Οι βιβλιοθήκες μας

Είχα την τύχη ως παιδί ο πατέρας μου να αγαπά το βιβλίο και τη γνώση και να έχουμε βιβλιοθήκη στο σπίτι και φυσικά όταν απέκτησα δικό μου δωμάτιο εξοπλίστηκε και αυτό με βιβλιοθήκη για τα δικά μου βιβλία. Περιττό να σου πω ότι από τα πρώτα πράγματα που φτιάχτηκαν στο σπίτι μου ήταν η βιβλιοθήκη. Τώρα πια υπάρχει σοβαρό πρόβλημα χώρου και το έχω ρίξει στην ηλεκτρονική ανάγνωση τουλάχιστον για τα «απλά» βιβλία!

Είχα βάλει και παλιότερα εικόνες αλλά έχει αλλάξει πολύυυυ η βιβλιοθήκη μου από τότε .

Τότε είχα γεμάτη αυτή τη βιβλιοθήκη με λίγα βιβλία ( ήλπιζα να γεμίσω την μεγαλύτερη που θα δείτε παρακάτω ) τώρα σε αυτήν έχω κάποια διακοσμητικά , τα dvd μου , φωτογραφίες, αναμνηστικά απο ταξίδια και ένα ράφι αφιερωμένο στην Όστεν :

Το ράφι της Όστεν σε μια πιο κοντινή φωτογραφία :

Αυτή είναι η βιβλιοθήκη που ήθελα πολύ να τη γεμίσω και το έκανα επιτέλους !Αν είχα δικό μου σπίτι σίγουρα θα είχα ακόμη μια θα τα είχα μοιρασμένα και θα είχα διάφορα λογοτεχνικά διακοσμητικά ή κάτι τέτοιο .Ελπίζω στο μέλλον να γεμίσω ακόμη μια τέτοια και να φτιάξω έναν όμορφο χώρο στο δικό μου σπίτι .

Πολύ όμορφη η βιβλιοθήκη σου Μαργαρίτα, εντόπισα μερικά σημεία που έχουμε τα ίδια βιβλία με την ίδια ακριβός σειρά :)

Ομορφες και τακτοποιημένες (ως επί το πλείστον) βιβλιοθήκες. Αντε ακόμα πιο πολλά βιβλία για όλους.

Υπέροχες οι βιβλιοθήκες όλως σας!
Η καθεμία είναι ξεχωριστή!
Να ευχηθώ να τα πολλαπλασιάσετε?!:))

Nαι παιδιά καθόλου πρακτικές αυτό το στυλ οι βιβλιοθήκες!!!! Αυτός που τη σχεδίασε δηλαδή δεν πρέπει να είχε και τόσο βιβλία στο μυαλό του...

Nαι παιδιά καθόλου πρακτικές αυτό το στυλ οι βιβλιοθήκες!!!! Αυτός που τη σχεδίασε δηλαδή δεν πρέπει να είχε και τόσο βιβλία στο μυαλό του...
Αυτός που την χρησιμοποιεί όμως Αλίκη πρέπει να έχει ευρηματικό μυαλό :)

Χωρίς να θέλω να θίξω το γυναικείο φύλο (του οποίου είμαι λάτρης ως είναι γνωστό τοις πάσι) η ύπαρξη τέτοιων "βιβλιοθηκών" είναι δυνατή μόνο επειδή οι περισσότερες γυναίκες τις θέλουν για να βάζουν μπιμπελό, κορνίζες, κεντήματα και λοιπά παντελώς μη χρηστικά αντικείμενα. Ελάχιστες (όλες εδώ τις έχουμε μαζέψει) έχουν τέτοια σχέση με το βιβλίο που να τις προβληματίσει η τοποθέτηση βιβλίων σε αυτές.

Μία αγαπημένη γωνία της βιβλιοθήκης μου, η οποία περιέχει κυρίως δερματόδετα χειροποίητα βιβλία..και την αγαπημένη μου συλλογή αρχαίων ελληνικών νομισμάτων.:))))