Οι βιβλιοθήκες μας

Παιδιά μου καλημέρα ! Τι εννοείτε ακριβώς ότι η φωτο είναι πλάγια; Γιατί εγώ όρθια τη βλέπω :ρ

Ωραία βιβλιοθήκη, χάνεται το μάτι σου. Αντι να έχεις τα βιβλία κάθετα, τα έχεις οριζόντια για αυτό φαίνεται σαν να είναι αναποδογυρισμένη η φωτό. Εντωμεταξύ αυτή η βιβλιοθήκη μου μοιάζει πολύ γνωστή. Μήπως έχεις κανάλι στο youtube και κάνεις κριτικές βιβλίων ?? :χμ:

Σαώρη

Θεραπεύτρια Μαγικών Πλασμάτων
Δεν φαίνεται αναποδογυρισμένη ρε, είναι. :ρ
Τα πράγματα δεν θα στέκονταν έτσι όπως στέκονται αν ήταν αναποδογυρισμένη, αλλά και αυτό να μην ήταν αν κοιτάξεις γωνία δεξιά θα δεις ότι εκεί τερματίζει το πλακάκι, ενώ θα έπρεπε να βρίσκεται γωνία αριστερά. Είναι σίγουρα αναποδογυρισμένη. :μαναι:

Από το κινητό μου την έδειχνε κανονικά , και πραγματικά δεν μπορούσα να καταλάβω τι συμβαίνει με όλους σας :)))) Τώρα που μπήκα από τον υπολογιστή λοιπόν και το είδα , να πω ότι όντως είναι πλάγια, ο πίνακας που φαίνεται κάτω αριστερά στην πραγματικότητα είναι πάνω από τη βιβλιοθήκη :ρ τέλος πάντων , δεν ξέρω πώς να το διορθώσω οποτε θα μείνει η οφθαλμαπάτη!

Στιλλ καμία σχέση , αλλά στο μέλλον μπορεί να τα παρατήσω όλα να γίνω γιουτιουμπερ :ρ

Πάντως αν είχα καταφέρει με κάποιο τρόπο να κάνω τα βιβλία να αιωρούνται στη βιβλιοθήκη μου , σίγουρα θα το υιοθετούσα το στυλ :χαχαχα:

Σαώρη

Χαχαχα, εεε λογικό ήταν.
Πάντως από τη δική μου πιο οργανωμένη είναι. Και αυτή που έχω εδώ και στο πατρικό μου, που γίνεται ένας χαμός από χαρτιά και βιβλία. :ρ

Εγώ τις προτιμώ τις πιο... ατημέλητες βιβλιοθήκες ! Αποπνέουν κάτι το οικείο και το κατοικήσιμο . Εξάλλου αν είναι δική σου , θα ξέρεις πού βρίσκεται το κάθε τι και χαμός να γίνεται. Τώρα για τους άλλους δεν ξέρω :ρ οι φίλοι μου που την αντιμετωπίζουν λίγο πολύ ως δανειστική , δεν την βρίσκουν ιδιαίτερα εύχρηστη. Υπάρχει φωτογραφία της βιβλιοθήκης σου κάπου εδώ μέσα ; Λευτεριά στις ανοργάνωτες βιβλιοθήκες :χαχαχα:

Ναντίν, βλέποντας την πλαγιαστή φωτογραφία και διαβάζοντας τις τελευταίες σου αναρτήσεις, εγώ λέω πως είσαι και συ λίγο Τσίου :)))
Εδώ και καιρό σκέφτομαι να φτιάξω λίιιγο την βιβλιοθήκη ή έστω τα δύο ράφια στο σαλόνι για να είναι κάααπως ευπαρουσίαστα, αλλά όλο βαριέμαι η ακαμάτρα :γρμβ:

Δε μετράει η εξωτερική εμφάνιση αλλά το περιεχόμενο, άσε την όπως είναι :χαχαχα:

Το Τσίου κομπλιμέντο μου ακούγεται, ευχαριστώ :)))

:μουάχαχα: Αν την αφήσω έτσι όπως είναι δεν θα φαίνονται τα βιβλία! Το μόνο που θα βλέπετε θα είναι σκόρπιες σελίδες Α4 χωμένες παντού και μπιμπελό!
(Πολύ σωστά σου ακούστηκε :αγκαλιά:)

Χαχαχα, εγώ παιδιά ήμουν πιο άκυρη απ'όλους, μέχρι να διαβάσω τα μηνύματα δεν κατάλαβα ότι έβλεπα λάθος στη φωτογραφία. :χαχα:

Καλα και μένα μου πήρε ένα 10λεπτο που κοίταγα γουρλωμένος βιβλία να πετάνε προσπαθώντας να καταλάβω γιατί....αλλά όπως και να χει ωραια βιβλιοθήκη βολική και για οφθαλμαπάτες :ρ Μια και το είπαμε όμως πρέπει να ανακατατάξω τα βιβλία μου...

Σαώρη

Εγώ τις προτιμώ τις πιο... ατημέλητες βιβλιοθήκες ! Αποπνέουν κάτι το οικείο και το κατοικήσιμο . Εξάλλου αν είναι δική σου , θα ξέρεις πού βρίσκεται το κάθε τι και χαμός να γίνεται. Τώρα για τους άλλους δεν ξέρω :ρ οι φίλοι μου που την αντιμετωπίζουν λίγο πολύ ως δανειστική , δεν την βρίσκουν ιδιαίτερα εύχρηστη. Υπάρχει φωτογραφία της βιβλιοθήκης σου κάπου εδώ μέσα ; Λευτεριά στις ανοργάνωτες βιβλιοθήκες :χαχαχα:
Ναι το καλό είναι ότι συνήθως θυμάμαι που αφήνω τι, ειδικά αν έχει να κάνει με βιβλία. Γιατί συνήθως ότι χαρτάκι και φωτοτυπία υπάρχει το ψάχνω παντού αν δεν το έχω κάπου φανερά. :ρ
Νομίζω πως αυτή που έχω κοντά μου θέλει να κρατήσει την ανωνυμία της. Και για το καλό το δικό μου και το δικό της. :ρ
[...]
Εδώ και καιρό σκέφτομαι να φτιάξω λίιιγο την βιβλιοθήκη ή έστω τα δύο ράφια στο σαλόνι για να είναι κάααπως ευπαρουσίαστα, αλλά όλο βαριέμαι η ακαμάτρα :γρμβ:
[...] Μια και το είπαμε όμως πρέπει να ανακατατάξω τα βιβλία μου...
Αφού ξέρετε και οι 2 ότι θα ξαναχαωθεί μετά από μερικές εβδομάδες. :ρ

Όπως έλεγε και η γιαγιά μου όταν έλεγα τέτοια...ε και οι κατσαρόλες ξαναλερώνονται αλλά τις πλένουμε :p Άσε που αν τα φτιάξω αρκετά καλά ίσως βγάλουν και δυο μήνες +

Σαώρη

Έχει διαφορά στο τι περιέχει ένας νεροχύτης και τι η βιβλιοθήκη. :ρ
Κάτσε να αντέξουν ένα μήνα. Μην κάνεις μεγάλα όνειρα. :χαχαχα: