Οι αγαπημένοι μας συγγραφείς κι οι κακές στιγμές τους

Μεταλλαγμένη

Κοινωνός
Αυτό που μου έρχεται πρόχειρα στο μυαλό είναι "Ο Αιώνιος Σύζυγος" από Ντοστογιέφσκι, που δεν με είχε τραβήξει καθόλου και ούτε μου άφησε κάτι τελειώνοντάς το.

Από Στίβεν Κινγκ, δεν μου άρεσε καθόλου και το παράτησα το "Ντούμα Κη". Ακούω από άλλους φαν όμως ότι τους αρέσει τρελά, οπότε ίσως αντικειμενικά να μην είναι κακή στιγμή του. Επίσης, απογοητευτικό ήταν "Το παιδί από το Κολοράντο", δεν κατέληξε πουθενά ούτε είχε νόημα.
 

Φαροφύλακας

Υποθετικός Σοφέρ
Προσωπικό λέσχης
Αυτό που μου έρχεται πρόχειρα στο μυαλό είναι "Ο Αιώνιος Σύζυγος" από Ντοστογιέφσκι, που δεν με είχε τραβήξει καθόλου και ούτε μου άφησε κάτι τελειώνοντάς το.
Πραγματικά, αδιάφορο, από έναν άνθρωπο που έγραψε τεράστια λογοτεχνία...
 
Α, εμένα μου άρεσε αρκετά. Με τη Σπιτονοικοκυρά του ίδιου όμως, ξενέρωσα πολύ. Το μόνο δικό του που έχω διαβάσει και δεν μου άρεσε καθόλου.
 

Χήθκλιφ

Κοινωνός
Ούτε εμένα με ενθουσίασε "O αιώνιος σύζυγος", αλλά καθώς ήταν το πρώτο βιβλίο του που διάβασα, σίγουρα δεν με απογοήτευσε. Το γνώριμο, χαρακτηριστικό ύφος του συγγραφέα μολονότι ακατέργαστο και ελάχιστα αναγνωρίσιμο σε αυτό, δεν απουσίαζε παντελώς κι έτσι λειτούργησε ως σκαλοπάτι στο δρόμο μου προς τα αριστουργήματα του.

Αν κάποιο έργο του υπήρξε για εμένα απογοητευτικό, αυτό είναι μακράν το "Νιέτοτσκα Νιεζβάνοβα" στο οποίο τίποτα δεν θα με έπειθε πως έχει γραφτεί από τον Ντοστογιέφσκι, αν δεν υπήρχε το όνομα του στο εξώφυλλο.
 
Last edited:

Φιλιπ

Δαγεροτύπης
εμενα εκτος απο καποια διηγηματά του,όλα τα μυθιστορήματα του μου άρεσαν.Μακράν ο αγαπημένος μου συγγραφέας!
 

Τζένιουμ

Όμορφο Νιάτο
Αγαπώ τον Jostein Gaarder αλλά το τελευταίο του που διάβασα, "ο κόσμος της Αννας" με απογοήτευσε πλήρως!
 

Ατέρμων

Κοινωνός
Απο τον αγαπημένο μου συγγραφέα τον Στίβεν Κινγκ, δεν μου άρεσαν :α) Το κινητό και β) Μπλέηζ(γραμμένο ως Μπάκμαν). Αυτα τα δυο βιβλια προσωπικα θεωρω ως 'κακές στιγμες' του..
 

Πίκος Απίκος

Κοινωνός
Στηβεν Κινγκ

- Καρδιες στην ατλαντιδα
- σακος με κοκκαλα
- ο αδυνατος

Κλαιβ Μπαρκερ

-το ημερολογιο ενος δαιμονα

Μουρακαμι

- μετα τον σεισμο
 
Top