Ξενόγλωσσα βιβλιοπωλεία στη Ελλάδα

Ta public αρκετες φορες εχουν εκπληξεις η αληθεια ειναι και σε καλες τιμες. πρεπει να εχουν σοβαρο ανθρωπο που ασχολειται με τις παραγγελιες εκει ή τουλαχιστον καποιον που ξερει το αντικειμενο. Επισης κανα δυο φορες σοκαριστηκα ευχαριστα με τις γνωσεις κάποιων υπαλλήλων τους. Σε αντιθεση με αλλα πιο... ψαγμενα βιβλιοπωλεια (ονοματα δε λεμε υπολήψεις δε θιγουμε χεχε :ρ

Φαροφύλακας

Απαρέμφατος Δροσουλίτης του πιο Μόρμυρου Φθόγγου
Προσωπικό λέσχης
όπως κάθε ηλ. κατάστημα, Δυσδαιμόνα. :)

Βλέπεις τα διάφορα προϊόντα (βιβλία), αυτά που σε ενδιαφέρουν τα ρίχνεις σε ένα καλάθι και στο τέλος τα αγοράζεις (με πιστωτική). Καλά είναι να δημιουργήσεις πρώτα έναν λογαριασμό.

Υπάρχει το αμερικάνικο amazon.com αλλά καλά είναι να ρίξεις μια ματιά και στα ευρωπαϊκά amazon.co.uk, amazon.fr και amazon.de (εάν μπορείς να διαβασεις στις αντίστοιχες γλώσσες)... Οι τιμές διαφέρουν από το ένα στο άλλο και το ίδιο και τα ταχυδρομικά οπότε μπορείς να συγκρίνεις και να δεις τί σε συμφέρει.
:ναι:

Παιδιά προσοχή για το αμερικανικό amazon. Έχει τελωνείο λόγω βάρους. Προτιμήστε, τα ευρωπαϊκά υποκαταστήματα ή το amazon global που σε βάζει να πληρώνεις το τελειωνίο, μόλις αγοράζεις το προϊόν. Επίσης, αν αγοράσετε από Αμερική επιλέξτε USPS και όχι ιδιωτική κούριερ γιατί θα πληρώσετε την κούριερ διπλά και τριπλά λεφτά ενώ υπάρχει και περίπτωση να πληρώσετε τελωνείο στο Βενιζέλος και αποθήκη.

Ta public αρκετες φορες εχουν εκπληξεις η αληθεια ειναι και σε καλες τιμες. πρεπει να εχουν σοβαρο ανθρωπο που ασχολειται με τις παραγγελιες εκει ή τουλαχιστον καποιον που ξερει το αντικειμενο. Επισης κανα δυο φορες σοκαριστηκα ευχαριστα με τις γνωσεις κάποιων υπαλλήλων τους. Σε αντιθεση με αλλα πιο... ψαγμενα βιβλιοπωλεια (ονοματα δε λεμε υπολήψεις δε θιγουμε χεχε :ρ
Συμφωνώ σε αυτό που λες. Δυστυχώς, όμως οι τιμές και η ποιότητα των βιβλίων που φέρνει το Public είναι άστα να πάνε. Φέρνουν ότι ποιο χαζό πιασάρικο από την Penguin, καθόλου τα classics της. Τουλάχιστον όμως, όπως λες αν ψάξεις κάτι θα βρεις, σε λογική τιμή. Για Παπασωτηρίου και σια μακριά για εμένα. Πάρα πολύ ακριβά!

Last edited by a moderator:
Βλέπεις τα διάφορα προϊόντα (βιβλία), αυτά που σε ενδιαφέρουν τα ρίχνεις σε ένα καλάθι και στο τέλος τα αγοράζεις (με πιστωτική).
Ναι, ήθελα απλά να βεβαιωθώ, γιατί προτιμώ την αντικαταβολή ως τρόπο πληρωμής. Ευχαριστώ πάντως.

Σε εμάς τα φέρνει τα κλασσικά της penguin και τα πολύ φτηνά και τα πιο ακριβά και στη Θεσσαλονίκη τα έχω δει.. και συλλογές έχουν σε εκπληκτικά χαμηλές τιμές και τα πάντα. Υπάρχει public που δεν έχει κλασσικά ξενόγλωσσα; :ε;:

Οι υπάλληλοι στα public είναι όντως πολύ ψαγμένοι, το έχω παρατηρήσει κι εγώ. Δεν τους διαλέγουν τυχαία, και οχι μόνο στον τομέα των βιβλίων (σταματάω γιατί θα μου πείτε πως κάνω διαφήμιση). Για όσους ψωνίζουν ηλεκτρονικά, ρίξτε μια ματιά και στο play.com, δεν επιβαρύνει με μεταφορικά, ή, αν το κάνει, είναι ενσωματωμένα στην τιμή. Όπως και να 'χει, τα βρίσκω σε καλύτερες τιμές σε σχέση με το amazon.

Συμφωνώ εν μέρει με το Δράκο, τα Public δεν έχουν και τεράστια ποικιλία από κλασικά, αλλά μερικές εκδόσεις είναι αρκετά καλές.