλωρινών, υγρών καθαρισμού κλπ κλπ

όταν τα άλλα πιτσιρίκια ξενέρωναν αν το δώρο τους ήταν βιβλίο κι εσύ ξενέρωνες αν δεν ήταν βιβλίο.

Γυρνάς κομμάτια απο την δουλειά κι αντί να κοιμηθείς λίγο πλακώνεις το βιβλίο και ξεχνιέσαι στις σελίδες του..

Πάσχα. Βράδυ. Νυστάζεις και έχεις έντονο πονοκέφαλο. Έχεις φάει μισό κοπάδι αιγοπρόβατα, και ένα περιβόλι σαλάτα, ενώ έχεις πιει όλο το Βόσπορο και λίγη Προποντίδα. Πας να ξαπλώσεις και σκέφτεσαι να διαβάσεις λίγο πριν κοιμηθείς. Τελικά διαβάζεις 80 σελίδες. Και την επομένη θυμάσαι τι διάβασες...

... όταν έχει βιβλία λερωμένα σε καμιά σελίδα επείδη δεν είχες την υπομονή να ας φας πρώτα τα μακαρόνια σου και μετά να συνεχίσεις το βιβλίο:(

Εσύ όλο μακαρόνια τρως :ρ

...Όταν κάνεις διακοπές από τον υπολογιστή για μια βδομάδα και διαβάζεις άνετα τουλάχιστον 3 βιβλία!!